Η Βάσια με ξέσκισε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
Τη Βάσια τη γνώρισα στο internet και από την αρχή είχαμε μιλήσει ανοιχτά περί σεξ. Η ίδια μου είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει πολλά μικρή… και παρτούζες και λεσβιακό σεξ, οπότε η δουλειά πήγαινε στο να ξεσκιστούμε με λύσσα χωρίς ταμπού.

Μέναμε βέβαια σε διαφορετικές πόλεις και ένα βράδυ την έπεισα να έρθει. Εννοείται ότι στόχος ήταν να τη σκίσω και αυτό έγινε. Μάλιστα αν και στην αρχή έκανε τη δύσκολη, όταν πήγαμε σε ξενοδοχείο, άρχισε να μου κάνει μια τέλεια πίπα, την καλύτερη που μου είχαν κάνει ποτέ. Στο chat της είχα πει βέβαια ότι είχα φαντασίωση να μου πάρει πίπα βάζοντας δάχτυλο και με πολύ ευχαρίστηση μου έβαζε δύο κιόλας. Δεν το πίστευα! Έχυσα σαν τρελός, αλλά η βραδιά δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού της γάμησα και το θεσπέσιο κώλο της.

Έτσι ξεκινήσαμε και 2-3 φορές πήγα και στην πόλη όπου έμενε. Είπαμε ταμπού δεν υπήρχαν και τα δάχτυλα στην πίπα έδιναν κι έπαιρναν. Το ακραίο έγινε την τέταρτη φορά. Η Βάσια έδινε κώλο κάθε φορά. "Να ουρλιάζω και να πονάω δε θα σταματάς" μου έλεγε κι εγώ γιατί να πω όχι;

"Πήγαινε στο μπάνιο, κάτι έχει να πάρεις" μου είπε και αμέσως κατάλαβα. Βρήκα ένα μεγάλο χοντρό δονητή, τον οποίο είχε στο μουνί της ενώ της γαμούσα τον κώλο. Ξεθάρρεψα όμως όταν στην καθιερωμένη πίπα-δάχτυλο της είπα έστω και διστακτικά αν θέλει να με γαμήσει.

"Είσαι σίγουρος;" και με ένα κόμπο στο λαιμό της απάντησα ναι. Ξεφεύγαμε αλλά το είπα. Ή τώρα ή ποτέ.

Ξεφύγαμε πολύ. Αφού είναι να το κάνουμε θα φορέσεις αυτό… μου είπε πετώντας μου ένα γυναικείο κορμάκι. Τι κορμάκι δηλαδή, μόνο κορδόνια ήταν. Βγήκε έξω από το δωμάτιο, το φόρεσα τρέμοντας και τη φώναξα να έρθει. Είχα στηθεί στα 4 και μόλις με είδε είπε:

- Β. Μα τι πουτάνα είσαι;

- Α. Είμαι και θέλω να με γαμήσεις.

- Β. Θα σε σκίσω τσούλα. Και πούτσο θα σου φέρω να φας.

- Α. Καν' το...

Ένα δάχτυλο μπήκε. 2, 3...

- Α. Έβαλες και 4ο;

- Β. Έχεις πάρει ήδη και το 5ο καργιόλα. Μα τι κώλος είναι αυτός;

- Α. Το θέλω τώρα Βάσια...

Πήρε το δονητή, τον έβαλε όλο μέσα και άρχισε να με γαμάει. "Ξεκωλιάρα πόρνη. Γαμιόλα" φώναζε ενώ με γαμούσε και μου χτυπούσε τα κωλομέρια άγρια. Έχυσα με δύναμη. Δεν πίστευα ότι με είχε γαμήσει. Συνήρθα και μου άφησε το σπέρμα μου στο στόμα με τη γλώσσα της.

"Είσαι πούστης" είπε γελώντας ειρωνικά. Δε μίλησα. Άλλες 3 φορές το κάναμε. Μετά χωρίσαμε.
Copyright protected OW ref: 163046