Γαμήσι δίπλα στο κύμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)
Ολόγυμνος καθόμουν και αγνάντευα τη θάλασσα. Ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ. Ένιωθα την ανάσα του στον λαιμό μου. Σε λίγο ένιωσα στην πλάτη μου το στέρνο του. Κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό μου. Ο πούτσος του τριβόταν στα κωλομέρια μου. Άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου. Καύλωσα, ο πούτσος μου κάγκελο. Γύρισα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο.

-     Πέσε κάτω και πάρε τον πούτσο μου στο στόμα σου, καριόλα, μου είπε.

Υπνωτισμένος από την καύλα γονάτισα και τον πήρα στο στόμα. Τρομπάριζα την ψώλα του μέσα στο στόμα. Μετά άρχισα να γλείφω τις αρχιδάρες του.

Σηκώθηκα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Το χέρι του χάιδευε την πλάτη μου. Μετά κατέβηκε προς τα κάτω και άρχιζε να παίζει με την τρυπούλα μου. Καύλωσα άγρια, τον ήθελα μέσα μου.

Ξάπλωσα στην ψάθα, ξάπλωσε κι εκείνος δίπλα μου. Γύρισα στο πλάι, ήρθε και κόλλησε πάνω μου, έτριβε την πουτσάρα του πάνω στο τρυπίδι μου. Η καύλα μας στο κατακόρυφο.

-     Μπες μέσα μου γαμιά, σε θέλω… του είπα.

Σε λίγο το πουτσοκέφαλο του βρισκόταν στην είσοδο από το «μουνάκι» μου. Με μια δυνατή σπρωξιά και όλος ο πούτσος του βρέθηκε μέσα μου. Άρχισε να με γαμάει…

-     τι καύλα ρε πούστη μου είναι αυτή…

του φώναζα. Γύρισα μπρούμυτα και αυτός από πάνω μου συνέχιζε να με γαμάει δυνατά.

-     Θα φέρω και άλλους γαμιάδες πουτανάκι μου… μου έλεγε.

Μετά από λίγο ήμουν ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και ο γαμιάς μου συνέχιζε να με σκίζει με την ψωλάρα του. Ήμουν η πουτάνα του.

Βγήκε από το μουνάκι μου και μου την έδωσε στο στόμα. Τον πίπωνα άγρια ενώ ταυτόχρονα έπαιζα τον ψώλο μου.

-     Χύνω πουτάνα…

φώναξε και το σπέρμα του πλημμύρισε το στόμα μου μέχρι το λαρύγγι. Ο πούστης χύνει πολύ. Δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Έπινα τα καυτά του χύσια και ταυτόχρονα έχυνα κι εγώ. Ένα ακόμη γαμήσι με τον γαμιά μου είχε τελειώσει. Ξαπλώσαμε και αγκαλιαστήκαμε.
Copyright protected OW ref: 159107