Περνώ και μόνη μου καλά

Δημοσιεύθηκε από Koula
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.54 (14 Votes)
Έιμαι ξαπλωμένη. Νιώθω λίγο ερεθισμένη. Κάνω στην άκρη το εσώρουχο μου και αρχίζω να χαϊδεύω το μουνάκι μου. Παίζω με την κλειτορίδα και σαλιώνω δύο δάχτυλα. Τα αφήνω να γλιστρήσουν στο μουνάκι μου. Μ... πόσο υγρό. Τα ξανασαλιώνω να γευτώ τους χυμούς του. Είναι νόστιμο. Τρίβω την κλειτορίδα μου αργά και αισθησιακά.

Που και που μου ξεφεύγει και κανένα βογκητό. Τα υγρά τρέχουν προς την πίσω τρυπούλα μου. Δε μπορώ να αντισταθώ. Αφήνω το ένα δάχτυλο μου να χωθεί στην πίσω τρυπούλα μου. Τι καύλα. Ταυτόχρονα δαχτυλώνω και το μουνάκι μου. Ψάχνω απεγνωσμένα για πούτσο. Θέλω κανονικό γαμήσι. Βρίσκω το μπουκάλι από ένα αποσμητικό μου. Δε χρειάζεται να το σκεφτώ πολύ. Σε δευτερόλεπτα έχει σφηνώσει στο μουνάκι μου. Γαμιέμαι σαν πουτάνα και το απολαμβάνω. Το βγάζω, το γλείφω και ξανά μέσα.

Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Γαμιέμαι δυνατά μέχρι που χύνω τόσο δυνατά που ολόκληρο το κορμί μου συσπάται και τα χύσια μου πετάγονται σαν να χύνει άντρας. Εννοείται τα μάζεψα με τα δάχτυλα μου και τα έγλειψα.