Ποτό εκτός ελςγχου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (8 Votes)
Είμαι η Δήμητρα 23 χρόνων. Θα σας περιγράψω μια ιστορία που μου συνέβη την πρώτη μου χρονιά ως φοιτήτρια. Αρχικά να σας πω ότι είμαι 1.70 και 52 κιλά. Με μέτριες αλλά αρκετά στητές καμπύλες και δυο καταπράσινα μάτια. Γενικά έχω γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά σε εκείνη τη φάση της ζωής μου έχοντας ανάγκη για μια αλλαγή είχα κόψει τα μαλλιά μου καρέ και αυτό με αγριεύει κάπως.

Περνώντας λοιπόν μια φάση απογοήτευσης και μοναξιάς, αποφάσισα να ξεσπάσω κι έτσι φόρεσα τις 12ποντες μαύρες λουστρίνι μπότες μου που είναι μέχρι το γόνατο, το μαύρο ψηλόμεσο σορτσάκι μου μια Μπορντό μπλούζα και το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν και αποφάσισα να βγω μόνη μου για ένα ποτό σε ένα μαγαζί της γειτονιάς μου.

Μπαίνοντας διαπίστωσα ότι εκτός από τη μπαργούμαν, τη Λέλα υπήρχαν στο μαγαζί μόνο άλλοι 3 μεσήλικες. Στιγμιαία σκέφτηκα να φύγω αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω για ένα ποτό. Κάθισα στο μπαρ και έπιασα την κουβέντα με τη Λέλα. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και είχα χαλαρώσει αρκετά όταν κάποια στιγμή η Λέλα ευγενικά με ζήτησε να την περιμένω μέχρι να τελειώσει κάτι δουλειές στην κουζίνα και μετά να πάμε να συνεχίσουμε αλλού. Τότε ένας από τους γκριζαρισμένους, αλλά γοητευτικός κύριους, προσφέρθηκε να μου κάνει παρέα. Είχα ήδη πιει τα ποτάμια μου, άρα όλοι με ενδοιασμό εξαφανίστηκαν. Άρχισε να με πλησιάζει όλο και πιο πολύ και Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα να στέκομαι όρθια ανάμεσα στα πόδια του(αυτός καθόταν σε σκαμπό).

Κάποια στιγμή άρχισε να μου ψιθυρίζει ότι είμαι η πιο γλυκιά καυλίτσα που έχει γνωρίσει και με μια κίνηση με γύρισε και κόλλησε τον πούτσο του στον κώλο μου, ενώ ταυτόχρονα πέρασε το ένα του χέρι στο μουνί μου και με το άλλο έπιασα απαλά τον λαιμό μου και τον δάγκωνε. Στην αρχή τα έχασα αλλά είχα καυλώσει τρελά και άρχισα να τρέμω. Ο τύπος έγλειφε και δάγκωνε τον λαιμό μου, ενώ οι φίλοι του είχαν πάρει θέση απέναντι μας και κοιτούσαν χαϊδεύοντας διακριτικά τα καυλιά τους. Τότε με μια απότομη κίνηση με κατεβάσει στα γόνατα και έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Πνίγηκα αλλά καύλωσα ακόμη περισσότερο και τον τσιμπούκωνα σα μανιασμένη. Τον έφτυνα τον έβαζα μέχρι το λαρύγγι και τον έπαιζα και με τα δύο με χέρια. Τότε άρχισε να μου λέει πως φαινόμουν απ' την αρχή πουτανάκι και πως θα μου ξεσκίσει το μουνί και τον κώλο μαζί με τους φίλους του.

Έτσι έγινε. Με σήκωσε και με έγδυσε. Εκείνη τη στιγμή βγήκε και η Λέλα που πάγωσε στο θέαμα και τότε την έγδυσαν και αυτή. Μας βάλανε πάνω σε ένα τραπέζι και μας πρόσταξαν να φασωθούμε μεταξύ μας. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι με γυναίκα και ένιωθε πολύ άβολα μέχρι που βρέθηκα να τρίβω το μουνί μου πάνω σε αυτό της Λέλας και να χύνουμε και οι 2 σαν τρελές. Φωνάζαμε και τρέμαμε από καύλα ενώ οι πουτσαράδες ήρθαν και μας χύσανε στα στόματα μας. Και κάπως έτσι τελείωσε και ο πρώτος γύρος.
Copyright protected OW ref: 157554