Η γεματούλα

Δημοσιεύθηκε από nik5779
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (8 Votes)
Ένα μεσημέρι χτυπάει το κινητό μου και ακούγεται μια γλυκιά φωνούλα από την άλλη πλευρά του κινητού να ζητάει πληροφορίες για υπολογιστές, μιας και τυχαίνει να ασχολούμαι με την πληροφορική. Αφού λέει το πρόβλημα, κλείνουμε ένα ραντεβού στο γραφείο της που είχε το πρόβλημα. Ξεκινάω και σε μια ώρα βρίσκομαι στο γραφείο της, στο κέντρο τις Λαμιας.

Μου ανοίγει μια γυναικά, περίπου στα 40, γεματούλα με υπερβολικά μεγάλο στήθος και με μαύρο κολάν. Μπαίνω μέσα, μου δείχνει το πρόβλημα και κάθομαι στον υπολογιστή να το δω. Έρχεται σε λίγο με ένα καφέ στο χέρι και μου λέει:

-    Πίνεις καφέ;… να σου πάρω κάτι άλλο;

Εγώ έβλεπα το μεγάλο στήθος. Ήταν τεράστιο κάτω από την μαύρη μπλούζα. Έρχεται στο μέρος μου και μου λέει:

-    Τι γίνετε με αυτόν τον υπολογιστή;…

και τρίβει τον στήθος τις επάνω μου. Ο πούτσος μου έγινε πέτρα και χωρίς να σκεφτώ βάζω το χέρι μου στα κωλομάγουλα της και τα χαϊδεύω. Μου χαμογελάει και με φιλάει με ένα τρομερό γλωσσόφιλο. Βάζω το χέρι μου κάτω από το κολάν και βλέπω ότι δε φορούσε κιλοτάκι. Ένα μουνάκι μούσκεμα, αφράτο, με πολλά υγρά. Σκύβει και μου λέει…

-    θέλω να το σκίσεις!

Ανοίγω τη φόρμα μου και μου τον τσιμπουκώνει αμέσως λαίμαργα. Της κατεβάζω το κολλάν και τη δαχτυλώνω μουνί και κώλο. Έρχεται και κάθεται επάνω μου στην καρεκλά και μπαίνει όλος ο πούτσος μέσα της.

Τη βάζω στη μοκέτα και τη σκίζω. Γλυκό σα μέλι, να στάζει συνεχώς, να βογκάει και μου λέει με φωνούλα…

-    Θέλω να μου σκίζεις και τον κώλο μου και να χύσεις μέσα!

Αυτό ήταν. Τέλειος κώλος, μεγάλος με όμορφη τρυπούλα. Δεν άντεξα πολύ και τη χύνω μέσα. Ήταν η καλύτερη βλάβη υπολογιστή.Copyright protected OW ref: 155915