Η εμπειρία μου στο στρατό

Δημοσιεύθηκε από 123aet
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.44 (8 Votes)
Γειά σας, είμαι ο Κώστας, 24 χρονον, 1.75 ύψος, 70 κιλά. Από μικρός μου άρεσαν τα αγόρια επίσης μου αρέσουν και τα πόδια. Η ιστορία που θα σας πω έγινε στο στρατό και συγκεκριμένα στην Κύπρο.

Όταν πρωτοπηγα στον λοχο μου, μας υποδέχτηκε ένας ψηλό παιδι, 1.90 και λεπτός, γύρω στα 65 κιλά. Μόλις τον είδα μου άρεσε πολύ και από τότε σκεφτόμουν τρόπο για να τον πλησιασω. Ξέχασα να σας πω ότι τον λέγανε Γιώργο. Μια μέρα λοιπόν μετά από την εκπαίδευση ήθελα να πάω να κάνω μπάνιο. Οι ντουζιερες γεμάτες. Έτσι πως περίμενα στη σειρά μου ήρθε κι αυτός. Εγώ καρφωσα αμέσως το βλέμμα μου πάνω του, αυτός είδε ότι τον κοίταζα και έπιανε το ωραίο φούσκωμα του. Από εκείνη την στιγμή ήταν όλο υπονοούμενα.

Όταν κάποια μέρα έτυχε να έχουμε σκοπιά μαζί, είπε ότι θα περάσουμε καλά. Όταν έφτασε η ώρα της σκοπιας μας ανέβασε ο λοχιας υπηρεσίας για να αλλάξουμε τους άλλους δύο. Τότε μείναμε οι δύο μας και μου είπε στο αυτί:

-   Θες να γίνεις το πουτανακι μου;
-   Ναι μαναρι μου!
-   Υπάρχει ένας χώρος που δε θα μας δει κανείς. Πάμε εκεί να σε ξεσκίσω.

Πήγαμε εκεί και μου λέει να του βγάλω τα παπούτσια. Του τα έβγαλα και άρχισα να του τα γλειφω. Μετά από κάποια ώρα, του ξεκουμπώνω το φερμουάρ και βγαίνει ένας πουτσος χοντρος και μεγάλος. Άρχισα να του παίρνω πιπα κι αυτός άρχισε να με βρίζει. Στο τέλος μου είπε να στηθώ στα 4 και έτσι επραξα. Με γαμησε άγρια. Από τότε μέχρι να επαναπατριστεί με γαμούσε όποτε έβρισκε ευκαιρία.Copyright protected OW ref: 155914