Το καλύτερο τσιμπούκι

Δημοσιεύθηκε από anyare8385
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (14 Votes)
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του xstream! Σαν καινούργιος σε αυτή την παρέα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία από τις πιο ωραίες μου σεξουαλικές εμπειρίες. Πρωταγωνίστρια φυσικά είναι η γυναίκα μου η γεωργία. Η γεωργία είναι ένα μικροκαμωμένο διαβολάκι με τεράστιες βυζάρες και υπέροχο στητό κωλαράκι.

Είναι Σάββατο βράδυ και μόλις έχουμε γυρίσει από την έξοδό μας. Αφού έχουμε διασκεδάσει αρκετά και έχοντας πιεί και τα ποτάκια μας, η διάθεσή μας είναι στα ύψη. Με το που μπήκαμε σπίτι αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να πετάμε τα ρούχα μας. Δεν αργήσαμε να βρεθούμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί το μωρό μου είπε να ξαπλώσω και να τα αφήσω όλα σε αυτή γιατί ήθελε να με περιποιηθεί.

Φυσικά δεν έχασα χρόνο, ξάπλωσα με τον πούτσο μου έτοιμο για τη γυναικάρα μου. Ήρθε πάνω μου, άρχισε να με φιλά στο λαιμό και το στήθος ενώ έτριβε το μουνάκι της πάνω στον πούτσο μου. Το ένιωθα πόσο υγρό ήταν. Προσπαθούσα να την αγγίξω, να τη φιλήσω κι εγώ αλλά δεν με άφηνε.

Χαϊδεύοντας και φιλώντας με κατέβηκε πιο κάτω. Ένιωσα την γλώσσα της στα αρχίδια μου. Τα έγλειφε και τα ρουφούσε. Έπειτα τα έπιασε με το χεράκι της και άρχισε να τα τραβάει. Ήξερε πόσο μου αρέσει αυτό. Χωρίς να αφήσει τα αρχίδια μου άρχισε να γλείφει τον πούτσο μου. Από τη βάση μέχρι το κεφαλάκι. Έγλειψε τα υγρά που είχαν αρχίσει να βγαίνουν κοιτώντας με στα μάτια. Μετά τον πήρε στο στόμα της. Σιγά-σιγά τον έβαλε όλο μέσα και άρχισε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Μόλις κατάλαβε πως κοντεύω να χύσω σταμάτησε. Μου είπε να σηκώσω τα πόδια μου και να τα κρατάω ψηλά και το έκανα σαν υπνωτισμένος. Άρχισε να γλείφει ξανά τα αρχίδια μου. Ένιωσα την γλώσσα σας της να πηγαίνει πιο κάτω μέχρι που έφτασε στην τρύπα μου. Άρχισε να την παίζει με την γλώσσα της. Πρώτη φόρα με έγλειφε εκεί.

Άρχισα να αναστενάζω από ευχαρίστηση. Το μωρό μου όσο με άκουγε να το απολαμβάνω τόσο πιο έντονα έγλειφε τον κώλο μου. Ένιωθα τη γλώσσα της να προσπαθεί να μπει όσο πιο βαθιά γινόταν και τρελαινόμουν. Ένιωθα το σώμα μου χαλαρό και μουδιασμένο όπως ποτέ ξανά. Σε λίγο τη θέση της γλώσσας της πήρε ένα δάχτυλό της. Το ένιωθα να χαϊδεύει τον κώλο μου και να προσπαθεί να μπει μέσα. Άρχισε να μπαίνει και δεν έφερα καμία αντίσταση. Πρώτη φορά έμπαινε κάτι στον κώλο μου και δε με ενοχλούσε. Μόλις συνήθισα το δάχτυλο μέσα μου άρχισε να το κουνάει. Μέσα έξω, πάνω κάτω. Μου άρεσε και της ζήτησα να το κάνει πιο δυνατά, πιο έντονα. Πλέον με πηδούσε με το δάχτυλό της και μου άρεσε. Ένιωθα πως θέλω να χύσω όμως δεν έχυνα. Έβλεπα τον πούτσο μου να βγάζει υγρά συνέχεια. Όσο πιο πολύ έπαιζε το δαχτυλάκι της, τόσο περισσότερα υγρά έβγαζα. Της είπα να μου τον παίξει γιατί δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να τελειώσω. Έπιασε τον πούτσο μου κι άρχισε να τον παίζει ενώ με το δάχτυλό της συνέχιζε να πηδάει τον κώλο μου. Σχεδόν αμέσως άρχισα να χύνω όπως ποτέ δεν είχα χύσει.

Ένιωσα τα χύσια μου να πετάγονται μέχρι το στήθος μου. Το κορμί μου έτρεμε. Αυτό ήταν σίγουρα το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου.Copyright protected OW ref: 153238