Νοσοκομειακό one night stand

Δημοσιεύθηκε από TheBuilderMan13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)
Καλησπέρα σας. Η Ιστορία που θα σας διηγηθώ πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών με μεγάλο πάρκινγκ.

Είχα πάει να επισκεφτώ έναν φίλο μου που νοσηλευόταν για κάποια θέματα υγείας και στο θάλαμο μέσα ήταν ένα άλλο παλικάρι 17 ετών. Πιάσαμε και οι 3 την κουβέντα και μπορώ να πω ότι κάναμε ωραία παρέα. Τον ρώτησα αν ήταν μόνος στο νοσοκομείο και μου απάντησε ότι ήταν η μάνα του παρέα αλλά είχε πάει για τα απαραίτητα ψώνια. Ο φίλος μου, μου έκλεισε το μάτι και κατάλαβα τι μάνα θα έχει.

Όπως χαζολογούσαμε σκάζει η μάνα του στο θάλαμο και μένω μαλάκας. 1.65 μελαχρινή, με στήθος σαν πεπόνια, κορμί καύλα, με λίγα πιασιματάκια και μια κωλάρα όλα τα λεφτά. Συστηνόμαστε και αρχίζουμε όλοι μαζί να μιλάμε σα μια κοινή παρέα μιας και θα έμενα κι εγώ την νύχτα για παρέα στο φίλο μου και ο πιτσιρικάς ήθελε να γίνει πολιτικός μηχανικός σαν εμένα. Βρήκαμε πολλά κοινά και έδωσα και πολλές συμβουλές.

Κατά τις 11 και αφού οι ασθενείς μας είχαν κοιμηθεί, αποφάσισα να πάω να πάρω τα ρούχα μου από το τζιπ και να κάνω ένα τσιγάρο. Η Ματούλα μου λέει αν μπορεί να έρθει παρέα να κάνει και αυτή ένα τσιγάρο και με μεγάλη μου χαρά άκουσα την πρόταση της. Πάμε στο τζιπ και πριν μπούμε μέσα, ανάβουμε από ένα τσιγάρο και καθόμαστε και κουβεντιάζουμε. Άρχισε να τρέμει και την παίρνω αγκαλιά για να τη ζεστάνω. Εκείνη με κοιτάει και δίχως να χάσω χρόνο αρχίζω να της χαϊδεύω τα μαλλιά και με μια κίνηση αρχίζω να τη φιλάω στο στόμα και εκείνη να ανταποκρίνεται.

Μπαίνουμε στο πίσω μέρος του τζιπ, βγάζουμε τα ρούχα μας και με μια κίνηση αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο ενώ παίζω με το μουνάκι της. Με ρωτάει αν έχω προφυλακτικό και βγάζω ένα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Μου το φοράει και με καβαλάει χαρίζοντας μου τις βυζάρες τις με τις τεράστιες ρώγες της για να τις γλείψω. Σταματάω το ρυθμό, τη στήνω στα 4 στο κάθισμα και μπαίνω από πίσω της ρίχνοντας σφαλιάρες στον κώλο της ώσπου μετά από λίγο άρχισα να χύνω μέσα στο μουνί της αφού η ίδια μου το ζήτησε.

Σταματάμε για λίγο αλλά η καύλα μας δεν είχε κοπιάσει έτσι αρχίζουμε ένα 69 μέσα στο αμάξι και χωρίς καπότα αυτή την φορά πήρε μέσα στο μουνί της τον πούτσο μου. Κατά τη διάρκεια του 2ου γαμησιού, προσπάθησα να βάλω δάκτυλό στον κώλο της αλλά δεν το δέχτηκε με τίποτα. Ψιλοξενέρωσα αλλά δεν έκοψα το ρυθμό του γαμησιού. Όταν ήταν να τελειώσω, σταμάτησε, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να πίνει κάθε σταγόνα.

Χαλαρώσαμε πήραμε τις ανάσες μας και ανεβήκαμε πάλι στον θάλαμο και κάναμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την άλλη ημέρα το πρωί ήρθε η μάνα του κολλητού μου καθώς και ο άντρας της και μετά από λίγο εγώ έφυγα και χαιρετηθήκαμε σα φίλοι.

Μετά από 2 ημέρες πήγα να πάρω τον κολλητό μου αλλά είχαν φύγει και το μόνο που μου είπε ο κολλητός μου ότι του είπε να μου δώσει πολλά χαιρετίσματα.Copyright protected OW ref: 153056