Ένα τρίο γεμάτο οργασμούς

Δημοσιεύθηκε από eros88
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.08 (6 Votes)
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, είναι η πρώτη φορά που γράφω, παρ’ ότι διαβάζω αρκετό καιρό το site.

Η ιστορία μου είναι πραγματική, τα ονόματα όχι.

Με την Ελένη είχαμε 5 χρόνια σχέσης. Μια σχέση που ξεκίνησε όταν εγώ ήμουν 22 χρονών και αυτή 18. Η Ελένη είναι 1.70, 65 κιλά κι έχει ένα υπέροχο μεσαίο στήθος με υπέροχες ρώγες. Το στήθος γυμνό ήταν υπέροχο και απολαυστικό. Το πιπίλιζα με τις ώρες και δεν το βαριόμουν όλα τα χρόνια της σχέσης.

Τον τέταρτο χρόνο της σχέσης μας εμφανίστηκε ένας κορεσμός. Καιρό πριν μου είχε καρφωθεί η ιδέα να τη δω να γαμιέται μαζί μου και με άλλον άνδρα. Είχα αρχίσει λοιπόν όταν κάναμε έρωτα να τις λέω το πόσο υπέροχο στήθος έχει και το πόσο πολύ θα ήθελαν να τη γαμήσουν άλλοι άνδρες. Αυτό την άναβε πολύ αλλά δεν έδινε συνέχεια. Άλλες φορές τις έλεγα πώς αν ποτέ κάναμε γυμνισμό και έβγαινε με τέτοιο στήθος στην παραλία θα έρχονταν άνδρες να την ξεσκίσουν.

Εκείνη την περίοδο υπήρχε μια σελίδα στο facebook στην οποία συχνά ανέβαζαν γυναίκες, έγραφαν με κραγιόν, βασανίζομαι και το έστελναν στον διαχειριστή αποσπώντας πολλά Like. Αυτά της τα έδειχνα και της έλεγα πώς αν έστελνες εσύ θα έσπαγες κάθε ρεκόρ… Με τον καιρό και όλες αυτές τις «εγκεφαλικές προσεγγίσεις» που της έκανα άρχισε να απελευθερώνεται. Μια φορά λοιπόν καθώς παίζαμε ένα παιχνίδι όπου την έβγαζα φωτογραφίες της λέω:

- Ελένη αν αυτές τις φώτο τις δει ο οποιοσδήποτε θα θέλει να σε γαμήσει πολύ άγρια!

- Το θέλω… μου λέει πάνω στην καύλα της.

- Θέλεις να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι της λέω;

- Τι προτείνεις;

- Θα μπούμε σε ένα chat και θα βρούμε αυτόν που θα επιλέξεις εσύ να γαμηθείς μαζί του. 2 φωτογραφίες από το στήθος σου αρκούν.

Έτσι κι έγινε, μπήκαμε σε ένα chat και ξεκινήσαμε συζήτηση. Διότι η Ελένη ήθελε να δοκιμάσει τρίο τόσο καιρό, αλλά όχι με γνωστό μας ( εκεί ήταν τελικά το κόλλημα της ). Μας έστειλαν αρκετοί άνδρες, σε όλους στείλαμε την φώτο της Ελένης και πραγματικά ενθουσιάστηκαν όλοι όπως ήταν αναμενόμενο. Έστειλαν φωτογραφίες και έτσι έγινε η επιλογή.

Με τον Αλέξανδρο κάναμε την πρώτη συζήτηση μέσω skype όπου διαπιστώσαμε ότι είναι αυτός στις φωτογραφίες που μας έστελνε. Δεν άργησε να έρθει η πρώτη συνάντηση από κοντά για καφέ κοντά στο σπίτι μας. Μετά τον καφέ προτείναμε στον Αλέξανδρο να έρθει να συνεχίσουμε πάνω σπίτι μας. Η Ελένη είχε φορέσει τα καλά της, έτοιμη να ζήσει την πρώτη της εμπειρία με έναν άγνωστο και το πρώτο της τρίο.

Όταν μπήκαμε στο σπίτι ειπα στην Ελένη να πάει να κάνει ένα μπάνιο και να βγει έξω με το υπέροχο στήθος της να το δει ο Αλέξανδρος από κοντά.

Σε 5 λεπτά η Ελένη βγήκε έξω γυμνή ακόμα και εγώ τα έχασα. Οι ρώγες της ήταν τόσο ανάμενες όπως ποτέ ξανά.

Ρώτησα τον Αλέξανδρο αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που περίμενε και μου απάντησε φυσικά! Τότε του είπα να ξεκινήσει να πιπιλίζει αυτές τις υπέροχες ρώγες.

Αν σας αρέσει η συνέχεια και επειδή ήδη είναι μεγάλη η ιστορία γράψτε μου να συνεχίσω και το 2ο και τελευταίο μέρος…Copyright protected OW ref: 150939