Με το μπαμπά

Δημοσιεύθηκε από Tommy38
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (8 Votes)
Από μικρός, ήξερα πως μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες αλλά πάντα δίσταζα να το εκφράσω ή να κάνω κάτι με κάποιον. Ένα απόγευμα που ήμουν στο σπίτι μόνος με τον πατέρα μου περνούσα έξω από την τουαλέτα την ώρα που αυτός έκανε μπάνιο. Άκουσα κάποια περίεργα πνιγμένα βογγητά και με κυρίευσε η περιέργεια και έκανα κάτι που δεν θα είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορούσα να κάνω. Έσκυψα και κοίταξα από την κλειδαρότρυπα. Είδα τον πατέρα μου που ήταν γύρω στα 55 τότε, ένα στιβαρό κορμί και πολύ-πολύ τριχωτό. Τον είδα να κάθεται στη λεκάνη και να παίζει την τεράστια πουτσα του.

Δε φαινόταν πολύ μεγάλη σε μήκος, γύρω στα 17 εκατοστά αλλά ήταν πολύ χοντρή. Η παλάμη του δεν έκλεινε γύρω της αν και είχε μεγάλα χέρια. Καύλωσα απίστευτα πολύ και συνέχισα να κοιτάω μια τη πούτσα του και μια τις καυλωμένες εκφράσεις που έπαιρνε. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι που σηκώθηκε γύρισε και άρχισε να εκτοξεύει τεράστιες ριπές χοντρού λευκού χύματος. Τότε είδα και τις μεγάλες τριχωτές φουσκωτές αρχιδάρες του να κρέμονται χαμηλά. Μόλις μπήκε στο μπάνιο έτρεξα στο δωμάτιο μου και βάρεσα την καλύτερη μαλακία της ζωής μου. Ήτανε τόσο περίεργο να βλέπω τον πατέρα μου να χύνει και τόσο καυλωτικό. Από τότε όποτε ήμασταν μόνοι στο σπίτι άρπαζα την ευκαιρία να τον δω γυμνό.

Μόνο που μια μέρα καθώς ήμουν σκυφτός, και χωρίς να το περιμένω φταρνίστηκα και χτύπησα το κεφάλι μου στην πόρτα. Πάγωσα από τον τρόμο και δεν μπόρεσα να κινηθώ. Σε δευτερόλεπτα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και βλέπω τον μπαμπά μου γυμνό να με κοιτάει.

- Τι κάνεις εδώ;

Εγώ σαστισμένος και καυλωμένος δε μπόρεσα να απαντήσω. Τότε κοιτάει και βλέπει την πούτσα μου καυλωμένη να εξέχει από το σορτσάκι.

- Με παρακολουθείς; Καυλώνεις βλέποντας τον πατέρα σου γυμνό;

Ήθελα να απαντήσω αρνητικά, να τα αρνηθώ όλα να πω πως περνούσα τυχαία και έγινε αυτό αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να γνέψω καταφατικά και να πω:

- Ναι μπαμπά.

Τότε μαλάκωσε και μου είπε:

- Δεν πειράζει, έλα μέσα και θα τα βρούμε μεταξύ μας. Μεγάλοι άντρες είμαστε.

Γδύθηκα και μπήκαμε μαζί στο μπάνιο, με τις καυλωμένες μας πούτσες να ακουμπάνε. Άρχισα να του την παίζω αργά και να επιταχύνω, ήταν τόσο χοντρή που ήταν δύσκολο να την κρατάω με ένα χέρι. Μετά από λίγο έσκυψα και την έβαλα στο στόμα. Ένιωσα το στόμα μου να ανοίγει και να νομίζω πως θα σκιστεί, και αυτός να βογκάει και να μου λέει πόσο τέλεια τον γλείφω. Σε λίγο επιτάχυνε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα, σύντομα αναφώνησε:

- Χύνω γιε μου, παρ' τα όλα δικά σου…

και ένιωσα στο στόμα μου τα πηκτά του χύσια να με πνίγουν. Με δυσκολία κατάφερα να τα καταπιώ. Πλυθήκαμε και βγήκαμε μη έχοντας ακόμη συνειδητοποιήσει τι έγινε.Copyright protected OW ref: 147045