Ο χάρης ο ναυπηγός

Δημοσιεύθηκε από TALL50
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.45 (10 Votes)
Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουμε παιδιά. Η γυναίκα ψηλή, μελαχρινή με τρομερό κορμί όλες τις σχέσεις που είχε τους είχε σουτάρει αυτή, μιας και με την προσωπικότητα της παίρνει το πάνω μέρος στη σχέση και την παρακαλάς εσύ για όλα. Εκτός από το Χάρη που ήταν ο πρώτος της που την κεράτωσε και την έδιωξε.

Ένας τύπος μέτριος εμφανισιακά χωρίς ιδιαίτερα προσόντα και είχε κερατώσει έναν πρώην της για να ξαναβρεθεί σε κάποια φάση της ζωής της μαζί του. Η ιστορία απέκτησε ένα ενδιαφέρον όταν συναντηθήκαμε όλοι μαζί χωρίς να μιλήσουμε σε ένα μαγαζί στο χωριό τους.

- Με κοιτάει, μου λέει.

- Ποιος;

- Ο Χάρης, μου λέει.

Ο τύπος την έτρωγε με τα μάτια και εγώ σαν χαζός κοίταγα όλο το σκηνικό. Πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαι ένα άτομο που στη ζωή μας η γυναίκα μου κανονίζει τα πάντα, είναι η θέα μου και ξέρει πως και να με κερατώσει, εγώ θα παρακαλάω να μείνει μαζί μου. Μετά το σκηνικό ο Χάρης που πρέπει να μετάνιωσε που άφησε τη γυναικάρα. Αφού είχαν περάσει πολλά χρόνια, έκανε αίτημα φιλίας στο facebook. Η γυναίκα μου έτοιμη να το αποδεχτεί. Εγώ παρακάλια να μη χαλάσει την οικογένειά της και μάλλον από λύπηση στο πρόσωπο μου τον απέρριψε. Πολλές φορές από τότε μου είπε πως το μετάνιωσε που τον απέρριψε γιατί δεν της φέρομαι όπως αρμόζει σε μια θεά.

Στο κρεβάτι πολλές φορές την ώρα που την πήδαγα μου τον ανέφερε πως την πήδαγε σαν φαντασίωση και τελειώναμε μες την καύλα. Μια μέρα όμως που την πήδαγα και ήταν πιο ανοιχτή από ποτέ μου είπε πως πηδήχτηκε μαζί του την προηγούμενη μέρα, που άφησε τον μικρό παιδικό σταθμό. Τρελάθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τη ρώτησα αν είναι αλήθεια. Μου απάντησε καταφατικά. Τη ρώτησα αν θα με διώξει για να είναι μαζί του. Μου είπε πως έγινε τελείωσε και προχωράμε. Ανακουφίστηκα γιατί ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μην κολλήσει μαζί του και δε θέλει να με ξαναδεί. Δεν ξέρω αν έγινε τελικά ή το είπε για να με δοκιμάσει αν μπορώ να αντέξω την απιστία. Το αποτέλεσμα είναι πως είναι μαζί μου, με αγαπάει κι εγώ μπορώ να αποδεχτώ τα πάντα, αρκεί να γυρνάει σε μένα.Copyright protected OW ref: 145443