Από το club στο πίσω κάθισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.25 (8 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Νίκος και είμαι 23 χρονών φοιτητής στην Πάτρα. Τα 5 χρόνια που μένω στην πόλη είχα αρκετές εμπειρίες με κορίτσια, είτε γνωστές μου, είτε άγνωστες που γνώριζα στα μαγαζιά που συχνάζω και συνήθως καταλήγαμε μέσα στις επόμενες μέρες στο γαμήσι.

Σήμερα θα σας διηγηθώ μία ιστορία με μία κοπέλα που γνώρισα σε γνωστό κλαμπάκι στο Ρίο της Πάτρας, όταν αφού είχα πιει μερικά ποτά κατάλαβα ότι μία τύπισσα απέναντί μου - που είχε παιχτεί κάτι προ διετίας αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα- έκανε "παιχνίδι".

Λίγο οι καύλες της εποχής, αφού είχα και καιρό να γαμήσω, λίγο το αλκοόλ, δε χάνω τον χρόνο, πηγαίνω στην μπάρα και χαιρετάω την (ας πούμε) Κατερίνα. Η Κατερίνα εμφανώς ζαλισμένη κι αυτή από το ποτό, οπότε όλα τα σημάδια ήταν ενθαρρυντικά για άμεσο χώσιμο και απότομο escalate.

- Σε βλέπω τόση ώρα και με έχεις καυλώσει!

- Νίκο πως μιλάς έτσι;

- Έλα που δεν σ' αρέσει…

ψιθυρίζω στο αυτί της, με το χέρι μου να περνάει χαμηλά πάνω από τον κώλο της που διαγράφεται στο στενό μαύρο φόρεμα που φοράει.

Εκείνη τη στιγμή ήταν δική μου. Την πιάνω, τη φιλάω και σε λίγα λεπτά έχουμε πληρώσει και βρισκόμαστε έξω από το μαγαζί να φιλιόμαστε παθιασμένα και να οδεύουμε προς το σημείο που είχα παρκάρει στην παραλία, αρκετά απόμακρα και ιδιαίτερα ήσυχα, 4 το πρωί καθημερινής.

Και ενώ είχαμε αποφασίσει να καταλήξουμε σπίτι μου, η καύλα ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε συζήτηση. Την πετάω στο πίσω κάθισμα, της κατεβάζω το κόκκινο στρινγκάκι κι αρχίζω να γλείφω και να δαχτυλώνω το υγρό της μουνάκι που έσταζε από καύλα. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχιζε να χύνει με σπασμούς.

- Σειρά μου…

της λέω και πριν καν προλάβει να ηρεμήσει από τον οργασμό, βρίσκεται με τον πούτσο μου στο στόμα της. Το Κατερινάκι λίγο αδέξιο στην πίπα, αλλά τα λίγα λεπτά γλειψίματος ήταν αρκετά να με καυλώσουν για το έντονο σφυροκόπημα που θα ακολουθούσε.

- Στήσου…

της λέω ενώ κάνω μπροστά τα καθίσματα για να έχουμε παραπάνω χώρο. Της πιέζω το κεφάλι στο τζάμι κι αρχίζω γρήγορα να της γαμάω του μουνί. Η Κατερίνα ούρλιαζε από καύλα και πιθανώς από πόνο. Το μουνί της έκαιγε, ενώ παράλληλα της καθοδήγησα το χέρι να παίξει με την κλειτορίδα της. Αυτό ήταν, ο δεύτερος οργασμός της βραδιάς δεν απείχε και πολύ από εδώ.

Αφού τελείωσε για δεύτερη φορά, την προστάζω να γυρίσει και τελειώνω στο πλούσιο στήθος της, με τα χύσια να παίρνουν και λίγο το πρόσωπό της, τα οποία και έγλειψε. Τη γύρισα σπίτι της και από τότε συνεχίσαμε να γαμιόμαστε τακτικά, μερικές φορές τον μήνα.Copyright protected OW ref: 145313