Γαμήθηκα με τσιγγάνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.44 (9 Votes)
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος, 26 ετών και μένω με τη μάνα μου στο ίδιο σπίτι. Η μάνα μου είναι 45 ετών χήρα, εδω και δέκα σχεδόν χρόνια που πέθανε από καρκίνο ο πατέρας μου. Πάμε στο θέμα!

Εδω και λίγους μήνες, η μαμά μου τα έφτιαξε με ένα τσιγγάνο. Είναι 50 ετών, μελαχρινός και έρχεται σπίτι δήθεν να δει τη μάνα μου. Η μάνα μου ένα απόγευμα με ρώτησε αν έχω προγραμματίσει τίποτα, της απάντησα αρνητικά και νευρίασε από ότι κατάλαβα. Κλειδώθηκε στο δωμάτιό της, βγήκε από μια ώρα.

- Πάρε πενήντα ευρώ να βγεις με την ξένια.

Εκεί κατάλαβα τι θα γίνει τελικά το βράδυ. Βγήκα και πήγα και κρύφτηκα, σχεδόν δέκα μέτρα μακριά από το σπίτι μου. Βλέπω τον τσιγγάνο να κατευθύνεται προς το σπίτι. Άναψα ένα τσιγάρο και μετά πήγα να δω τι παίζει. Βλέπω τη μάνα μου σκυμμένη, φορώντας ένα μαύρο σουτιέν και ένα μαύρο στρινγκ και του έπαιρνε τσιμπούκι. Μετά την έγδυσε και τη γάμησε σε ιεραποστολική στάση, μετά στα τέσσερα, την έχυσε στα βυζιά, τη σάλιωσε στο πρόσωπο και μετά ντύθηκε και έφυγε.

Όταν γύρισα σπίτι μου είπε πως είναι κουρασμένη πάει για ύπνο. Έφυγε, πήγα στο μπάνιο, πηρά από το καλάθι με τα άπλυτα το στρινγκ και πήγα στο δωμάτιο μου. Γδύθηκα και έπαιζα με το στρινγκ. Το πρωί, όταν ξύπνησα, πήγα κουζίνα, την είδα, είπαμε καλημέρα και μου λέει…

- θέλω εμείς οι δυο να μιλήσουμε.

- Ας μιλήσουμε…

της είπα και μου είπε ότι με είδε που πήρα το στρινγκ από τα άπλυτα. Της είπα πως ζήλεψα που τη γάμησε και θέλω να συμμετέχω κι εγώ. Το πήρε στραβά αλλά το δέχτηκε να βάλει το γκόμενο της τον τσιγγάνο να με γαμήσει μαζί της.

Ήρθε το βράδυ, με έντυσε το ίδιο με αυτή, στρινγκ ροζ και σουτιέν το ίδιο, του πήραμε τσιμπούκι, μετά μας ξέσκισε σε όλες τις στάσεις και μας έχυσε κώλο και στόμα. Έρχεται δυο φορές την βδομάδα και μας γαμάει. Μ’ αρέσει αυτή η εμπειρία μας. Είπε θα φέρει και ένα φίλο του για παρτούζα την επόμενη. Θα σας γράψω.Copyright protected OW ref: 144152