Το να είμαι ωμός με εσένα, είναι το να σε αγαπάω

Δημοσιεύθηκε από Jimbei
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.69 (8 Votes)
Υπάρχουν φορές που νιώθω το στομάχι σου να σφίγγει από μια πρωτόγνωρη χαρά καθώς σου λέω ότι δεν έχεις καμία αξία. Πόσο υπέροχο είναι να σου λέει κάποιος κάτι διαφορετικό από το πόσο όμορφη είσαι ή να προσπαθεί με ψέματα να σε ρίξει ,να σε κερδίσει μόνο και μόνο για να σε γαμήσει. Είσαι τυχερή για το αν σε γαμήσω και χώσω βαθιά σε κάθε τρύπα σου τον πούτσο μου. Είσαι τυχερή αν τελικά σε κάνω να νιώσεις ηδονή και καύλα θυμίζοντας σου πρωτόγονα συναισθήματα και στιγμές.

Όμως ξέρεις, δε μπορώ να σε γαμήσω έτσι άπλα. Πρέπει να σου θυμίσω την θέση σου, αρπάζοντας σε από τον λαιμό, τα μαλλιά και κλείνοντας σου το στόμα.

Ξέρεις γιατί υπάρχει η αίσθηση ότι σε μισώ όταν φτύνω την κωλότρυπα σου και μετά χώνω τον πούτσο μέσα ενώ εσύ φωνάζεις αλλά παραδίνεσαι στο πάθος μου;

Γιατί εκείνη την στιγμή είσαι ένα τίποτα για εμένα, έχεις χαθεί κι έχω χαθεί κι εγώ.

Εκείνη τη στιγμή, δεν είναι τόσο το αν θα τελειώσω η θα σε χρησιμοποιήσω, άλλα το ότι μου θυμίζεις όλα όσα δε μου αρέσουν στον κόσμο και σε τιμωρώ γαμώντας σε αγρία και θέλοντας να σε σκίσω βίαια και να σε φτάσω σε σημείο να μη μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Να θυμάσαι, όπως νιώθω για εσένα νιώθω και για εμένα. Όπως θεωρώ εσένα τίποτα, βάζω κι εμένα στην ίδια μοίρα και όσο πονάς πονάω. Αλλά δεν αλλάζει τίποτα, το απολαμβάνουμε και οι δύο.

Ήσουν και θα είσαι υποταγμένη, εσύ μου έδωσες την δύναμη αυτή και θα την απολαύσω. Εσύ θες να απολαύσω την εξουσία και έτσι μαζί μου ζεις, για στιγμές.

Ερωτήσεις πολλές και κάπου εκεί οι σαδιστικές μου τάσεις και οι δικές σου απολαύσεις σε κάνουν και γίνεσαι χίλια κομμάτια και δομείσαι στην εικόνα που εγώ θέλω και σε καυλώνει. Είσαι άβουλη, από επιλογή και για εμένα. Αυτός δεν είναι ο σκοπός της ύπαρξης σου; Αυτό είναι.

Έσπασα τον εγωισμό σου και την δήθεν εικόνα που προβάλεις σε άλλους, για εμένα είσαι ένα σκουπίδι κι έτσι θα είσαι πάντα. Μία βρώμα που θέλει τον πούτσο μου, την προσοχή μου και ξέρει έναν τρόπο να την πάρει. Θα σε φτύσω και στο πρόσωπο αν χρειαστεί και θα φας και σφαλιάρες, αρκεί να θυμάσαι ότι δεν είσαι τίποτα παρά μόνο ότι ενώ ορίζω να είσαι.

Σε πονάει και αυτό με πονάει, αλλά χαίρομαι όταν σε βλέπω να ζωντανεύεις μετά από τόσα που σου κάνω, να προσπαθείς και άλλο. Όταν έχω δώσει όλη μου την ενέργειά σε εσένα τότε εκτιμάς πολλά, είσαι μία γεμάτη λαγνεία τσούλα. Η δική μου τσούλα. Ξέρω πολλά από όσα κάνω και λέω δε σου είναι λογικά και τα δάκρυα σου έχουν υπέροχη γεύση.

Τώρα μπορείς να έρθεις να ξαπλώσεις μαζί μου, πάνω στο στήθος μου.Copyright protected OW ref: 142779