Πρώτη φορά με ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.80 (5 Votes)
Γεια σας.

Είμαι 31 και το κορίτσι μου 27. Μου είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για γυναίκες και ότι θα ήθελε να κάνουμε ένα τρίο με κοπέλα όπου θα έπαιζε μαζί της και έτσι προσπαθούσα να βρω μέσω ίντερνετ, καθώς δεν μας επιτρέπει ο κύκλος μας κάτι τέτοιο. Τελικά επικοινώνησα με ένα ζευγάρι στον τόπο διακοπών μας, έμπειρο σε παρτούζες και με την κοπέλα του ζευγαριού bi. Σεβάστηκαν τα θέλω μας να παίξουν μόνο οι γυναίκες. Βρεθήκαμε στις Κυκλάδες, στο τέλειο ανακαινισμένο σπίτι τους κυκλαδικής αρχιτεκτονικής, ήπιαμε μερικά ποτά και τα είπαμε.

Κάποια στιγμή, η άλλη κοπέλα ζήτησε να φιλήσει τη δική μου και η κοπέλα μου ανταποκρίθηκε με ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.

Ήπιαμε άλλο ένα ποτό και πήγαν τα κορίτσια για ντους, ενώ εγώ έμεινα με το άλλο παλικάρι. Αφού πέρασε λίγη ώρα πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και είδα τη δική μου εκστασιασμένη στα 4, να γλείφει την άλλη κοπέλα. Εκεί ανέβηκα στο κρεβάτι και μπήκα στο μουσκεμένο μουνί της δικιάς μου, ενώ ο Γ έδωσε πίπα στην δική του.

Ακλούθησαν 2 ώρες γαμησιού σε διάφορες στάσεις, με τα κορίτσια να φιλιούνται και να γλείφονται. Σε κάποια φάση το αγόρι του άλλου ζευγαριού έκανε fisting στη δικιά του και της έβαλε όλο το χέρι μέσα.

Αφού χύσαμε όλοι από 2-3 φορές, ανανεώσαμε το ραντεβού και πήγαμε για ύπνο στο δωμάτιο μας.

Η ανάμνηση είναι τέλεια και κάνουμε τέλεια γαμήσια και μόνοι μας. Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε με ζευγάρι ή κοπέλα και στην Αθήνα.Copyright protected OW ref: 141526