Η θεία μου

Δημοσιεύθηκε από milfakias35
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.38 (17 Votes)
Λοιπόν γεια σας και από εμένα. Πρώτη φορά γραφώ, είμαι καινούργιο μέλος και θέλω επιείκεια. Θα σας πω μια ιστορία με τη θεια μου, την αδελφή του πατέρα μου. 35 χρονών τότε η θεία, 22 εγώ, παντρεμένη, αλλά πουτάνα κι εγώ το ήξερα αυτό, και φυσικά το εκμεταλλευτικά. Ζούσαμε τότε όλοι στην ιδία πόλη στη Λακωνία. Δε μπορώ να πω περισσότερα για τον τόπο καταγωγής, γιατί θα μας καταλάβουν.

Εμένα με λένε Γιώργο, αλλαγμένο φυσικά και τη θεία Νίκη. Η τύχη με βοήθησε και την έπιασα μια μέρα που γαμιότανε με το γκόμενο και από τότε την είχα του χεριού μου. Τράβηξα φώτο πολλές εκείνη τη στιγμή και όταν ήρθε η ώρα της τις έδειξα. Την εκβίασα μια μέρα που ήμασταν σπίτι της οι δυο μας. Τότε αρνήθηκε να μου κάτσει και την πήρα με το ζόρι, αφού πρώτα της έριξα μερικά χαστούκια. Για την ιστορία, έχω ένα καυλί 30 πόντους και χοντρό αρκετά.

Όπως λοιπόν τις έδειξα τις φωτό και της είπα να μου κάτσει για να μην το μάθει ο άντρας της αλλά και ο πατέρας μου τσαντίστηκε και μου είπε όχι. Την άρπαξα από το μαλλί και τη γονάτισα μπροστά μου, έβγαλα έξω το καυλί μου και τις το πέταξα στα μούτρα. Μόλις το είδε τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Την ανάγκασα να το βάλει στο στόμα της. Αν και στην αρχή αρνήθηκε, μόλις έφαγε 2 χαστούκια, άρχισε να τον γλείφει. Πραγματικά απίστευτο τσιμπούκι, χωρίς πολλά-πολλά. Μόλις σηκώθηκε το κοντάρι, την έστησα κάτω και κατευθείαν της κάρφωσα τη μουνάρα που ήδη ήταν υγρή. Τότε άρχισε να σκούζει και να φωνάζει, πραγματικά, όπως δεν έχω ξανά ακούσει γυναίκα να φωνάζει.

Κάθε φορά τον έβαζα και τον έβγαζα μέχρι που τον πήρε όλο. Έκλαιγε και με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη και φώναζε ότι πονάει. Φυσικά εγώ συνέχιζα απτόητος, γιατί όταν ακούω τις γυναίκες να φωνάζουν ότι πονάνε, καυλώνω απίστευτα. 20 λεπτά την πήγαινα γαμιώντας ασταμάτητα. Την έχυσα ίσα με 7 φορές. Το μουνί της είχε ανοίξει πολύ, αλλά δε με ένοιαζε. Μόλις την έχυσα την τελευταία φορά στα μούτρα, πήρα το κινητό και έβγαλα φωτογραφία το ξεσκισμένο της μουνί.

Αυτό ήταν. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω κάνει τη μεγαλύτερη πουτάνα του νομού. Την έχω δώσει και την έχουν γαμήσει όλοι οι φίλοι μου και οι γνωστοί και φυσικά με το ζόρι, γιατί δεν ήθελε να πάει με κανέναν. Την έχουν πάρει εκτός από τους φίλους μου και αλβανοί, ρουμάνοι και κυρίως πακιστανοί… κι έτσι βγάζω και φράγκα πολλά.Copyright protected OW ref: 140998