Με την καθηγήτρια μου

Δημοσιεύθηκε από Harry21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.77 (11 Votes)
Όταν ήμουν Γ λυκείου και έδινα πανελλήνιες, ασχολούμουν μόνο με το διάβασμα και το βράδυ πήγαινα γυμναστήριο. Έτσι λοιπόν ήταν η μέρα μου μέχρι να τελειώσω. Εγώ είμαι 20, τότε 18, 1.80, 95 κιλά, αρκετά γεροδεμένος και μου λένε ότι είμαι ωραίο παιδί γενικά. Η καθηγήτρια μου, Ελισάβετ, 34 τότε, ξανθιά, κάπου στο 1.65, αδύνατη, με μεσαίο αλλά στητό και πανέμορφο στήθος και έναν ωραίο κώλο.

Η καθηγήτρια αυτή μου έκανε μάθημα από την Α Γυμνασίου. Είναι πολύ ωραία γυναίκα και είχα τραβήξει πολλές μαλακιες για εκείνη. Κάναμε μάθημα κάπου στον Απρίλιο. Εγώ να είμαι αγχωμένος (ήμασταν και μόνοι σπίτι), ήπιαμε καφέ και μιλάγαμε αντί να κάνουμε μάθημα. Φορούσε ένα ντεκολτέ μπλουζάκι, πολύ ανοιχτό  και ένα ροζ στρινκγ. Εγώ κοιτούσα επίμονα και ήθελα να με καταλάβει ότι την κοιτάω. Ήθελα επιτέλους να την πηδήξω. Δεν είχα τόσο άγχος διότι μου είχε πει ότι με βρίσκει ωραίο παιδί και ήταν ελεύθερη, οπότε σκέφτηκα να κάνω κίνηση και ότι γίνει ας γίνει.

Κάποια στιγμή ενώ μου λέει να πάμε για μάθημα, την κόλλησα στον τοίχο και τη φίλησα. Παραξενεύτηκε, γέλασε και έμεινε ακίνητη. Ενώ την κοιτούσα επίμονα στα μάτια μετά άρχισα να τη φασώνω και να τη φιλάω παντού. Με τα πολλά βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι. Εκείνο το απόγευμα το κάναμε 3 φορές. Την πήδηξα γλυκά σε ιεραποστολικό και στα 4 με όλη μου την δύναμη. Την έχυσα στα βυζιά και ξαπλώσαμε μαζί. Της είπα ότι ήθελα καιρό να το κάνω και ότι θέλω να το ξανακάνουμε.

Γέλασε, με φίλησε και μου είπε ότι ξέρει ότι έλιωνα για εκείνη από τότε που με είδε πρώτη φορά. Τότε το θεώρησε παιδιαρίστικο, αλλά τώρα που μεγάλωσα και με έβλεπε αλλιώς, με προκαλούσε μου είπε με το ντύσιμο και με τα λόγια της για να κάνω κίνηση. Με την Ελισάβετ κάναμε σχέση και την πήδαγα σαν τρελός μέχρι να φύγω από την πόλη μου γιατί πέρασα αλλού. Παρόλα αυτά, όταν επιστρέφω για διακοπές, βρίσκουμε λίγο χρόνο για «μάθημα».Copyright protected OW ref: 132022