Η συνάντηση με τον φίλο μου Τ από το σάιτ (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από love
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.19 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η συνάντηση με τον φίλο μου Τ από το σάιτ (2ο μέρος)

Εκείνο το βράδυ έμεινα σπίτι του φίλου μου Τ. Πέρα από λίγα παιχνιδάκια δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο. Βλέπετε και οι δύο μας κουρασμένοι, θέλαμε να μη χαλάσουμε τα όσα προηγήθηκαν. Μας πήρε ο ύπνος αργά το βράδυ. Μόλις είχαμε κάνει μπάνιο, με έτριβε τόσο απαλά και τρυφερά με τον αφρό, ενώ εκείνος κολλημένος πίσω μου φιλούσε που και που το λαιμό μου. Το επόμενο πρωί όμως δε διατηρήθηκε η ηρεμία της νύχτας. Μέσα στον ύπνο μου ένιωθα κάποιον να χαϊδεύει το μουνάκι μου και να φιλάει τα βυζάκια μου. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Τ δίπλα μου να με καλημερίζει. Μικροί αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα μου και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει, αλλά ήδη είχα καυλώσει πολύ. Το μουνάκι μου είχε γεμίσει υγρά που πλέον μου έδινε να γευτώ από τα δάχτυλα του και μετά με φιλούσε για να πάρει γεύση, όπως έλεγε.

-    Σου αρέσουν μωρό μου; Πάλι καύλωσες; Μάλλον δεν σου έφτασε το χθεσινό…

και συνέχιζε να παίζει πιο γρήγορα αυτή τη φορά το μουνάκι μου. Εγώ να τρέμω δίπλα του από τον ερεθισμό της στιγμής.

-    Αχ μη με βασανίζεις έτσι, θέλω να σε νιώσω μέσα μου.

Δεν έχασε στιγμή και αμέσως βρέθηκε από πάνω μου, να φιλιόμαστε παθιασμένα και τα σώματα μας να εφάπτονται. Ένιωθα το ορθωμένο καυλί του να τρίβεται στο μουνάκι μου, ενώ κουνούσε τη λεκάνη του μονάχα. Με μία κίνηση ένιωσα το κεφαλάκι από το καυλί του να χωρίζει τα χείλη μου και να μπαίνει αργά όλο μέσα. Απόλαυση. Με κάθε κίνηση με άνοιγε περισσότερο και εγώ από κάτω του να τρέμω και να βαριανασαίνω. Καθότι αρκετά πιο ψηλός από εμένα, με κάλυπτε με το σώμα του, ενώ με είχε πιάσει από τα χέρια και φιλιόμασταν έντονα.

-    Ναι μωρό μου, είσαι ο γαμιάς μου, μόνο εσύ θα με παίρνεις, ότι θέλεις θα κάνω.

-    Έτσι καυλάκι μου, τι μουνάκι στενό είναι αυτό, δικό μου είναι μόνο!

Άρχισε σταδιακά να κουνιέται πιο γρήγορα, αλλά ακόμα ήταν τρυφερός μαζί μου. Με φιλούσε στο λαιμό και στο στήθος μου, ενώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να αναστενάζω από την καύλα. Ήξερε πόσο μου άρεσε αυτό. Την προηγούμενη με έπαιρνε με ένα φίλο του χωρίς "όχι" και "μη" και τώρα ήταν γλυκός, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις στο σώμα μου. Δεν άργησε να τελειώσει. Έκανε να τραβηχτεί από μέσα μου, αλλά τύλιξα τα πόδια μου γύρω του, ήθελα να τα νιώσω καυτά να με γεμίσουν και να ξεχυθούν πάνω στο κωλαράκι μου.

-    Μέσα μου τα θέλω καύλα μου, χύσε το μουνάκι μου.

Και τότε ήρθε, τινάζονταν από το καυλί του μεγάλες ποσότητες σπέρματος και όλα βαθιά μέσα μου. Δεν πέρασαν δύο δευτερόλεπτα και ένα ακόμα κύμα καύλας ήρθε μέσα μου. Δεν το πίστευα, δεν άντεξα και έχυσα και εγώ, αναμείχθηκαν τα υγρά μας και εκείνος ξέπνοος πέφτει πάνω μου με το καυλί του να στέκει ακόμα περήφανο μέσα μου.Copyright protected OW ref: 128289