Η συνάντηση με τον φίλο μου Τ από το σάιτ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από love
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.19 (8 Votes)
Δεν έχασε στιγμή και αμέσως άρχισε να τρίβει το μουνάκι μου που είχε γίνει  μούσκεμα εδώ και ώρα. Γλιστράει δύο δάχτυλα μέσα μου που με κάνε να αναστενάξω από την καύλα. Μόλις που πρόλαβα να ανοίξω το στόμα μου, ο Τ μου βάζει το καυλί του μέσα στο στόμα μου και αρχίζει να το γαμάει σιγά-σιγά. Προσπαθώ να φωνάξω από την καύλα, αλλά δε μπορώ. Ο φίλος του Α ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου, τα σήκωσε στους ώμους του και με μια κίνηση έβαλε στο στενό μουνάκι μου το σκληρό καυλί του. Τρελάθηκα, δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που ζούσα.

-    Θα σε σκίσουμε πουτανάκι σήμερα, δε θα μπορείς να συνέλθεις μετά το αποψινό, μόνη σου θα το ζητάς…

έλεγε ο Α και το κάρφωνε όλο μέσα στο μουνάκι μου που πλέον είχε πλημμυρίσει από τα υγρά μου. Ο Τ αρχίζει να μου γαμάει πια λίγο πιο δυνατά το στόμα κάνοντας με να μη μπορώ να φωνάξω καθώς με μπουκώνει και εκείνος να αναστενάζει από την καύλα.

-    Λύσε την Α να την πάρουμε μαζί, εξάλλου για αυτό ήρθε εδώ το μικρό, δεν πρέπει να φύγει παραπονεμένο.

Μόλις με έλυσε άρχισε αμέσως να με φιλάει με τόσο πάθος και ένταση στο λαιμό και στο στόμα, παίζοντας οι γλώσσες μας ένα δικό τους παιχνίδι. Ο φίλος μου Τ βρέθηκε από κάτω μου κι εγώ πλέον να τρίβω το κωλαράκι μου στο καυλωμένο καυλί του. Το ήθελα επειγόντως μέσα μου, δεν άντεξα, τους το είπα ανάμεσα στα βογγητά μου και χωρίς να χάσουν λεπτό τους νιώθω να με εγκλωβίζουν ανάμεσα στα σώματά τους. Πρώτη φορά ένιωσα τέτοιου είδους ικανοποίηση, πληρότητα κάθε άποψης. Δύο άντρες καυλωμένοι για εμένα να με παίρνουν ταυτόχρονα, φιλώντας με και χαϊδεύοντας με όπου βρουν.

Έχυνα ασταμάτητα με σπασμούς κάνοντας έτσι τα καυλιά τους να γλιστράνε μέσα μου και να με ανοίγουν περισσότερο. Λίγο πριν χύσουν κι εκείνοι, σηκώθηκα και βρέθηκα μπροστά τους στα γόνατα και εκείνοι όρθιοι να παίζουν τα καυλιά τους. Το ήθελα τόσο πολύ, περίμενα με ανοιχτό στόμα να τελειώσουν αυτό που άρχισαν, να γευτώ κάθε σταγόνα. Τότε ήρθε, άσπρο παχύρευστο κύλησε στο πρόσωπο μου και από εκεί στα χείλη μου, στο στήθος μου. Καθάρισα αμέσως τα καυλωμένα καυλιά τους που δεν έλεγαν να πέσουν όσο σπέρμα και αν είχα ρίξει πάνω στο πουτανάκι τους.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, σίγουρα αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπα τον Τ, εξάλλου πώς να αφήσω τέτοιο καυλιάρη προτού κάνουμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει πριν βρεθούμε;Copyright protected OW ref: 127296