Το άρμεγμα

Δημοσιεύθηκε από arrakis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.81 (8 Votes)
Ποτέ δε φαντάστηκα πως το άρμεγμα από την κοπέλα μου θα μπορούσε να είχε γίνει τόσο διασκεδαστικό.

Αρχικά έφερα αντίρρηση στην ιδέα – να έχουμε ανοιχτή την κάμερα σε ένα από εκείνα τα site που βρίσκεις τυχαία εραστές από όλο τον κόσμο και να μου τον παίζει δημόσια. Στην πορεία όμως τα κατάφερε, με έγδυσε, και με τις κατάλληλες κινήσεις με καύλωσε τρελά.

Τα χέρια της έπαιζαν σαν τρελά στον ορθωμένο μου πούτσο, που τον έγλειφε μερικές φορές για να γλιστρά περισσότερο, ενώ περιστασιακά περνούσα τα χέρια της στα πρησμένα μου αρχίδια.

Μου έλεγε πως στο βίντεο μας σταματούσε πολύς κόσμος, μερικοί με κάμερα, ένα νεαρό αγόρι από την Βρετανία, εντελώς άτριχο που τον έπαιζε, ένας 40ρης που χαϊδευόταν κι άλλοι.

Κάποια στιγμή μου ψιθύρισε στα αυτιά πως μας βρήκε ένας γεροδεμένος μαύρος και πως ζήτησε να δει να με γαμάει.

Ταράχτηκα στην ιδέα, αλλά υπάκουσα. Εκείνη, έγλειψε τα δάχτυλα της που πολύ γρήγορα άνοιξαν τη σούφρα μου. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Το είχαμε κάνει πολλές φορές αυτό, αλλά τώρα όλα ήταν διαφορετικά. Πολύ γρήγορα λοιπόν ήθελα να περάσω στο επόμενο στάδιο και της είπα να φέρει τον δονητή που της είχα πάρει παλιά.

Ο χοντρός καλοσχηματισμένος πλαστικός πούτσος κάρφωνε τώρα τον κώλο μου. Ο πόνος, η ηδονή και η αίσθηση πως μας βλέπουν με εκτόξευσε. Πολύ γρήγορα ένιωσα το σπέρμα να πετάγεται από τα σωθικά μου και να πλημμυρίζει την χούφτα της κοπέλας μου. Εκείνη, μου έδωσε το χέρι της να το γλείψω και αφού το έκανε με γλωσοφίλησε για να παίξουμε με τις γλώσσες μας με τα υγρά μου.

Η όλη φάση ήταν απίστευτη. Την ευχαρίστησα με ένα απίθανο γαμήσι όπου τελείωσα μέσα της για να ρουφήξω έπειτα τα υγρά μου από το μουνί της σαν να έπινα από ποτήρι.Copyright protected OW ref: 122129