Πρώτη εμπειρία (gay)

Δημοσιεύθηκε από dimitriothess
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.10 (5 Votes)
Με λένε Κώστα, είμαι 31 χρονών 180 ύψος και κανονικό σώμα. Η ιστορία μου συνέβη πριν 2 βδομάδες. Είχαμε βγει με ένα φιλαράκι για κανένα ποτό. Μετά από 3-4 ποτάκια είπαμε να κάνουμε το οτιδήποτε για χαβαλέ, πήγαμε μια μικρή μπουρδελότσαρκα και τελικά καταλήξαμε σε σινεμά ενηλίκων.

Μπήκαμε σε μια καμπίνα κλείσαμε την πόρτα και βγάλαμε τα ρούχα μας. Στην αρχή υπέρηχε μια αμηχανία, καθώς ήταν και για τους 2 η πρώτη φορά σε τέτοιο σινεμά  και η πρώτη φορά που βλέπαμε γυμνό άλλων άντρα. Αράξαμε και παίζαμε τις ψωλές μας στην αρχή ο καθένας την δικιά του. Μετά όταν ήρθαμε σε πλήρη στύση αρχίσαμε να παίζουμε ο ένας του άλλου. Η δικιά μου στα 16 εκατοστά και μια παλάμη πάχος του φίλου μου 19-20 και λίγο πιο χοντρή από την δικιά μου. Αράζαμε βλέπαμε την τσόντα και τις παίζαμε. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και εγώ σηκώθηκα να την κλείσω και ξαφνικά αισθάνθηκα τον σκληρό πούτσο του φίλου μου στα κωλομέρια μου και ένα του χέρι στη δικιά μου.

Τριβόταν και μου έπαιζε τον πούτσο ενώ με είχε κολλήσει πάνω στην πόρτα. Δεν αντιστάθηκα καθόλου, αφού ήταν ωραία αίσθηση. Μετά από λίγο γύρισα και ενώσαμε τα καυλιά μας και το τρίβαμε το ένα πάνω στο άλλο. Στην συνέχεια τον γύρισα εγώ και τον έτριβα στην τρύπα του ενώ του χάιδευα τα αρχίδια.

Μετά έβαλα τον φίλο μου να κάτσει στον καναπέ που είχε και άρχισα να του κάνω πίπα. Δεν είχα ξανακάνει αλλά από όσο έλεγε το έκανα καλά. Το ρουφούσα όσο μπορούσα και έγλειφα το κεφαλάκι πάνω στην σχισμή και γευόμουν και τα υγρά που ήταν πηχτά. Είχαμε καυλώσει πολύ και στήθηκα στα τέσσερα για να τον τρίψει στην τρύπα μου όπως κι έγινε. Έκανε μια προσπάθεια να μπει αλλά τον σταμάτησα. Τελικά κόλλησε το κεφαλάκι του στην τρύπα μου και τον έπαιζε μέχρι που τελείωσε και πλημμύρισε τον κώλο μου με ζεστό χύσι.

Αφού με σκούπισε ήρθε η σειρά μου. Κάθισα στον καναπέ και ο φίλος μου έπεσε στα γόνατα και άρχισε μια άτσαλη πίπα. Σε μερικά λεπτά του είπα ότι έφτανα, δεν τραβήχτηκε και ψιλό πνίγηκε. Σηκωθήκαμε σκουπιστήκαμε, ντυθήκαμε και φύγαμε. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα, αλλά μας άφησε μια περίεργη αίσθηση η όλη φάση.Copyright protected OW ref: 102172