Με μια συμμαθήτρια στην νοσηλευτική

Δημοσιεύθηκε από Walker7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.69 (8 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Νίκος και είμαι 23 χρονών. Η ιστορία που θα σας πω είναι μεταξύ εμένα και μιας παλιά συμμαθήτριας. Η Χριστίνα, 23 ετών τώρα και τότε 17. (Εγώ γύρω στο 1.70, ξανθός, με γαλάζια ματιά, 65 κιλά, αυτή μελαχρινή, αδύνατη στο ύψος μου περίπου). Είχαμε γνωριστεί στην ειδικότητα πηγαίνοντας και οι δυο σε επαλ νοσηλευτική. Στην αρχή δεν της είχα δώσει πολύ σημασία, είχα φάει σκάλωμα με μια άλλη κοπέλα. Αυτή συνέχεια ερχόταν δίπλα μου, με γυρόφερνε κι εγώ προσπαθούσα να την απομακρύνω. Όσο περνούσαν οι μέρες, αυτή προσπαθούσε να μου τραβήξει το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο. Ερχόταν στο μάθημα καθόταν μπροστά μου και ήταν ντυμένη έξαλα, ώστε να μου τραβάει το ενδιαφέρον και σιγά-σιγά άρχισε να το καταφέρνει. Στην αρχή ξεκίνησα κι εγώ τα πειράγματα, είτε στη σχολή ή και μετά σε μηνύματα.

Η όλη φάση ξεκίνησε μια μετά που είχαμε κενό. Είχα καθίσει στη τάξη και ήμουν με άλλα δυο κορίτσια, φίλες της και μιλάγαμε. Ξαφνικά μπαίνει μέσα κι αρχίζει να με πειράζει. Εκεί ξεκινάω κι εγώ λίγο λεκτικά και μετά ξεκίνησα να τη χουφτώνω. Τότε ήταν που οι φίλες της ξεκίνησαν να φεύγουν και μείναμε οι δυο μας. Πήγε στην πόρτα, κλείδωσε κι έμεινε στην πόρτα να με κοιτά. Δεν έχασα ευκαιρία και πήγα, κόλλησα πάνω της και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα και στη συνέχεια να πηγαίνω στο αυτί της, να το δαγκώνω και να της λέω πόσο με έχει ανάψει. Την πιάνω και τη σηκώνω στα χέρια, την κρατάω από τον κώλο και την πηγαίνω προς το κρεβάτι που κάναμε πρακτική για όσους ξέρουν, κρεβάτια σεντόνια βλακείες. Εκεί τη ρίχνω στο κρεβάτι και αρχίζω να της βγάζω σιγά-σιγά τη μπλούζα, να τη φιλάω στο λαιμό και να πηγαίνω προς το στήθος. Δε φορούσε σουτιέν, οπότε πήρα κατευθείαν τη ρώγα της στο στόμα μου.

Άρχισα να τη γλείφω και να τη δαγκώνω. Ήθελα να πονέσει και με το χέρι μου χάιδευα το άλλο της στήθος. Μετά από λίγο προχώρησα προς τα κάτω στον αφαλό και άρχισα να τη φιλάω γύρω-γύρω ενώ με το χέρι μου ξεκούμπωνα το παντελόνι. Της το βγάζω αλλά δεν τη γλύφω κατευθείαν. Πηγαίνω πρώτα στα μπούτια της, τη φιλάω γύρω-γύρω και μετά πάω προς το μουνί της και ξεκινάω να της κάνω γλειφομούνι. Αυτή με τα χέρια της κρατά το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της. Δεν ήθελε στιγμή να φύγω από εκεί, ούτε εγώ η αλήθεια είναι. Καθώς την έγλειφα, άρχισα να της βάζω δάχτυλο, αργά στην αρχή και μετά με γρήγορο ρυθμό, φτάνοντας τη στη κορύφωση με εμένα να της λέω ότι θέλω να τελειώσει στο στόμα μου. Έχυσε και έτρεμε όλο το κορμί της. Μετά από δυο λεπτά που συνήρθε μου λέει "σειρά σου μωρό μου…" και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο.

Μου κατεβάζει το παντελόνι και ξεκινάει ένα τσιμπούκι απίστευτο. Δεν υπήρχε! Τη σηκώνω, πάμε στον τοίχο, τη γυρίζω με πλάτη σε εμένα και ξεκινάω να τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της πάνω κάτω και να τον βάζω ίσα-ίσα μέσα και πάλι έξω. Αυτή γυρίζει το κεφάλι της και μου λέει "γάμα με, μη με βασανίζεις". Τη φιλάω δεν την αφήνω να μιλήσει άλλο και της τον βάζω απότομα μέσα. Πότε αργά, πότε γρήγορα και της ψιθυρίζω στο αυτί το πόσο καύλα είναι. Είχε ανάψει παρά πολύ με την όλη φάση και άρχισε να χύνει για δεύτερη φορά. Εκεί άρχισα να χύνω κι εγώ μαζί της. Τη φυλάω και της λέω ότι ήταν τέλειο, αλλά θα πρέπει να μαζευτούμε γιατί θα πλακώσει κόσμος. Ντυθήκαμε και στρώσαμε και το κρεβάτι πάλι να είναι έτοιμο. Μετά από αυτό το συμβάν έγιναν κι άλλα. Αν σας άρεσε η ιστορία και δε σας κούρασα, θα σας γράψω κι άλλα.Copyright protected OW ref: 102111