Με τον ξάδερφο του άντρα μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)
Γεια σας και πάλι. Αφού γυρίσαμε από την Αθήνα, οι τρυπούλες ήταν τελείως ξεχειλωμένες και ξεσκισμένες και τα κωλομάγουλα μου κατακόκκινα, τόσο που δε μπορούσα να κάτσω εύκολα, αλλά δε με ένοιαζε και πολύ γιατί ήμουν χορτασμένη.

Οι επόμενες μέρες κύλησαν ήρεμα, χωρίς να δω τον Β. και είχα αρχίσει να τρελαίνομαι μέχρι που έμαθα ότι είχε έρθει η πρώην του που κρατούσαν καλές σχέσεις και τη φιλοξενούσε στο σπίτι του. Έσκασα από τη ζήλεια μου ειδικά όταν τους είδα κατάλαβα ότι την ξέσκιζε κι αυτή. Κάποια στιγμή, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει να περάσω από το σπίτι του γιατί θέλει να μου πει κάτι. Πάω κι εγώ και με περίμεναν και οι δύο στο σαλόνι του, αυτή γυμνή κι αυτός μόνο με μια βερμούδα που φαινόταν ότι δε φορούσε τίποτα από μέσα και παθαίνω σοκ. Με πλησιάζει η πρώην του και μου λέει ότι ξέρει πως τον γουστάρω τρελά και ότι τη ζηλεύω που την πηδάει κάθε μέρα αυτή και όχι εμένα και έλεγε την αλήθεια.

Είχα μείνει κάγκελο, δεν κουνιόμουν, δεν έκανα τίποτα, αυτή με έγδυνε ενώ ο Β. μας κοιτούσε καθισμένος στον καναπέ. Μόλις με έγδυσε με πήγε κοντά του και μου είπε στο αυτί ότι θα με ξεσκίσουν στην κυριολεξία. Φέρνει ένα δονητή τουλάχιστον 50 πόντους που στις άκρες του ήταν σαν τις πούτσες κανονικές, έσπαγε στη μέση και γινόταν δύο. Ξαπλώνει και μου βάζει τη μια άκρη μέσα στο μουνί και την άλλη στον κώλο. Αυτό ήταν, κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα. Ο Β. κοιτούσε καυλωμένος μέχρι που κάποια στιγμή έρχεται κοντά μου και αρχίζει να βάζει το καυλί του στο μουνί μου που είχε ήδη το ένα μέρος του δονητή και ήταν σαν να είχα δυο καυλιά στο μουνί κι ένα στον κώλο. Ούτε σε πορνοταινία να ήμουν. Με ξεμούνιαζε δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα, μέχρι που ήρθε και η σειρά του κώλου μου να έχει το καυλί του Β. και τη μια άκρη του δονητή και την άλλη άκρη στο μουνί μου.

Εκεί έχασα πραγματικά την επαφή με αυτό που μου συνέβαινε μέχρι που τρώω μια ανάποδη στα μούτρα, έρχομαι στα ίσα μου και ακούω την πρώην του να μου λέει «τσουλίτσα κοίτα να το απολαύσεις γιατί είναι η τελευταία σου φόρα γιατί θα μετά από αυτό θα είναι μόνο δικός μου». Ο Β. συνέχισε να με ξεκωλιάζει στη κυριολεξία μέχρι που κάποια  στιγμή σταματάει και μου λέει ότι θέλει να με χύσει στα βυζιά και με βάζει να του κάνω ισπανικό μέχρι να με χύσει. Όταν τελείωσε, ένιωθα σαν το τελευταίο τσουλί. Έφυγα από το σπίτι του και δεν ήξερα τι μου γινόταν, ήμουν σα χαμένη. Έκανα πολύ καιρό να ξεχάσω αυτήν την καύλα και ηδονή που ένιωσα. Δεν ξανά ασχολήθηκαν μαζί μου γιατί παντρεύτηκαν, έφυγαν από την πόλη και πήγαν σε ένα νησί που είναι μόνοι τους, μακριά από όλους μας.Copyright protected OW ref: 99698