Το ξέκωλο και το ξεπαρθένιασμά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.57 (7 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Δημήτρης 17 χρονών και ζω σε μία επαρχιακή πόλη της Πελοποννήσου. Η ιστορία έγινε πριν ένα χρόνο όταν ήμουν στα 17, ακόμα παρθένος αν και από την πέμπτη δημοτικού τράβαγα μαλακία. Ένα μεσημεράκι πήγαινα στην αγορά και αποφάσισα να αλλάξω διαδρομή και να περάσω μέσα από στενάκια εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Καθώς προχώραγα στο δίπλα στενό περπάταγε ένα κορίτσι στην ηλικία μου - που πρώτη φορά το έβλεπα -  γύρω στο 1.70 με καστανά αφέλειες μαλλιά, με μία κωλάρα και δυο βυζιά τόσο μεγάλα σαν πεπόνια. Φορούσε ένα μαύρο κολλητό φανελάκι και ένα άσπρο κολάν μέχρι το γόνατο και εμφάνιζε το μαύρο στρινγκ της που αναδείκνυε την κωλάρα που είχε, κατάλαβα πως επρόκειτο για το ξέκωλο της πόλης.

Κατευθείαν η πούτσα μου έγινε πέτρα και φαινόταν τόσο πολύ γιατί δε φόραγα εσώρουχο μέσα από την βερμούδα μου. Την ακολούθησα για λίγο βλέποντας την και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου τράβηξα δύο μαλακίες για να χαλαρώσω. Την άλλη μέρα περίμενα στο ίδιο σημείο, την ακολούθησα και έτσι έμαθα το σπίτι της. Αποφασισμένος πως θα γαμήσω, αγοράζω προφυλακτικά και περιμένω να έρθει η επόμενη μέρα. Από τις 11 περίμενα να εμφανιστεί ώσπου η ώρα έφτασε 12 και εμφανίστηκε. Φόραγε ένα άσπρο αυτή τη φορά φανελάκι και ένα σορτσάκι που φαινόντουσαν τα κωλομάγουλα της. Έτρεμα από την καύλα μου, πλησιάζω και της λέω:

-    Κοπελιά, σε βλέπω και καυλώνω θέλω να σε πηδήξω.

Αυτή δεν μου δίνει σημασία και προχωράει τότε την πιάνω από το χέρι σφιχτά και της λέω:

-    Ακούς που σου μιλάω;

Γυρνάει χουφτώνει την πούτσα, με πηγαίνει σε μία γωνία της πολυκατοικίας της και αρχίζουμε να φασωνόμαστε. Εγώ χούφτωνα την κωλάρα της και αυτή άρχιζε να μου τραβάει μαλακία.

-    Πάμε πάνω. Μου λέει.

Ανεβαίνουμε και μόλις μπαίνουμε αντικρίζω την μάνα της. Μία 50αρα με μαύρα μαλλιά και τα μάτια της να κοιτάνε την βερμούδα μου που φαινότανε η στύση. Πήγαμε στο δωμάτιο της, γδυνόμαστε και αρχίζει να με πιπώνει. Σε δύο λεπτά έχυσα. Έβαλα προφυλακτικό και άρχιζα να της γαμάω το μουνί μέχρι να ξαναχύσω.Copyright protected OW ref: 99697