Σεξ στη σκηνή (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)
Με το Δημήτρη είχαμε ξαπλώσει μια ζεστή βραδιά στην ίδια σκηνή. Ήμουν καιρό τώρα κρυφά ερωτευμένος μαζί του και μυστικά είχα γίνει ο καλύτερος φίλος της κοπέλας του για να μου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια εκείνη πως την πηδούσε.

Είμαι αρρενωπός, αν και αμφισεξουαλικός και στα 23 μου χρόνια. Αν και είχα κάποιες εμπειρίες με αγόρια, ποτέ δεν ένιωσα έτσι για ένα άντρα όπως τον Δημήτρη. Φανταστείτε λοιπόν πως ένιωσα μόλις τον είδα εκείνο το βράδυ στη σκηνή να με κοιτάει κατάματα και να μου χαμογελά πονηρά.

Το χέρι του απλώθηκε στο δικό μου και το πέρασε στο μποξεράκι του. Αμέσως κατάλαβα πως μου έδινε το ελεύθερο και χαμήλωσα.

Ήμασταν και οι δυο γυμνοί (μόνο με τα μαύρα εσώρουχα μας) και σε μια στιγμή έβγαλα το δικό του για να βγάλω έξω την μεγάλη πούτσα του με τα πρησμένα από σπέρμα αρχίδια του. Γρήγορα βρέθηκαν όλα στο στόμα μου ενώ τον άκουγα να αγκομαχά καθώς τον πίπωνα.

Δεν ξέρω αν ήταν και δική του επιθυμία ή έφταιγαν οι αγαμίες, αλλά πολύ γρήγορα με πλημμύρισε με ζεστό σπέρμα που γέμισε το στόμα μου.

Τότε, μου ζήτησε να σηκωθώ, να πλησιάσω στα χείλια του, και τραβώντας με, με φίλησε γλείφοντας και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια του που είχαν ξεφύγει στο πρόσωπο μου. Μου ψιθύρισε πως ήθελε να με γαμήσει, του εξήγησα πως είμαι ενεργητικός, αλλά δεν τον ένοιαζε. Βασικά... ούτε κι εμένα, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου και παίζοντας να αδειάσω και εγώ τα αρχίδια μου στους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς.
Έτσι έγινε... και μετά, ιδρωμένοι και οι δυο, κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Την επόμενη ημέρα με γάμησε στα βράχια της παραλίας. Νομίζω πως μας είδαν και δυο κοπέλες και αυτό για κάποιο λόγο με καύλωσε περισσότερο.

Μα την ιστορία αυτή θα σας την διηγηθώ μια άλλη φορά...Copyright protected OW ref: 97982