Αυτό γίνεται τώρα

Δημοσιεύθηκε από stroplin
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.58 (6 Votes)
Καλησπέρα. Δε θα πω πολλά λόγια για ευνόητους λόγους. Οι καυλιάρες οι δίδυμες, μου παίρνουν τσιμπούκι τώρα. Τι καύλα είναι αυτή; Τις ξεκωλιάρες. Άρρωστες ψώλες.

Φιλιούνται με τα προσπερματικά μου υγρά πάνω στο καυλί μου. Η Λία το έχει χώσει όλο μέσα στο στόμα της, θα τη χύσω την πουτάνα. Η Δώρα έχει πιάσει το κεφάλι της αδερφής της και το κουνάει πάνω στον πούτσο.

-    Χύνω πουτάνες! Πάρτε τα καριόλες! Έτσι φιληθείτε με το σπέρμα μου. Γαμημένες. Πάρε μου πίπα καριόλα να σου γαμήσω την αδερφή πουτάνα.

Καυλώνω πάλι, κάθεται η Λία πάνω στο πέος μου και τρίβω το μουνί της Δώρας. Μέσα στα υγρά είναι, γουστάρει που της γαμάω την αδερφή η πουτάνα. Τώρα της γλείφει τα βυζιά.

-    Πουτάνα έχω ανοίξει το κωλομέρι της αδερφής σου και γλείφω να της σκίσω μετά τον κώλο. Γλείψε και τα αρχίδια μου. Γουστάρω που είσαι τόσο ξεφτιλισμένη.

Θα της γαμήσω τον κώλο τώρα της πουτάνας, τώρα που κάνουν 69. Τι καυλιάρες είναι αυτές;

-    Έτσι σιγά-σιγά να σου γαμήσω την κωλοτρυπίδα καργιόλα. Να νιώθεις τον πούτσο μου που σε σκίζει. Γουστάρεις;  Ε καριόλα;  Τι πουτάνες είναι αυτές;  Τι θες και εσύ γαμήσι;  Έλα να σε σκίσω. Κάνε γλειφομούνι στην αδερφή σου.

Είναι ανάσκελα η Δώρα και εγώ από μπροστά της και τη βιάζω. Τα χαστούκια πέφτουν βροχή. Και από πάνω από το στόμα της η αδερφή της η Λία.

-    Σε γλείφει καλά η πουτάνα μου;  Γουστάρεις ε;

Στο σόι πουτάνα έχω μπλέξει! Βρωμιάρες και οι δύο. Θα φάνε δεύτερο χύσιμο τώρα. Αχ… παρ’ τα μέσα στη μουνάρα σου καριόλα. Πάλι 69 κάνουν. Και γλείφει η Λία τα χύσια μου μέσα από το μουνί της αδερφής της. Παιδιά δεν μπορώ να γράψω άλλο. Περιμένω σχόλια. Προσπάθησα να δώσω μια live εικόνα όσο καλύτερα μπορώ.Copyright protected OW ref: 96666