Ο καλός μου κύριος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.93 (7 Votes)
Όλα άρχισαν πριν 4 χρόνια, όταν ήμουν 18 χρονών και θα έδινα πανελλήνιες. Ήμουν 1.78, με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο, τα μαλλιά μου μέχρι τη μέση και τα χείλια μου φουσκωτά.  Έκανα με ένα καθηγητή ιδιαίτερα στο μάθημα της έκθεσης και της ιστορίας και με τη γυναίκα του στο μάθημα των αρχαίων. Η γυναίκα του ήταν πολύ στριμμένη, καθώς θεωρούσα ότι με ζήλευε αρκετά. Αυτός ήταν γύρω στα 50.

Όλα άρχισαν όταν είχα ξεχάσει ότι είχαμε μάθημα και ήμουν σπίτι, καθώς δοκίμαζα κάτι νέα ρούχα. Φορούσα ένα σορτσάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα τον κώλο μου, μια κοντή μπλούζα και δοκίμαζα και κάτι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και ήταν αυτός. Όταν με είδε σάστισε και όπως παρατήρησα του σηκώθηκε, όμως επειδή δεν ήθελε να δείξει κάτι μου λέει «δε με περίμενες;». Δεν ξέρω γιατί, αλλά του είπα «ναι… γι’ αυτό είμαι ντυμένη έτσι».  Δεν απαντάει, καθόμαστε και βλέποντας πως κοίταζε τα βυζιά μου καύλωσα. Έκανα ότι μου έπεσε το στυλό και έσκυψα να το μαζέψω. Εκείνη τη στιγμή το σορτσάκι μπήκε μέσα στον κώλο μου και ο καθηγητής σηκώθηκε όρθιος, με ρώτησε αν είναι εδώ οι γονείς μου και αν είμαι παρθένα. Του απάντησα όχι και στα δύο και σε κλάσματα δευτερόλεπτων, έβγαλε τη ζώνη του.

Καύλωσα απίστευτα, έβγαλα το σορτσάκι μου, έκατσα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να παίζω το μουνάκι μου. Αυτός είχε καυλώσει τόσο πολύ, που σε 2 λεπτά έχυσε. Αμέσως τον πηρά, τον πήγα στο δωμάτιο μου και του πέρασα χειροπέδες. Η απάντηση του σ’ όλα αυτά ήταν… «καριόλα, εμένα δεν με έχει πηδήξει καμιά μέχρι σήμερα» και του λέω… «θα δεις». Δε μπορούσε να κουνηθεί εξαιτίας των χειροπέδων κι εγώ άρχισα και τον τσιμπούκωνα μέχρι να χύσει στο στόμα μου. Είχε τρελαθεί! Βόγκαγε και με έβριζε.

-    Πουτανάκι… μου έλεγε, μόλις με λύσεις θα σε πηδάω μέχρι να βγάλεις αίμα.

Γελάω με ειρωνικό ύφος και κάθομαι πάνω του. Άρχιζα και χόρευα με το καυλί του μέσα μου, ενώ αυτός δεν άντεχε από την καύλα. Τελειώνει, εγώ κάθομαι στην καρέκλα και τον αφήνω να με κοιτάει που έπαιζα το μουνί μου. Όταν τελειώσαμε, μου είπε ότι τόσο καλό γαμήσι δεν έχει ξανακάνει. Όταν του είπα ότι εγώ τον πήδηξα, τρελάθηκε!  Την επόμενη μέρα, πήγα σπίτι του να γράψω διαγώνισμα, μπαίνω στην τουαλέτα και με τρόπο με ακολούθησε χωρίς να καταλάβει τίποτα η γυναίκα του. Με πήδηξε πάνω στο πλυντήριο. Όσο με πηδούσε, έπαιζε με το μουνάκι μου και τελείωσα όπως κι αυτός μέσα μου.  Η γυναίκα του ακόμα δεν έχει καταλάβει κάτι κι εμείς με τον καθηγητή μου πηδιόμαστε ακόμα.Copyright protected OW ref: 96080