Με τον 43άρη, μεχρι και τωρα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (3 Votes)
Την προηγούμενη βδομάδα. Ήταν Σάββατο και θα πηγαίναμε για ποτό σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή. Ήμασταν 4 άτομα, εγώ, η Μαρία, η Αγγελική και ο Απόστολος. Η Μαρία ήταν σε σχέση με τον Απόστολο. Εγώ είμαι 19, αδύνατος και γυμνασμένος. Αυτός 43, γεροδεμένος, με λίγο κοιλιά και λίγες τρίχες γκρι στο κεφάλι και στο μούσι και πόρσε άσπρη. Έχει δίκη του δουλειά στην Γλυφάδα. Straight αυτός... μην τα πολυλογώ! Εγώ μένω Γλυφάδα και στέλνει μήνυμα και μου λέει "έρχομαι να σε πάρω εγώ"

Έτσι κι έγινε. Ήρθε, συναντηθήκαμε και μπήκαμε μέσα στο κέντρο. Εκεί περίπου, κάπου στις 4, τα κορίτσια ήθελαν να φύγουμε και κάτσαμε εμείς. Καθόμασταν στα VIP καναπεδάκια και έρχεται κάποιος του μαγαζιού, φίλος του και μιλάνε, ώσπου κάποια στιγμή μου λέει "πάμε να φεύγουμε ρε Κώστα;". Παίρνει το αμάξι από τον παρκαδόρο και πάμε προς Γλυφάδα. Εκεί έγιναν όλα. Μου λέει:

-    Σε θέλω μωρό μου, είσαι μέσα στην καύλα (χωρίς να ξέρει τίποτα για μένα).

-    Κι εμένα μου αρέσεις πολύ και σε θέλω τώρα.

Μου ψιθυρίζει στο αυτί να πάμε σπίτι του στη Βουλιαγμένη οι 2 μας και λέω μέσα. Στο δρόμο του έκανα πιπίλες και χάιδευα χωρίς να δω ποτέ τα προσόντα του και μου φαίνονταν προικισμένος. Φτάσαμε σπίτι, ανοίγει το γκαράζ, βάζει το αμάξι, πάμε προς την πόρτα όπου με πιάνει και με φιλάει με πάθος. Μπαίνουμε μέσα υπέροχο σπίτι, με κήπο και με πισίνα, διώροφο και με όλες τις ανέσεις. Πάμε πάνω στο κρεβάτι και φιλιόμαστε.

Του ξεκουμπώνω το σακάκι, το ίδιο κι αυτός αρχίζοντας από το πουκάμισο, μέχρι που το έβγαλα. Τέλειο σώμα, όσες πρέπει τρίχες γκρι και μαύρες για να φτιαχτείς και φτάνω στο παντελόνι. Είχε γίνει τούρμπο. Ξεκουμπώνω, κατεβάζω και πετάγεται ένας πούτσος πάλι με όσες πρέπει τρίχες, 22 εκατοστά περίπου και αρχίζω να γλείφω. Με γδύνει κι αυτός όλο, πέφτουμε στο κρεβάτι, κάνουμε 69 για πολύ ώρα και μετά κάθομαι εγώ από κάτω και αυτός μου τη βάζει μέσα. Με γάμαγε υπέροχα.

Αυτό ήταν. Κάναμε έρωτα για λίγη ώρα, μέχρι που μου λέει στο αυτί:

-    Που θες να τελειώσω;

-    Όπου θες Καυλιάρη μου…

έρχεται στο στόμα μου, τον παίζει, εγώ πίεζα τα αρχίδια του μέχρι που τα νιώθω όλα στο στόμα μου. Πλυθήκαμε, χαλαρώσαμε και το ξανακάναμε πολλές φορές μέχρι τα ξημερώματα. Ήταν ο άντρας που ήθελα να έχω πλάι μου. Τώρα μένουμε μαζί Βουλιαγμένη και είμαστε κανονικά σε σχέση.(Copyright protected OW ref: 94175)