Με την καθηγήτρια μου

Δημοσιεύθηκε από Mhtsos18
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (8 Votes)
Καλησπέρα σας! Θα δώσω ψεύτικα ονόματα στην ιστορία μας για να μην  μπερδέματα. Ονομάζομαι Μιχάλης και η καθηγήτρια μου Κατερίνα, φιλόλογος και μας κάνει λογοτεχνία στο σχολειό. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ένα μάθημα ιστορίας, η καθηγήτρια μου ζήτησε να πάω στο γραφείο των καθηγητών για να φέρω ένα χάρτη. Την ώρα που μπαίνω μέσα, δε βλέπω κανέναν και γυρνώντας προς τα αριστερά, βλέπω την κυρία Κατερίνα να έχει σκύψει και να ψάχνει κάτι. Κάνοντας πως δε βλέπω, κολλάω πίσω της, εκείνη σηκώνεται, τρομάζει λίγο και της λέω:

-    Ηρεμήστε καλέ κυρία.

-    Με τρόμαξες Μιχάλη μου.

Από τη στάση που την έβλεπα για κάνα λεπτό, είχα καυλώσει, φούσκωμα σχηματίστηκε στη φόρμα μου το οποίο και κοίταξε. Εκείνη την ώρα με έπιασε τρελή αμηχανία μου και γέλασε.

-    Γιατί γελάτε;

-    Για το φούσκωμα…

και έρχεται, κατεβάζει τα παντελόνι μου και μου πιάνει το πουλί, μήκος 12 cm και μου κάνει…

-    Το περίμενα μεγαλύτερο!

Εκείνη την ώρα, τη σηκώνω την πιάνω από το λαιμό και την πάω στις τουαλέτες των καθηγητών. Της την έβαλα στο στόμα, τόσο βαθιά που ένιωθα το λαρύγγι της. Της πίεζα το λαιμό και πνιγόταν. Της κατεβάζω το τζιν, της σκίζω το στρινγκ, της χώνω την πούτσα μου βαθιά στο μουνί της και πίεζα το κεφάλι της στο πλακάκι. Μετά από 5λεπτό γαμήσι, κάθεται στην τουαλέτα και πάει να σκουπιστεί. Της παίρνω ξανά το στρινγκ αρχίζω να τη γαμάω ξανά και ένιωθα πως θα χύσω.

-    Θέλω να χύσω!

-    Μην τολμήσεις μέσα μου.

Δε με ένοιαζε. Την είχα κάνει πουτάνα μου. Έχυσα μέσα της και μετά την έβλεπα στο διάδρομο να περιπατάει με δυσκολία. Αργότερα της έδειχνα με τρόπο το στρινγκάκι της.(Copyright protected OW ref: 93664)