Η αδελφή μου η μουνάρα

Δημοσιεύθηκε από Panos82
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (12 Votes)
Γεια σας. Με λένε Γιάννη και είμαι 34 χρόνων. Έχω μια αδελφή ένα χρόνο μικρότερη μου. Τα βυζιά της είναι μεγάλα και έχει κάτι πόδια να τραβάς μαλακία. Δεν είναι αδύνατη πετσί και κόκαλο όπως λέμε, άλλα κανονικό σώμα με τα πιασίματα της. Από μικρός, όταν την είδα γυμνή γύρο στα δεκαέξι μου, τη βλέπω τελείως διαφορετικά μέχρι και σήμερα. Από μόνη της μου τα έδειξε όταν την παρακάλεσα ένα βράδυ στο δωμάτιο μας. Και όχι μόνο μου τα έδειξε αλλά και της τα έπιασα. Αυτό κάποια στιγμή σταμάτησε.

Σήμερα εν έτη 2016 εξακολουθεί να με καυλώνει η αδελφή μου και όχι μόνο αλλά σχεδόν καθημερινά τραβάω για πάρτη της μαλακία. Την έχω δει πολλές φορές από την κλειδαρότρυπα της πόρτας του μπάνιου γυμνή και παίζω την πούτσα μου. Μένουμε ακόμα μαζί στο ίδιο σπίτι, αλλά ξεχωριστά σε άλλα δωμάτια.

Προχθές το βράδυ καθόταν στο καναπέ του σαλονιού φορώντας ένα σορτσάκι τι να σας πω. Τώρα θα μου πείτε μέσα στο χειμώνα σορτς; Μου είπε ότι δεν είχε τίποτα άλλο να φορέσει εκείνο το βράδυ λόγο του ότι όλα τα άλλα ήταν για πλύσιμο. Έτσι πως είχε απλώσει τα ποδιά της στο τραπεζάκι καύλωσα. Τη χαιρέτησα και της είπα ότι θα πάω για ύπνο. Έτσι που μου είχε σηκωθεί, μόνο για ύπνο δε μπορούσα να πάω. Ο καναπές που καθόταν, φαίνεται από την πόρτα του δωμάτιο μου. Έτσι μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο μου δεν έκλεισα τελείως, άλλα με κλειστά τα φώτα καθόμουν κρυφά πίσω από την πόρτα και έβλεπα την αδελφή μου, με απλωμένα τα πόδια της, να κοιτάει τηλεόραση.

Κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να την παίζω για πάρτη της. Κάποια στιγμή πρέπει να γύρισε προς τα εμένα και να με είδε. Γιατί πρέπει; Αφού τελείωσα και βγήκα να πάω στην τουαλέτα για να πλυθώ, μετά μπαίνοντας στο δωμάτιο μου, μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου από την αδελφή μου που έγραφε. "Πιστεύω να διασκέδασες μανάρι μου". Έμεινα κόκαλο. Μάλλον με κατάλαβε, είπα από μέσα μου. Της στέλνω απάντηση. "Τι θέλεις να πεις;" και μου απαντάει... "Να έρθω μέσα στο δωμάτιο σου να σου πω;".

Έρχεται μέσα και μου λέει:

-    Το ξέρω ότι σε καυλώνω ακόμα και μου αρέσει αυτό. Δεν έχω ξεχάσει όταν είμαστε μικρά που σε άφηνα να πιάνεις τα στήθη μου. Μόνο που το σκέφτομαι αυτό που σου λέω, καυλώνω κι εγώ Γιάννη μου.

Αμέσως η πούτσα μου τέντα. Μόλις είδε ότι είχα καυλώσει, μου λέει ξαφνικά:

-    Έλα να μου τα ξαναπιάσεις και αυτή τη φόρα θέλω να μου γλείψεις και τη μουνάρα μου. Έλα πριν έρθει το αγόρι μου να με πάρει.

Το τι έγινε μετά, τι να σας πω. Το τι γλειφομούνι της έκανα δεν περιγράφεται . Έχυσε δυο φορές και αφού έχυσε, σηκώθηκε για να μου πιάσει τη πούτσα.

-    Γιάννη, τι πούτσα έχεις;

-    Εσύ την έχεις κάνει έτσι αδελφούλα μου!

Το τέλος ήταν να χύσω μέσα στο στόμα της και να μου λέει πως θέλει να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα.(Copyright protected OW ref: 91281)