Πίπα στις τουαλέτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (4 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Γιώργος, 24 χρονών, μελαχρινός, και το καυλί μου είναι 17 εκατοστά, χοντρό και καυλωμένο ακόμα και τώρα που γράφω.

Ή ιστορία άρχισε μια συνηθισμένη μέρα σε καφετέρια. Είχα βγει για καφέ με φίλους και έρχονται και κάθονται δίπλα 3 κοπέλες. Εγώ μπάνισα τη μια, καστανομάλλα, γλυκό πρόσωπο, με μαύρο φόρεμα μίνι, ωραία πόδια. Τη χάζευα κι άρχισε να με κοιτάει κι αυτή.

Σε μια δόση, αφού σηκώθηκε και είδα και την κωλάρα της όπως πέρναγε, είδα ότι πήγε στο μπάνιο και πήγα κι εγώ με τη μία. Την πέτυχα στις σκάλες. Την πιάνω απ’ τη μέση και της ψιθύρισα στο αυτί ότι με έχει τρελάνει. Μπαίνουμε στις γυναικείες τουαλέτες, άρχισα να τη χουφτώνω να τη φιλάω και έχω φτάσει στο μουνάκι της, που το ένιωθα ζεστό. Εκεί με σταματάει και μου λέει:

-    Ωπα… θέλω να δω τι υπάρχει εδώ…

μου βγάζει τη φόρμα και το μποξεράκι και λέει…

-    μου αρέσουν τα χοντρά καυλιά...

και άρχισε να μου την παίζει γρήγορα. Με έβαλε να κάτσω και γονάτισε μπροστά μου. Άρχισε να μου γλείφει τα’ αρχίδια και με τη γλώσσα της εκατοστό-εκατοστό το έγλειφε μέχρι το πουτσοκέφαλο. Κοιτάζοντας με, άρχισε να το βάζει στο στόμα όλο μέσα, όλο και πιο γρήγορα. Να τη φτύνει να την παίζει και ξανά πίπα, σα λυσσασμένη, μέχρι που έχυσα μέσα στο λαρύγγι της.

Μετά μου φόρεσε το μποξεράκι, μου είπε «πάμε μην καταλάβουν τίποτα οι φίλες μου», και μου έγραψε το τηλέφωνο της στο κινητό μου. Τις έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι θέλει τον πούτσο μου μέσα της.

Θέλετε και τη συνέχεια;(Copyright protected OW ref: 91185)