Απο μιά bisexual

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Αφού αποχαιρετίσαμε τον Νίκο που έφευγε φαντάρος, εγώ (Μαίρη) και η αδερφή του (Καίτη), της είπα πως θέλω καλύτερα ένα περίπατο στην ακροθαλασσιά πέρα από το αεροδρόμιο που είναι ήσυχα.

-    Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ.

Βρεθήκαμε να περπατάμε στην άμμο πιασμένες χέρι-χέρι. Με είχε κυριεύσει η λύπη για το χωρισμό, λίγα δάκρυα κύλησαν στα μαγουλά μου κι ένα βουβό αναφιλητό ανεβοκατέβαζε το στήθος μου. Έγειρα το κεφάλι μου στον ώμο της Καίτης και την αγκάλιασα από τη μέση. Εκείνη μου κράτησε το χέρι που είχα στην μέση της, ενώ με το άλλο χέρι της μ’ αγκάλιασε την πλάτη, κρατώντας τον ώμο μου. Μ’ άρεσε πολύ αυτό το αγκάλιασμά μας και αστραπιαία έλαμψε στο μυαλό μου η σκέψη που πάντα ήθελα να το κάνω με γυναίκα. Καλά μια σκέψη έκανα μόνο. Με την αδερφή του αμόρε μου; Συνεχίσαμε το περπάτημα και μιας και το αεράκι που βγάζει πάντα το σούρουπο άρχισε να γίνεται αισθητό, τι το πιο φυσιολογικό να μ’ αγκαλιάσει πιο σφιχτά η Καίτη; Κι εγώ όμως, αυθόρμητα στη αρχή σφίχτηκα πάνω της, μ’ άρεσε όμως. Λίγο-λίγο ξέχασα τη λύπη μου και άλλα πράγματα με απασχολούσαν τώρα. Πόσο ωραία μύριζε ο λαιμός της και πως μ ερέθιζαν αυτές οι τριχούλες από τα μαλλιά της που γαργαλούσαν την μύτη μου. Για μια στιγμή, που έτσι φευγαλέα ακούμπησα τα χείλια μου στον λαιμό της ένιωσα τα δάχτυλά της να χαϊδεύουν το χέρι μου. Σκέφτηκα πως ίσως ήταν τυχαία η κίνηση της αυτή. Όμως...

-    Έλα γλυκιά μου χαλάρωσε, μην κλαίς άλλο, από εδώ και πέρα θα είμαι κοντά σου, θα είμαστε μαζί.

-    Λες;… είπα εγώ.

-    Ναι, αν το θέλεις…

και σφιχτήκαμε ακόμα πιο πολύ, τόσο που οι γοφοί μας ήταν κολλημένοι και περπατάμε με ίδιο βήμα, τα μέσα πόδια μας κολλημένα στα μπούτια και ίδιο βήμα τα έξω. Ξέρω πια πως αρχίζει φάση μεταξύ μας. Μια ζέστη νιώθω να ανεβαίνει από το μπούτι που ακουμπάμε, απλώνεται στη λεκάνη και μια γλυκιά φαγουρίτσα κυκλώνει το μουνάκι μου. Τα ξέρω αυτά τα σημάδια. Αν ήμουν με το Νίκο , ξέρω τί θα έκανα, αλλά με κορίτσι, μόνο φαντασιώσεις είχα κάνει. Γι’ αυτό βρέθηκα σε αμηχανία. Νομίζω όμως πως και η Καίτη κάπως έτσι ήταν, αλλιώς θα έπαιρνε κάποια πρωτοβουλία. Βουβά συνεχίσαμε τον περίπατο στην άμμο με φαγούρες στο κορμί μου, τα χείλια μου να διψάνε για τη σάρκα της και όλα αυτά που έκανα στις φαντασιώσεις μου τις λεσβιακές να με κατακλύζουν τώρα επιτακτικά, ζητώντας πραγματοποίηση. Παρακαλώ μέσα μου να κάνει μια κίνηση, να πει έστω μια λέξη που θα μου δώσει το δικαίωμα να την πάρω στην αγκαλιά μου, να ξεδιψάσω τα χείλη μου στο λαιμό της, να, να, να. Μέσα στην ελαφριά ζάλη που μ’ έχει πιάσει, την ακούω να λέει.

-    Να καθίσουμε εδώ;

Είμαστε σε μία συστάδα με αλμυρίκια δίπλα στη θάλασσα, αρκετά μακριά από τον αυτοκινητόδρομο, με μπόλικα φύκια, μαλακά, για καθισιό.

-    Ναι. Ό,τι πρέπει είναι εδώ.

Κάθισα εγώ κι εκείνη ξάπλωσε σταυρωτά με εμένα, έχοντας τα μπούτια μου για μαξιλάρι. Βάλθηκα να της χαϊδεύω τα μαλλιά και όπως μου ήρθε, το αυτάκι της. Έβγαλε ένα γουργουρητό όπως κάνουν οι γατούλες και πήρα θάρρος για να την αγγίξω με τις άκρες των νυχιών μου στον λαιμό, πιο κάτω στο λακκάκι του λάρυγγα. «Μ…» επιβεβαίωσε πως της αρέσουν τα χάδια μου. Χαρά πλημμύρισε το στήθος μου και έσκυψα μάγουλο με μάγουλο στην αρχή, μετά φίλησα απαλά το αυτάκι της. Της άρεσε κι εμένα η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στο στήθος μου. Ενώ έβαζα τη γλώσσα μέσα στο αυτί της, τύλιξε το χέρι γύρω στο λαιμό μου, μου τράβηξε το κεφάλι ακόμη πιο κολλητά με το δικό της. Της φίλησα τα μάγουλα, τον λαιμό τα αυτάκια, πότε το ένα και πότε το άλλο, ώσπου τα χείλια μου ενώθηκαν με τα δικά της. Αρχικά ένα γρήγορο απλό φιλάκι. Μετά γεύτηκα το επάνω χειλάκι της. Το πιπίλησα πολύ μέσα στα χείλια μου, μετά το κάτω χειλάκι της, πιο πολύ και ύστερα έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα της και της ρούφηξα τα γλυκά ζουμάκια μαζί με την ανάσα της.

Μυρμήγκιασμα κατακλύζει όλο μου το σώμα και βιώνω την πιο ηδονική κατάσταση της ζωής μου. Τη φιλάω, με φιλά και με το χέρι χουφτώνω το βυζάκι της που στέκει όρθιο με τη ρόγα τσιτωμένη σαν το πουλάκι που με το στόμα ανοιχτό περιμένει την μαμά του να το ταΐσει. Την πιάνω στα τρία μου δάκτυλα και τη στριφογυρίζω δεξιά αριστερά, την ζουλώ απαλά για μία φορά, πιο δυνατά μετά.

-    Αχ… ναι, έτσι, κι άλλο, πάλι αγάπη μου…

μου λέει με διακεκομμένες λέξεις, με πνιγμένη την ανάσα απ' τη γλύκα, ενώ μου παίρνει την παλάμη απ' το βυζάκι της και την οδηγεί χαμηλά ανάμεσα στα μπούτια, που είναι φωλιασμένη η μαυριδερή της γατούλα. Αφήνω ελεύθερο το στόμα της για να μου πει:

-    Δεν αντέχω άλλο... τρίψε το μουνάκι μου γλύκα μου, κάνε το κλάψει για σένα, γάμησε με γλυκό μου μωρό.

Το κιλοτάκι της έχει χωθεί μέσα στο μουνί της κάνοντας τα μουνόχειλα να ξεχωρίζουν δεξιό και αριστερό, φουσκωμένα, υγρά, να χάσκουν ανοιγμένα, λαίμαργα, έτοιμα να καταπιούν ό,τι τα αγγίξει. Κατεβάζω το παντελόνι μέχρι τα μπούτια κι αυτή το βγάζει εντελώς. Ψαχουλεύω το μουνάκι της απ' έξω και νιώθω να πάλλεται από καύλα. Τρίβω ένα-ένα τα χειλάκια, τα ανασηκώνω και βάζω δάχτυλο από μέσα διατρέχοντας από πάνω μέχρι κάτω, πότε δεξιά και πότε αριστερά. Κουνά τη λεκάνη πάνω κάτω και κυκλικά βοηθώντας τα δάχτυλά μου να της το γαμήσουν, ενώ οι φωνούλες της με καυλώνουν πιο πολύ και με ενθαρρύνουν να της χώσω, τώρα πιο βαθιά, ακόμα ένα δάχτυλο. Φιλιόμαστε με απληστία, λαιμαργία, σαν τον πεζοπόρο που φτάνει διψασμένος στην πηγή. Της γλείφω τα χείλια, το στόμα έξω, μέσα, τη γλώσσα, ρουφάω τις κοφτές αναπνοές της και συνεχίζω πιο γρήγορα τώρα να γαμάω με δάχτυλα το μουνί της. Ενώ αρχίζει να τραντάζεται το κορμί της. Χώνω γρήγορα, μέσα έξω, τα δάχτυλα, νιώθω να συσπάται το καυλωμένο μουνί και να μου τα σφίγγει μέσα, λες και θέλει να τα κρατήσει αιχμάλωτα.

Σηκώνει πάνω την λεκάνη της και μου δίνει χώρο να χώσω ακόμη πιο μέσα τα δάχτυλά μου, μέχρι που με το μεσαίο, ακουμπάω την μήτρα της.

-    Αχ ναι, εκεί, γάμα με μωρό μου, εκεί, κι άλλο.

-    Δωσ' τα μου όλα μωρό μου, χύσε με…

της λέω ρουφώντας τα χειλάκια της. Απανωτοί σπασμοί τραντάζουν τότε το κορμί της, χύσια πλημμυρίζουν το μουνί της, ενώ άναρθρες κραυγές βγαίνουν απ το στόμα της. Το χέρι που έχω στο μουνάκι της λούζεται από τα υγρά της καύλας, αλλά συνεχίζω να της το χαϊδεύω μέσα κι έξω, απαλά τώρα. Σιγά-σιγά. Ηρεμεί και αγκαλιάζει το λαιμό μου με τα δύο της χέρια. Φέρνει κολλητά το πρόσωπό της στο δικό μου και με γεμίζει με φιλιά ευγνωμοσύνης, για την ηδονή που της έδωσα. Ασφαλώς και δεν τελείωσε εκεί η βραδιά μας. Τα ωραιότερα έγιναν αργότερα, δίπλα στο κύμα και κάτω απ το φεγγάρι. Θα σας τα πω, μια άλλη φορά αυτά.(Copyright protected OW ref: 92201)