Στο μπάνιο

Δημοσιεύθηκε από syrup
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Μπαίνω στο μπάνιο, το καυτό νερό κυλάει στο γυμνό κορμί μου και με χαλαρώνει. Τα μάτια κλειστά, νοιώθω αποχαυνωμένη κι έτσι δε σε καταλαβαίνω να μπαίνεις μέσα. Αισθάνομαι ξαφνικά τα χέρια σου να με αγκαλιάζουν, τα χείλη σου να χαϊδεύουν το αυτί μου και να μου ψιθυρίζεις… «σε θέλω καύλα μου». Ένα ρίγος διαπερνά το γυμνό κορμί μου, γέρνω το κεφάλι μου στον ώμο σου και σου προσφέρω το λαιμό μου. Τα καυτά σου χείλη τον χαϊδεύουν, τον φιλούν, τον δαγκώνουν, τα χέρια σου παίζουν με τα βυζιά μου, τα δάχτυλα σου αιχμαλωτίζουν τις ρώγες μου, είναι τόσο καυλωμένες, σκληρές σαν πέτρα. Έχεις ήδη φορέσει το στραπόν, το κορμί σου κολλάει στο δικό μου, νοιώθω το πλαστικό καυλί να τρίβεται πάνω στα κωλομάγουλα μου. Με πιέζεις όρθια στα πλακάκια και μου δαγκώνεις το σβέρκο κι εγώ βογκάω καυλωμένη.

Σου αρέσει να με ακούς έτσι, να με νοιώθεις παραδομένη σε σένα, έτοιμη να σε δεχτώ μέσα μου από όποια τρύπα σου αρέσει. Το ένα σου χέρι γλιστράει προς τα κάτω και χαϊδεύει το μουνί μου, νοιώθεις το γυμνό κορμί μου να τρέμει, την καύλα μου και τα υγρά που τρέχουν, είμαι μούσκεμα και δεν είναι από το νερό.

-    Με θέλεις;...

ρωτάς, κι ένα βογκητό ξεφεύγει από τα χείλη μου για απάντηση.

-    Ζήτα με…

μου λες. Απόλυτα υποταγμένη σε σένα, είμαι η πουτάνα σου και σου αρέσει, θέλεις να κυριαρχείς στο κορμί μου, να με έχεις σκλάβα σου, ένα σκεύος ηδονής.

-    Σε θέλω… σου απαντάω λιγωμένα, σε παρακαλώ, γάμησε με… βάλτο μέσα μου… το έχω τόσο ανάγκη να νοιώσω πουτάνα σου.

-    Μ…

ακούγεται για απάντηση. Το γόνατό σου χώνεται ανάμεσα στα μπούτια μου και τα ανοίγει. Το κεφάλι του καυλιού σου τρίβεται στα μουνόχειλα μου, τρέμω από την προσμονή και το νοιώθεις.

-    Δωσ’ το μου, σου λέω, χωσ’ το μέσα μου, γάμησε με, γάμησε με δυνατά…

και με μια κίνηση το σπρώχνεις μέσα μου. Το μουνί μου ανοίγει και το ρουφάει όλο, η κραυγή που φεύγει από τα χείλη μου είναι γεμάτη καύλα. Αρχίζεις να κουνιέσαι μέσα έξω, αργά στην αρχή, πιο γρήγορα μετά, δυνατά, με γαμάς, μέσα έξω, μέσα έξω, ο ήχος του νερού που τρέχει ανακατεύεται με τον ήχο από τα υγρά του μουνιού μου και τα βογκητά μου, σε έχω πάρει όλη μέσα μου, με γαμάς στα όρθια, αχ πόσο πουτάνα νοιώθω.

-    Θα χύσω!

-    Όχι… μου λες. Μόνο όταν σου το επιτρέψω εγώ η αφέντρα σου, μόνο όταν χορτάσω το κορμί σου.

Το τραβάς από μέσα μου. Βγαίνει με έναν ήχο χαρακτηριστικό. Νοιώθω τόσο άδεια. Είναι γεμάτο από τα υγρά μου, με γυρνάς και με πιέζεις από τους ώμους να γονατίσω, το κάνω υπάκουα.

-    Γλειψ’ τον μου πουτανάκι… μου λες. Γλειψ’ τον καλά να τον καθαρίσεις από τα υγρά σου γιατί έχει δουλειά ακόμα.

Έτσι γονατισμένη μπροστά σου ανοίγω το στόμα κι αρχίζω να στον γλείφω και να το ρουφάω. Σε κοιτάω στα μάτια και βλέπω την ικανοποίηση στο βλέμμα σου. Νοιώθω υποταγμένη στη δύναμη σου και απίστευτα καυλωμένη. Το πλαστικό σου καυλί γεμίζει το στόμα μου. Με πιάνεις από τα μαλλιά και αρχίζεις να το καρφώνεις βαθιά μέσα, μου γαμάς το στόμα και με πνίγεις.

-    Φτάνει, μου λες. Αρκετά τον σάλιωσες.

Με σηκώνεις και με γυρνάς ξανά προς τα πλακάκια, το ακουμπάς στην κωλοτρυπίδα μου και αρχίζεις να την τρίβεις. Το ήξερα ότι ο κώλος μου ήταν αυτό που ήθελες από την αρχή, ότι μόνο όταν γαμάς την κωλάρα μου με ξεφτιλίζεις με κάνεις απόλυτα δικιά σου, πουτάνα σου. Τρέμω… κι εσύ σπρώχνεις όλο και περισσότερο… κι εγώ το θέλω, θέλω τόσο πολύ να σου δώσω τον κώλο μου. Με ανοίγεις σιγά-σιγά, το νοιώθω να γλιστράει μέσα μου... ναι. Πέρασε από το στενό, χωρίς κανένα εμπόδιο πια, χώνεται όλος μέσα μου, ναι, ναι, έτσι, μου αρέσει τόσο πολύ. Στέκεσαι για λίγο ακίνητη να σε συνηθίσω. Η κωλοτρυπίδα μου έχει ανοίξει πια, ο πόνος είναι τόσο γλυκός. Αρχίζεις να κουνιέσαι, να σε νοιώθω μέσα μου να με ξεκωλιάζεις όλο και πιο δυνατά, νοιώθω τα μπούτια σου να χτυπάνε στα κωλομάγουλα μου και το καυλί σου να χώνεται όλο μέσα μου. Με γαμάς, μου γαμάς την κωλάρα δυνατά, σου αρέσει και μου αρέσει, ουρλιάζω πια από την καύλα κι εσύ συνεχίζεις.

-    Σου αρέσει πουτάνα;… με ρωτάς. Ποια σε ξεκωλιάζει;

-    Ο γαμιάς μου… φωνάζω, η Αφέντρα μου, η Κυρία μου!

Χύνω ουρλιάζοντας, χύνω ασταμάτητα ενώ το καυλί σου μου ανοίγει την κωλάρα, χύνω για σένα καύλα μου ατέλειωτη. Σε θέλω!(Copyright protected OW ref: 90496)