Μια απρόσμενη παρτούζα που δεν την περίμενε (2ο μέρος): Με τη Νατάσα

Δημοσιεύθηκε από Ιανός
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της φανταστικής ιστορίας. Με την πλήρη άδεια της σας παρουσιάζω τη μούσα μου. Είναι η γνωστή iwanna19. Για άλλη μια φορά την ευχαριστώ που καταδέχτηκε να γεμίσει τη φαντασία μου.

Προηγούμενο μέρος: Μια απρόσμενη παρτούζα που δεν την περίμενε

 

Κάθισα μπροστά στον υπολογιστή και άνοιξα μια σελίδα σε ένα γνωστό site για μουσική. Από το σαλόνι άκουσα ψιθύρους, αλλά με τα μάτια του μυαλού μου έβλεπα τι γινόταν. Ήταν σα να ήμουν παρόν στα γεγονότα που εξελίσσονταν. Παρ’ όλα αυτά δεν ήθελα να ενοχλήσω τις στιγμές που θα περνούσαν μαζί. Πίστευα ότι θα χαλούσα τη σχέση μου με την κολλητή μου. Η Νατάσα ήταν 34 ετών, γύρω στο 1,71, 60 κιλά, αθλητικό σώμα με γραμμωμένους κοιλιακούς, κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά (α λα γκαρσόν που λέγαμε παλιά) και καστανά μάτια. Η κοπέλα από το xstream ήταν 1.65, 49 κιλά, καστανόξανθα ίσια μέχρι τα βυζάκια της και πράσινα μάτια.

-    Είμαι η Νατάσα.

-    Εγώ η Ιωάννα.

-    Είσαι πολύ καύλα. Όταν είδα να σε γαμάνε με αυτόν τον τρόπο σκεφτόμουν ότι σε γαμούσα εγώ με το δονητή μου. Έχεις πάει με γυναίκα ποτέ;

-    Ο φίλος του Ιανού πιάνεται ως γυναίκα;

-    Ο Σ; Όχι. Ακόμα έχει πούτσα!

Βάλανε και οι δυο τα γέλια. Η Ιωάννα ήταν ακόμα τυλιγμένη με τη λευκή πετσέτα ενώ η Νατάσα την προέτρεψε να ξεκινήσουν σιγά-σιγά. Διστακτικά, η Ιωάννα έπιασε τη μέση της Νατάσας και χάιδεψε την πλάτη της. Ήταν όντως η πρώτη φορά που θα πήγαινε με γυναίκα και η σκέψη την έφτιαχνε και την εξίταρε. Οι ματιές τους συναντήθηκαν καθώς η Νατάσα έλυσε τη λευκή πετσέτα με το χέρι της και την πέταξε μακριά. Σχεδόν ταυτόχρονα έγειραν η μία προς την άλλη και τα χείλη τους συναντήθηκαν για μια στιγμή και ύστερα χώρισαν. Τα χέρια της Νατάσας πέρασαν πάνω από τους ώμους της Ιωάννας. Τα χείλη τους ξανάσμιξαν για λίγο. Ήταν τα πρώτα εξερευνητικά φιλιά. Αυτή η μικρή ιεροτελεστία των αγγιγμάτων των χειλιών κράτησε για πολύ λίγο. Η Νατάσα ήταν καυλωμένη και οι αντρικές μυρωδιές που εκλύονταν από το σώμα της Ιωάννας την ανέβασαν πιο πολύ. Έπιασε την Ιωάννα από τη βάση του λαιμού και κόλλησε τα χείλη της στα δικά της. Η γλώσσα της άνοιξε το στόμα της κοπέλας και άρχισε να χαϊδεύει το εσωτερικό της. Η Ιωάννα ανταπέδωσε το βαθύ φιλί και οι δύο γλώσσες βρέθηκαν να χορεύουν και να παλεύουν με δική τους βούληση.

Το δεξί χέρι της Νατάσας κατέβηκε και έσφιξε το τέλεια σχηματισμένο κωλαράκι της Ιωάννας. Με το αριστερό της χέρι πήρε το δεξί της Ιωάννας και το έβαλε πάνω στα βυζιά της. Η Νατάσα είχε μικρότερο στήθος από την Ιωάννα, αλλά ήταν στητό λόγω των ωρών που χαλούσε στο γυμναστήριο. Τα χείλη τους ξεκόλλησαν ίσα-ίσα για να μπορέσει να βγάλει η Νατάσα τη φανέλα. Η Ιωάννα κοίταξε το γυναικείο σώμα. Οι ρόγες της Νατάσας ήταν καστανές και πολύ πρησμένες. Χωρίς να σκεφτεί, έσκυψε λίγο το κεφάλι της και άρχισε να θηλάζει πότε τη μία και πότε την άλλη. Η Νατάσα έγειρε το λαιμό της πίσω και πίεσε το κεφάλι της Ιωάννας στα βυζιά της αναστενάζοντας.

-    Έτσι κούκλα μου. Ρούφα τις ρόγες μου. Αχ πόσο καυλώνω!

Η Ιωάννα παίρνοντας θάρρος από τους αναστεναγμούς της, χρησιμοποίησε τα χέρια της για να κατεβάσει το σορτσάκι μαζί με το στρινγκάκι της Νατάσας. Συνέχισε να βυζαίνει τις ρόγες της Νατάσας και χωρίς κανένα δισταγμό, διέτρεξε απαλά με τα χέρια της το στομάχι της. Κατόπιν έτριψε με τους αντίχειρες της την ήδη πρησμένη κλειτορίδα και βύθισε ταυτόχρονα τους δύο δείκτες μέσα στο υγρό μουνάκι. Δε χρειαζόταν φαντασία για να κάνει πράγματα στη Νατάσα. Είχε αναλάβει το ένστικτο. Οι δείκτες χόρεψαν και σκάλισαν τα τοιχώματα του μουνιού της Νατάσας. Υγρά κύλισαν πάνω στα δάχτυλα της Ιωάννας. Η λεκάνη της Νατάσας κινήθηκε κυκλικά και αντίστροφα από τη φορά των δεικτών.

-    Ωχ μωρό μου! Τι μου κάνεις; Λιώνω…

είπε η Νατάσα και την έπιασε από τα μάγουλα τραβώντας το πρόσωπό της Ιωάννας προς το δικό της. Τα χείλη τους και οι γλώσσες ενώθηκαν σε ένα βαθύτερο φιλί. Πριν καν το αντιληφθούν βρέθηκαν ξαπλωμένες στη φλοκάτη. Τα δάχτυλα της Ιωάννας εξερευνούσαν ακόμα το εσωτερικό της Νατάσας.

-    Θα πιείς τα χύσια μου καύλα. Δεν αντέχω. Θέλω να τελειώσω στο στόμα σου…

είπε η Νατάσα και την τράβηξε προς το μουνί της. Η Ιωάννα χαμογέλασε καθώς αντικατέστησε τα δάχτυλα της με τη γλώσσα της. Οι αντίχειρες της όμως παρέμειναν να τρίβουν την κλειτορίδα. Μισό λεπτό αργότερα το στόμα της Ιωάννας κατάπινε τα υγρά της Νατάσας. Η Νατάσα ήταν σε αλλόφρονα κατάσταση. Τα σκέλια της έτρεμαν. Ο οργασμός της ήταν πολύ δυνατός. Το καυλάκι που την έγλειφε ήταν λες και το είχε κάνει άπειρες φορές σε άλλη γυναίκα. Όντας πιο δυνατή τράβηξε το κεφάλι της Ιωάννας προς το δικό της και τη φίλησε για να γευτεί τα δικά της υγρά. Το αριστερό της χέρι κατέβηκε και βρήκε το μουνάκι της Ιωάννας. Ήταν υγρό παρόλο που είχε χύσει νωρίτερα πολλές φορές. Με δύναμη τη γύρισε στο πλάι και βρέθηκε από πάνω της. Άρχισε να φιλάει το λαιμό της Ιωάννας και το αριστερό κωλοδάκτυλο βυθίστηκε στο μουνάκι της. Η Νατάσα κατέβηκε φιλώντας προς τα κάτω. Πέρασε ανάμεσα από τα θεϊκά βυζιά της Ιωάννας, αλλά δεν τα άγγιξε.

Βρέθηκε στο στομάχι της και η γλώσσα της βγήκε, χαράζοντας μία γραμμή σάλιου ίσια προς την κλειτορίδα της Ιωάννας. Ένοιωσε συσπάσεις από το ξυρισμένο μουνάκι, αλλά παρατήρησε και το κωλαράκι της. Φιλώντας απαλά και με πάθος την κλειτορίδα, βύθισε ένα δεύτερο δάχτυλο στο μουνί της Ιωάννας. Το δεξί της χέρι βρέθηκε να χαϊδεύει το σφιγκτήρα και ένα δάχτυλο χώθηκε βαθιά στον κώλο της. Οι ερωτικές απολήξεις της Ιωάννας είχαν οξυνθεί από την παρτούζα. Τα γυναικεία χείλη που εξερευνούσαν το μουνάκι της ήταν διαφορετικά από τα αντρικά που είχε νοιώσει πάνω σε αυτό. Δεν ήταν διαφορετική η απόλαυση που ένοιωθε, απλά πιο ευγενική. Ίσως και πιο οικεία. Αφέθηκε στη χαρά του οργασμού.

-    Χύνω!

Είπε η Ιωάννα αναστενάζοντας. Τα δάχτυλα μέσα της ήταν τρία και κινούνταν με μανία μέσα έξω. Το κωλοδάκτυλο έκανε κι αυτό τη δουλειά του πίσω της. Δεν πίστευε ούτε η ίδια πως μπορούσε να τελειώσει τόσες φορές μέσα σε μία ημέρα. Νόμιζε ότι είχε αγγίξει τα όρια της με τις παρτούζες. Ήξερε τη σεξουαλικότητά της, αλλά δεν περίμενε να φτάσει σε μεγαλύτερα σημεία. Σα να άκουσε τη φωνή του Ιανού από το δωμάτιο.

-    Ο άνθρωπος πρέπει πάντα να στοχεύει ψηλότερα!

Όταν τελείωσε η Ιωάννα, συνέχισαν να φιλιούνται με τη Νατάσα αγκαλιασμένες για κανένα δεκάλεπτο. Οι ρόγες και των δύο ήταν καυλωμένες και τρίβονταν πάνω στα στήθη. Η Νατάσα σηκώθηκε και πήγε να φέρει το λιπαντικό και το στράπον.

-    Πρέπει να πληρώσω το στοίχημα. Κάντο απαλά γιατί είναι η πρώτη μου φορά.

Η Ιωάννα χαμογέλασε λοξά και πονηρά. Δεν πίστευε ακόμα ότι μια γυναίκα μεγαλύτερή της σε ηλικία δεν τον είχε φάει από πίσω. Όμως επειδή την είχε εμπιστευτεί αποφάσισε να το πάει μαλακά και αργά. Ένοιωθε σίγουρη για τον εαυτό της, αν και οι δικές της εμπειρίες της πίσω τρύπας ήταν πολύ διαφορετικές. Αποφάσισε ότι θα έκανε τη Νατάσα να παρακαλάει να της γαμήσει το κωλαράκι. Σηκώθηκε όρθια και πήρε κάμποσα μαξιλάρια από τον καναπέ και τις πολυθρόνες. Η Νατάσα έσκυψε στη μέση της και αφού της φίλησε το μουνάκι, της έδεσε το στράπον με το πλαστικό καυλί. Η Ιωάννα κοίταξε προς τα κάτω και σκέφτηκε για λίγο: «Έχω πούτσα»!

-    Ξάπλωσε και βάλε τα μαξιλάρια κάτω από τη μέση σου και τον κώλο σου!

Είπε η Ιωάννα επιτακτικά. Η Νατάσα της χαμογέλασε πονηρά εφαρμόζοντας τα λόγια της.

-    Μάλιστα κυρία!

Η Ιωάννα γονάτισε μπροστά στα ανοιγμένα πόδια της Νατάσας. Πήρε το λιπαντικό και έριξε λίγο στον ανασηκωμένο κώλο. Κατόπιν άρχισε να μαλάζει κυκλικά την τρυπούλα. Ύστερα έριξε αρκετό στο δείκτη της και τον βύθισε απαλά μέσα στο παρθένο κωλαράκι.

-    Παίξε με το μουνάκι σου και μη σφίγγεσαι. Χαλάρωσε!

Η Νατάσα άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της ακολουθώντας τις οδηγίες. Ένιωσε ένα ελαφρύ γαργάλημα πίσω στον κώλο της, αλλά καθόλου τσούξιμο. Το λιπαντικό έκανε τη δουλειά του. Όταν ο δείκτης της Ιωάννας βυθίστηκε μέχρι τέρμα και άρχισε να κινείται κυκλικά, η Νατάσα ένοιωσε το μουνί της να πλημμυρίζει και έτριψε με μανία την κλειτορίδα της.

-    Τι έχανα η μαλακισμένη που δεν έβαζα ούτε δάχτυλο πίσω;

Βόγκηξε και άρχισε να χύνει δυνατά. Η Ιωάννα την κοίταξε με έκπληξη. Δεν περίμενε να τελειώσει τόσο γρήγορα. Χαμογελώντας κατάλαβε ότι η Νατάσα ήταν περισσότερο πρωκτική και η ίδια δεν είχε ιδέα. Έβγαλε το δάχτυλο από τον κώλο γρήγορα και πέρασε περισσότερο λιπαντικό. Κατόπιν το ξαναβύθισε μέσα στον κώλο και άρχισε να το κουνάει γρήγορα. Η Νατάσα συνέχισε να χύνει. Όταν η Ιωάννα ένοιωσε πως είχε χαλαρώσει αρκετά ο σφιγκτήρας, έβαλε και δεύτερο δάχτυλο. Για λίγο ένοιωσε αντίσταση και κινήθηκε πιο μαλακά, αλλά γρήγορα ο κώλος της Νατάσας προσαρμόστηκε και σύντομα συσπάσεις τον κατέλαβαν. Η Νατάσα έχυνε για πρώτη φορά και από τις δύο τρύπες της. Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα, τα χείλη σφιγμένα και τα μάτια της κλειστά. Η Ιωάννα δεν έχασε ευκαιρία. Εξακολουθώντας να της γαμάει τον κώλο με δύο δάχτυλα, έσπρωξε το πλαστικό καυλί μέσα στο μουνί της Νατάσας.

Τα μάτια της Νατάσας άνοιξαν, όταν η Ιωάννα άρχισε να κινείται ρυθμικά πάνω της. Μέσα-έξω! Μέσα-έξω! Για πρώτη φορά γαμούσε κάποιον και η σκέψη την έκανε να καυλώσει απίστευτα. «Ώστε έτσι μπορεί να νοιώθουν οι άντρες όταν πηδάνε»!

-    Χύνω! Τι μου κάνεις πουτανάκι; Με γαμάς τόσο απίστευτα!

-    Χύσε καργιόλα, είπε η Ιωάννα. Δείξε μου πόσο το θέλεις. Ικέτευσε να σε πάρω από πίσω.

-    Γάμησέ με!

Η Ιωάννα σκέφτηκε ότι ο κώλος της Νατάσας ήταν ανοιχτός καλά. Τα υγρά του μουνιού της θα βοηθούσαν. Χωρίς να διστάσει έβγαλε την πλαστική πούτσα από το μουνί και τραβώντας τα δάχτυλα της από τον κώλο, οδήγησε το στραπόν με μία κίνηση ίσια στην πίσω τρύπα. Δεν ένοιωσε μεγάλη αντίσταση. Είδε τα μάτια της Νατάσας να κλείνουν για λίγο και την άκουσε που πήρε μια πνιχτή ανάσα. Τα μαξιλάρια κάτω από τη μέση της, βοηθούσαν τη διείσδυση.

-    Ωχ θεέ μου! Σκίσε με. Γάμα με! Μη σταματάς!

Ούρλιαζε η Νατάσα. Τα δάχτυλα που ήταν προηγουμένως στον κώλο της βρέθηκαν βαθιά μέσα στο μουνί της. Η Ιωάννα άρχισε να κινείται γρήγορα τρυπώντας τον κώλο της Νατάσας όπως είχε νοιώσει τόσες φορές να τρυπάνε τον δικό της και χαμογελούσε. Το μουνάκι της έσταζε με αυτές τις σκέψεις. Έκανε τα δάχτυλα της ψαλίδι και άρχισε να τα κινεί στον ίδιο ρυθμό που γαμούσε το κωλαράκι.

-    Πεθαίνω! Με ξεσκίζεις και μ’ αρέσει!

Η Νατάσα είχε απανωτούς πρωκτικούς και κολπικούς οργασμούς, αλλά ένοιωθε κάτι μέσα της να χτίζεται, να δυναμώνει και να είναι έτοιμο να εκτονωθεί. Συνέχισε να τρίβει με μανία την κλειτορίδα της! Τα δάχτυλα της Ιωάννας ένοιωσαν τις κολπικές συσπάσεις. Απότομα φυλακίστηκαν μέσα στο καυλωμένο μουνάκι με τρομερή πίεση, σα να προσπαθούσε κάτι να τα συνθλίψει. Μισή ανάσα αργότερα απελευθερώθηκαν και απίστευτες ποσότητες υγρών άρχισαν να ρέουν προς τα έξω. Η Ιωάννα τράβηξε τα δάχτυλα της και με τα χέρια της κράτησε τα πόδια της Νατάσας εξακολουθώντας να της γαμάει το κωλαράκι με γοργό ρυθμό. Ξαφνικά άχρωμοι πίδακες από γυναικεία χύσια τινάχτηκαν και της ψέκασαν το σώμα. Και όποτε βύθιζε το πλαστικό καυλί στον κώλο, ένας νέος πίδακας από χύσια πεταγόταν πάνω της.

-    Χύνω, χύνω, χύνω!

Το μόνο που μπορούσε να πει η Νατάσα και το επαναλάμβανε σαν Ινδικό μάντρα. Δύο λεπτά αργότερα το σώμα της χαλάρωσε εντελώς και τα μάτια της έκλεισαν. Η Ιωάννα ίσα που κατάφερε να συγκρατήσει το νεκρό βάρος των ποδιών της. Η Νατάσα είχε λιποθυμήσει.

-    ΙΑΝΕ!

Στην κραυγή της Ιωάννας βγήκα από το δωμάτιο αντικρίζοντας αυτό το απίστευτο θέαμα. Η Ιωάννα ήταν καλυμμένη με τα χύσια της Νατάσας. Το στραπόν ήταν ακόμα καρφωμένο στον κώλο της Νατάσας. Το βλέμμα της Ιωάννας λάγνο και ταυτόχρονα λίγο φοβισμένο κοιτούσε προς το μέρος μου. Έτρεξα γρήγορα προς το μέρος τους και σε μια στιγμή αφομοίωσα ότι είχε συμβεί. Χαμογέλασα και κοίταξα την Ιωάννα.

-    Έχει λιποθυμήσει, της είπα. Βγαλ’ το προσεκτικά.

-    Μα!

-    Έχει συμβεί και σε εσένα παλιότερα.

Της έκλεισα πονηρά το μάτι και πήγα στην κουζίνα να φέρω ποτήρια και κρύο νερό.

 

(Copyright protected OW ref: 86571)