O θείος με μάτωσε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (8 Votes)
Στις αρχές Ιουνίου είχα πάει στο εξοχικό του θείου μου να τον βοηθήσω να μαζέψουμε τα κεράσια και συγχρόνως να βγάλω και κάνα φράγκο. Εγώ είμαι 23 χρονών με λένε Γιώργο και δεν είχα ξαναπάει με μεγάλο άντρα γιατί η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Τώρα αν εξαιρέσεις κάποιες φορές που με πιάνει έντονη επιθυμία να πάω με αγόρια, που όμως κρατάει λίγες μέρες, δεν πιστεύω πως είμαι καθαρός ομοφυλόφιλος και αυτό γιατί τα αρσενικά τα ποθώ μόνο σεξουαλικά, εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή της λαγνείας.

Ο θείος μου είναι γύρω στα 60 και δεν τον λες ωραίο, χώρια που έχει μια κοιλάρα σαν καρπούζι, αλλά κατά άλλα είναι γεροδεμένος άντρας.

Την πρώτη μέρα δε συνέβη τίποτα το παράξενο που να με βάλει σε υποψίες, εκτός από κάτι έντονες ματιές που μου έριχνε και μου χαζογέλαγε, αλλά από την επόμενη μέρα το μεσημέρι που γυρίσαμε στο σπίτι άρχισε να φέρεται διαφορετικά, όπως να μου κάνει κομπλιμέντα του τύπου ότι είμαι "μαναράκι". Οταν δε έκανε μπάνιο, βγήκε γυμνός και ήρθε και έκατσε απέναντί μου με ανοιχτά τα πόδια του επιδεικνύοντας μου τη χοντρή και μαυριδερή πούτσα του και τα τριχωτά αρχίδια του.

- Δεν πιστεύω να σε πειράζει, μου λέει, απλά μ' αρέσει να στεγνώνω φυσικά και εξάλλου άντρες είμαστε, μεταξύ μας, έτσι δεν είναι;

- Τι να πω θείε, απλά μου ήρθε λίγο απότομα να σε βλέπω τσιτσίδι, αλλά αφού σ' αρέσει είναι οκ για μένα.

Εν τω μεταξύ μου λέει…

- δε σηκώνεσαι να ετοιμάσεις κάνα μεζεδάκι να πιούμε ένα ουζάκι να χαλαρώσουμε να τα πούμε με την άνεση μας;

Στο μισό ουζάκι για να μην τα πολυλογώ και με το θείο να χαϊδεύει τις αρχιδάρες του στο μισό μέτρο από μένα, άρχισε να με πιάνει μια γλυκιά τρεμούλα από τη λαγνεία και δεν είχα πια καμία αμφιβολία ότι τον ήθελα το γέρο, αλλά δεν είχα τα κότσια να το δείξω με τίποτα. Τα μάτια μου όμως με προδώσανε γιατί δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από την πούτσα του, που όσο περισσότερο την κοίταγα, τόσο του πρηζόταν και μεγάλωνε.

- Κάτσε βρε μαναράκι μου να σε χαλαρώσω…

μου λέει και έρχεται από πίσω και αρχίζει να με χαϊδεύει στο λαιμό και στους ώμους και με μια κίνηση κάνει να μου βγάλει τη μπλούζα. Εγώ του είπα οτι το παρακάνει, αλλά μου απάντησε να χαλαρώσω και να το χαρώ γιατί ξέρει ότι μου αρέσει και αυτό φαίνεται από "το ότι η πούτσα μου σε λίγο θα σκίσει το παντελόνι μου". Βάλαμε τα γέλια και αφέθηκα στα έμπειρα χέρια του. Μου έβγαλε τη μπλούζα και άρχισε να με χαϊδεύει, να με φιλάει και να με γλείφει στο λαιμό, στην πλάτη, στο στήθος, αλλά αυτό που με τρέλανε ήταν όταν μου πιπίλαγε τις ρώγες μου και τις δάγκωνε.

Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στη κρεβατοκάμαρα, μου έβγαλε όλα τα ρούχα και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και με φίλησε στο στόμα με δύναμη. Εγώ άνοιξα το χείλια μου με ένα αναστεναγμό καύλας και κάναμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Είχε φτάσει η γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου όταν ένοιωσα το χέρι του να πασπατεύει τον κώλο μου και ένα δάχτυλο να προσπαθεί να παραβιάσει την "παρθένα κωλοτρυπίδα μου". Η αλήθεια είναι ότι είχα βάλει αρκετές φορές δάχτυλο μέσα. Συνέχισε να με γλείφει παντού και να με κάνει να λιώνω και να του φωνάζω, ότι κοντεύει να με τρελάνει από τη καύλα.

Αφού μου έκανε ένα ξεγυρισμένο τσιμπούκι, μου σήκωσε τα πόδια και μου έφερε τα πόδια μου στο κεφάλι, ο δε κώλος μου κοίταγε ταβάνι. Ήρθε τότε από πάνω και με έφτυσε μέσα στη κωλοτρυπίδα. Άρχισε να με παίζει με τα δάχτυλα και να με γαμάει με τη γλώσσα του, ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα μέχρι που έχυσα.

- Τέλειωσες, μου λέει, κιόλας;

- Πάρε με θείε, του λέω, σε θέλω κολασμένα, θέλω να νοιώσω πως είναι να έχεις μέσα σου μια πούτσα και να σε γαμάει.

Με γύρισε μπρούμυτα, με σάλιωσε και άρχισε να με προετοιμάζει με το πουτσοκέφαλο του και να με γαμάει σιγά-σιγά. Εγώ άρχισα να του κουνιέμαι λικνίζοντας το κωλί μου και πέθαινα από την καύλα. Δεν κατάφερε να με γαμήσει περισσότερο γιατί μάτωσα αλλά αλληλοτσιμπουθήκαμε και χύσαμε ο ένας μέσα στο στόμα του άλλου, με την υπόσχεση να καταφέρουμε να με γαμάει κανονικά.
Copyright protected OW ref: 169863