Ραντεβού στην παραλία

Δημοσιεύθηκε από Anna29trs
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)
Καλοκαίρι στην Αθήνα με εμένα να έχω ξεμείνει εδώ και όλους τους φίλους μου να λείπουν διακοπές, αλλά ευτυχώς τα ραντεβουδάκια μέσω ίντερνετ καλά κρατούν.

Εκείνες τις μέρες είχα γνωρίσει ένα παιδί μέσω μίας εφαρμογής και μιλούσαμε για μια εβδομάδα ασταμάτητα με τις ώρες. Έδειχνε πολύ άνετος και κουλ απο την πρώτη στιγμή γι' αυτό κι εγώ από την πρώτη μέρα κι όλα του μίλησα ξεκάθαρα και του είπα για μένα τα πάντα στο σεξουαλικό επίπεδο (πως μου αρέσει να ντύνομαι γυναίκα και να πηγαίνω με άντρες κτλ).

Οι μέρες πέρασαν και έφτασε η στιγμή που ανταλλάξαμε κάποιες προκλητικές φωτογραφίες και η πρόταση να βρεθούμε δεν άργησε να έρθει. Κανονίσαμε 23:00 το βράδυ στην παραλία του πίκπα. Για όσους έχουν πάει, στο δεξιό μέρος είναι απόμερα και θεωρείται γυμνιστών. Η ώρα 11 λοιπόν κι εμφανίζομαι ντυμένη sexy στην παραλία. Διχτυωτό καλσόν, τζιν σορτσάκι πολύ κοντό από πάνω, πλατφόρμες, βαμμένη φουλ και μακριά μαύρη περούκα. Εμφανίζομαι λοιπόν και καταλαβαίνω πως έχει μείνει έκπληκτος. Σίγουρα περίμενε πολύ λιγότερα από όσα είδε, δυστυχώς όμως δε μπορώ να πω το ίδιο και εγώ για αυτόν, γιατί οι φωτογραφίες του δεν είχαν καμιά σχέση με ότι είδα (αρκετά κοντός, κοιλιά, απεριποίητος), οπότε είπα θα κάτσω λίγο να μιλήσουμε και θα φύγω με την πρώτη ευκαιρία για να μην τον προσβάλω.

Περπατήσαμε από τη μια μεριά της παραλίας στην άλλη λέγοντας βλακείες και μέχρι που φτάσαμε στο δεξιό απόμερο μέρος. Με ρώτησε αν ξενέρωσα που δεν είδα από κοντά ότι στις φωτογραφίες και του απάντησα ναι θυμωμένα. Εκείνος πιάνοντας με από τη μέση ενώ περπατούσαμε κατέβασε το χέρι του πιάνοντας τον κώλο μου λέγοντας μου δεν πειράζει θα σε αποζημιώσει ο πούτσος μου. Τραβήχτηκα και του είπα πως πρέπει να φύγω απομακρύνοντας το χέρι του από επάνω μου θυμωμένα και γύρισα από την άλλη να φύγω… ή έτσι νόμιζα.

Κάνοντας μόνο λίγα βήματα ήρθε από πίσω μου και με βούτηξε σηκώνοντας με και πετώντας με κάτω και λέγοντας μου "πούτσο έψαχνες και πούτσο θα φας παλιό πουστράκι".

Ο θυμός μου αμέσως μετατράπηκε σε φόβο, και εκείνος κατέβασε τη βερμούδα του και προσπαθούσε με το ζόρι να βάλει τον πούτσο του στο στόμα μου, με εμένα να τραβιέμαι και να τον σπρώχνω. Για να ηρεμήσω μου τράβηξε δυο χαστούκια και πούτσος του καρφώθηκε στο λαρύγγι μου. Γαμούσε το στόμα δυνατά και με έπνιγε ενώ μου έκλεινε και την μύτη για να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Είχαν κυριολεκτικά πεταχτεί τα μάτια μου έξω και όσο εγώ τον ικέτευα να σταματήσει τόσο με έβριζε και με έπνιγε. Λίγο αργότερα δεν άντεξα και ξέρασα και αποφάσισε να σταματήσει. Ώρα να δουλέψουμε και τον κώλο σου τώρα, ήταν το πρώτο πράγμα που είπε βγάζοντας το από το στόμα μου.

Μου έβγαλε το σορτσάκι και μου ξέσκισε το καλσόν, ενώ μου κρατούσε το κεφάλι μου με το χέρι του στην άμμο. Το κάρφωσε δυνατά μέσα μου γρήγορα και άρχισα να ουρλιάζω, άρχισα να κλαίω, "δε θέλω, σε παρακαλώ…" άλλα εκείνος συνέχισε να με γαμάει έχοντας χώσει το κεφάλι μου στην άμμο. "Παρ' τα όλα μέσα παλιοπουτάνα βρώμα", φώναξε και έχυσε μετά από κανένα 20λεπτο μέσα μου, χωρίς προφυλάξεις εννοείται. Προσπαθούσα να συνέλθω από τον πόνο και τον φόβο και κλαίγοντας προσπαθούσα να σηκωθώ. Εκείνος μάζεψε τα ρούχα μου και τα πέταξε στην θάλασσα λέγοντας μου "για να μαζεύεις τον κώλο σου άλλη φορά πουστράκι" και σηκώθηκε και έφυγε.

Μέχρι και σήμερα δεν έχω συνειδητοποιήσει εκατό τα εκατό αυτό που έπαθα τότε, σίγουρα είναι κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ μου.
Copyright protected OW ref: 169272