Φετίχ με 4 πούτσες, εσώρουχα και πούρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (4 Votes)
Με λένε Γιάννη, και η ιστορία που σας διηγηθώ έγινε στα 25 μου χρόνια και είναι από τις πιο αξέχαστες μου εμπειρίες.

Δουλεύω εξωτερικό και κάποιες φορές επιστρέφω στην πατρίδα (Κύπρο), για τις διακοπές μου. Μένω με τους γονείς μου οι οποίοι ξέρουν για μένα και είναι αποδεκτοί με τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι γύρω στα 55, άγρια φάτσα με μικρό απεριποίητο μούσι, μικρή κοιλίτσα αλλά σχετικά γυμνασμένα δυνατά μπράτσα, λόγω της δουλειάς του αφού δουλεύει ως χτίστης. Αυτό που δε γνωρίζει ο πατέρας μου όμως, είναι ότι έχω άγριο φετίχ με τα χρησιμοποιημένα του εσώρουχα. Λατρεύω να μυρίζομαι, να γλείφω, να φοράω και να μαλακίζομαι με τις λερωμένες κάλτσες του, και τα ιδρωμένα κατουρημένα slips του. Παράλληλα λατρεύω να καπνίζω τα πούρα του, η αίσθηση ενός χονδρού πούρου στο στόμα μου με τρελαίνει.

Μια μέρα καθώς χαλάρωνα σπίτι, με παίρνει τηλέφωνο να πάω σε ένα σπίτι κοντά που κτιζόταν να τον βοηθήσω μαζί με τους άλλους εργάτες. Καύλωσα στην ιδέα και απάντησα θετικά. Μέσα στην καύλα μου αποφάσισα να φορέσω ένα από τα εσώρουχα του που βρισκόταν στα άπλυτα, ένα κίτρινο/μπλέ σλιπ που είχε το έμβλημα της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας του τυπωμένο πάνω (Αποέλ) και πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου φόρεσα μια άσπρη κάλτσα του. Έβαλα ένα κοντό χαλαρό παντελονάκι και ξεκίνησα να πάω.

Μόλις φτάνω, βλέπω μέσα σε ένα μισοτελειωμένο σπίτι τον πατέρα μου μαζί με ακόμα 3 εργάτες, να ξεκουράζονται καπνίζοντας ο καθένας από ένα πούρο. Στην εικόνα αυτή καύλωσα αφάνταστα, ο πούτσος μου έγινε πέτρα. Ο χώρος μύριζε βαρβατίλα, οι εργάτες όλοι ιδρωμένοι περίπου του ίδιου αναστήματος με τον πατέρα μου, αλλά πρόσεξα ιδιαίτερα τον ένα ο οποίος ήταν κοντά στην ηλικία μου. Ομορφόπαιδο, μου φάνηκε γυμνασμένος με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, απολάμβανε τον πούρο του γυμνός από πάνω, έχοντας το φανελάκι του να στηρίζεται στον ώμο του. Ο τρόπος που καθόταν φαινόταν μεγάλο φούσκωμα ανάμεσα στα πόδια του.

Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου φώναξε να καθίσω λίγο μαζί τους μέχρι να ξεκουραστούν. Έκατσα λίγο σεμνά, προσπαθώντας να κρύψω το φούσκωμα στο παντελόνι μου, αφού φαινόταν ακόμα πιο έντονα λόγω της κάλτσας που είχα στο καυλί μου.

Π: - Να σε γνωρίσω στα παιδιά, Ο Ανδρέας μαζί με τον γιό του τον Βασίλη, και ο Κώστας.

Εγώ: - Χάρηκα παιδιά απάντησα.

Μιλήσαμε 1-2 λεπτά για να γενικά και αόριστα αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να τους κοιτάζω λαίμαργα καθώς ρουφούσαν τα χονδρά τους πούρα. Ο πατέρας μου σε μια φάση μου λέει.

Π: - Έλα, κάπνισε κι εσυ πούρο μαζί με την παρέα. Ο Ανδρέας έδωσε του γιού του, να μην λέει ότι σε έχω παραμελημένο.

Γελάσαμε κι εγώ έκανα το διστακτικό. Δεν ξέρει ότι καπνίζω πούρο στα κρυφά και δεν ήθελα να φανερωθώ.

Π: - Γλείψε το πρώτα. Δεν έχει πολλή ώρα που τον άναψα και ακόμα είναι σφιχτός, πρέπει να μαλακώσει.

Μου έδωσε το πούρο που κάπνιζε και απλά δέχτηκα με χαρά μου εννοείτε. Ένιωσα απίστευτη καύλα, νόμιζα θα εκραγώ. Ήταν το πιο χονδρό πούρο που κάπνισα ποτέ. Ένιωσα λίγο άβολα αφού για να τον χωρέσω στο στόμα μου έπρεπε να ανοίγω αρκετά το στόμα μου και φαινόταν σαν να έπαιρνα πίπα σε ένα χοντρό καυλί. Έγλειψα αρκετά και άρχισα να ρουφώ πυκνό καπνό. Απόλαυση.

Π: - Έτσι μπράβο, μην αγχώνεσαι. Άλλωστε ξέρω ότι καπνίζεις στα κρυφά τα πούρα μου. Όπως ξέρω ότι τραβάς μαλακία και χύνεις μέσα στις κάλτσες μου και τα εσώρουχα μου.

Κοκάλωσα και παλάβωσα! Δεν πίστευα ότι μόλις το είπε αυτό. Ένιωσα ότι θέλω να φύγω τρέχοντας, αλλά κάτι με κρατούσε εκεί. Πριν προλάβω να απαντήσω γυρίζει πάνω στους άλλους που γελούσανε και λέει.

Π: - Μην αγχώνεσαι. Ότι γίνει σήμερα μένει μεταξύ μας δεν υπάρχει περίπτωση να μάθει οτιδήποτε η μάνα σου. Με τα παιδιά εδώ τους μιλώ τους προβληματισμούς μου για όλα αυτά και δική τους ιδέα ήταν να σε φέρω εδώ. Βλέπεις, το πρόβλημα είναι άλλο. Τα παιδιά με βοήθησαν να το δω διαφορετικά. Έτσι κατέληξα πολλές φορές να τραβήξω μαλακία στη φαντασίωση ότι μαλακίζεσαι με τα εσώρουχα μου και καπνίζεις τα πούρα μου.

Μόλις το άκουσα αυτό μου σηκώθηκε κάγκελο η τρίχα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν από την καύλα. Έμεινα σιωπηλός, με το πούρο μπουκωμένο στο στόμα. Εκείνη την ώρα σηκώνεται ο Βασίλης και λέει στον πατέρα του τον Ανδρέα γελώντας:

Β: - Σήμερα το μουνάκι του θα κλάψει. Για να του δείξουμε πώς περνούμε εμείς την ώρα μας στα χτισίματα.

Δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσε με αυτό, και ο Βασίλης βρέθηκε μπροστά μου, κατεβάζει το παντελόνι του, μένει μόνο με το μποξεράκι του και τρίβει τον πούτσο του πάνω στη φάτσα μου. Έμεινα ακίνητος με το πούρο στο στόμα να απολαμβάνω ήσυχα μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Πριν καταλάβω όμως, βγάζει τη φανέλα μου, βγάζει το μποξεράκι του, το ρίχνει πάνω στο στήθος μου και μου χώνει και το δικό του πούρο μέσα στο στόμα. Ασυναίσθητα κατεβάζω κι εγώ το σορτσάκι μου και φανερώνω το σώβρακο του πατέρα μου και την κάλτσα του πάνω στον πούτσο μου.

Π: - Έτσι αντράκι μου, με το σώβρακο του Αποέλ σε φανταζόμουν να σε παίρνει και να σε γκαστρώνει όλη η ομάδα. Σήμερα θα σε γκαστρώσουμε εμείς…

είπε και σηκώθηκαν όλοι, ήρθαν από πάνω μου και έβγαλαν τα καυλιά τους έξω. Προσπαθούσα να κρατηθώ να μη χύσω. Ήταν 4 χονδροί, ιδρωμένοι, μυρωδάτοι πούτσοι. Τα μεγέθη τους τιμούσαν απίστευτα, ο πιο μικρός περίπου στα 17-18cm, και ο Κώστας με τον πιο μεγάλο στα 22-23cm.

Έβγαλα το πούρο από το στόμα και άρχισα να τους γλείφω ένα-ένα. Ο Βασίλης μου έβγαλε την κάλτσα από τον πούτσο, τη μυρίστηκε, την έφτυσε και μου την έχωσε στο στόμα. Ακλούθησαν και οι άλλοι. Καθώς τους πίπωνα, έβγαλαν τα μποξεράκια και τα σώβρακα τους πάνω στο στήθος και στη φάτσα μου. Σε μια φάση έρχεται ο πατέρας μου, με πιάνει, με ξαπλώνει πάνω στο τσιμεντένιο πάτωμα και μου λέει:

Π: - Τώρα θα δεις τις δικές μου φαντασιώσεις μέχρι που φτάνουν αντράκι μου. Η πιο βρωμιάρα πουτάνα μας θα γίνεις σήμερα.

Μου βγάζει το σώβρακο του Αποέλ, μου το ρίχνει πάνω στη φάτσα, ο Βασίλης προσπαθεί να μου το χώσει στο στόμα, και τότε ο πατέρας μου αρχίζει να μου κατουρά τη φάτσα. Ακολούθησαν οι υπόλοιποι , με κατουρούσαν παντού, στη φάτσα, στο στήθος, στον πούτσο, ο Ανδρέας με πίεση πάνω στην τρυπούλα μου η οποία έκανε συσπάσεις από την καύλα προσπαθώντας να ρουφήξει όσο περισσότερο κατούρημα. Τότε ο Βασίλης παίρνει το βρεμένο από κατούρα σώβρακο του Αποέλ και μου λέει στο αυτί:

Β: - Ξέρω κάποιους οπαδούς του Αποέλ που είμαι σίγουρος θα θελαν να σε γαμήσουν. Αλλά πρώτα για να δούμε αν ο κώλος σου αντέχει το Αποέλ.

Τότε τον βλέπω να τυλίγει το σώβρακο γύρω από τον πούτσο του, να βγάζει ένα προφυλακτικό, αυτό με τις ραβδώσεις και τα dots, και να το εφαρμόζει στον πούτσο με το σώβρακο μαζί. Εγώ ξαφνιάστηκα, φτύνω την κάλτσα και το σώβρακο και λέω:

Εγώ: - Περίμενε ρε εσύ! Αυτό είναι πιο χονδρό και από του Κώστα, ας με πάρει αυτός πρώτα να ανοίξει και να χαλαρώσει η τρυπούλα μου.

Μου ρίχνει ελαφρύ χαστούκι ο πατέρας μου και μου λέει:

Π: - Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ αντράκι. Δεν ξέρω πόσους πούτσους έχωσες στην κωλάρα σου, αλλά σήμερα οι γαμιάδες σου θα σε περιποιηθούν όπως δεν σε περιποιήθηκε ποτέ κανείς. Θα το γλεντήσουμε και θα ζητάς συνέχεια τους γαμιάδες σου μετά από σήμερα, στο υπόσχομαι. Ξάπλωσε πίσω και απόλαυσε.

Αγκάλιασε το κεφάλι μου από πίσω. Έφτυσε μέσα στο στόμα μου, και μου έχωσε 3 πούρα για να μη μπορέσω να βγάλω άχνα. Η καύλα μου ξεπέρασε κάθε όριο. Η βαρβατίλα αλλά παράλληλα και η στοργικότητα του πατέρα μου να με περιποιηθεί με γέμισε χαρά και καύλα που ήθελα να αφήσω απλά το σώμα μου να γαμηθεί όπως αυτοί γουστάρουν. Ένιωθα ασφάλεια.

Αμέσως ο Βασίλης μου ανοίγει τα πόδια διάπλατα, ακουμπά τον τυλιγμένο πούτσο πάνω στην άκρη της τρυπούλας μου, φτύνει μια δυο φορές, και ξεκινά να σπρώχνει μέσα. Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει στα δυο. Δεν έλαβε τόσο μεγάλο πράμα ποτέ ξανά, ούτε όταν έτυχε να με γαμήσουν 2 μαζί στο παρελθόν. Δεν ένιωθα πόνο, μόνο καύλα. Ένιωθα κάθε πόντο, σιγά-σιγά να μπαίνει μέσα. Με μια απότομη κίνηση, βρέθηκε όλος μέσα μου. Φώναξα από ηδονή. Πέρασαν 30 δευτερόλεπτα, και κούνησα την λεκάνη μου να συνεχίσει. Ο Βασίλης φτύνει πάνω στη φάτσα μου και λέει:

B: - Έτσι πουτανάκι μου. Το κωλαράκι σου έγινε μουνί. Έτσι με γάμησαν κι εμένα πρώτη φορά οι γαμιάδες μας…

είπε γελαστά και γύρισε με βλέμμα σαγηνευτικό πάνω στον πατέρα του τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας χαμογέλασε και ακούμπησε τον πούτσο του στο στόμα του Βασίλη. Ο Βασίλης με γαμούσε αργά ρυθμικά καθώς πίπωνε τον Ανδρέα, και σιγά-σιγά επιτάχυνε. Σε μια φάση τόσο γρήγορο γαμήσι μου ο κώλος μου μούδιασε από την καύλα. Έφτυσα τα 3 πούρα και φώναζα:

Εγώ: - Γάμα με, γάμα με, σκίσε μου το μουνί.

Ο πατέρας μου από καύλα χαμογέλασε και μου φίλησε το στόμα βυθίζοντας τη γλώσσα του μέσα μου. Σε μια φάση, ο Βασίλης βγαίνει από μέσα μου, βγάζει το προφυλακτικό με το σλιπάκι και φωνάζει:

B: - Το αντράκι μας είναι έτοιμο για γερό γαμήσι.

Κοντεύει ο Κώστας, με σηκώνει και με βάζει να καθίσω πάνω στον πούτσο του. Εγώ, μεθυσμένος από την καύλα, χώνω ένα πούρο στο στόμα μου και με δύναμη ανεβοκατεβαίνω στον πούτσο του. Ήταν τόσο μεγάλος που ένιωθα να σπρώχνει τον πάτο μου και να ανοίγει ακόμα παραπάνω.

Εγώ: - Γαμάτε με 2 μαζί. Θέλω 2 πούτσους στο στόμα και 2 στον κώλο.

Χωρίς δισταγμό και με πολύ ενθουσιασμό, έρχεται ο πατέρας μου με ρίχνει να πέσω πάνω στον Κώστα μπρούμυτα και στερεώνει την άκρη του πούτσου του στην τρύπα μου. Με μια δυνατή κίνηση μπαίνουν και οι δυο μέσα μου. Σπάραζα από πόνο και καύλα αλλά δε σταμάτησαν. Με πολλές γρήγορες κινήσεις συνέχισαν να με γαμούν δυνατά. Ένιωθα τις αρχιδάρες τους να χτυπούν αλύπητα πάνω στον τουρλωτό μου κώλο. Ξαφνικά ο Ανδρέας λέει.

Α: - Ο Βασίλης μπορεί να παίρνει 3 πούτσους μαζί. Δεν θέλουμε να σε αδικήσουμε. Άλλωστε η κωλάρα σου φαίνεται να μπορεί να πάρει παραπάνω.

Ο πατέρας μου χαμογελά, σκύβει από πάνω μου καθώς συνεχίζει να με γαμάει με τον Κώστα και ο Ανδρέας με τον Βασίλη βολεύονται από πίσω μου. Σιγά-σιγά ο πούτσος του Ανδρέα μπαίνει μέσα μου κι εγώ φωνάζω σα να μην μπορώ άλλο. Ο πατέρας μου γλείφει το αυτί και μου λέει:

Π: - Ήσυχα πουτανάκι μου, αυτή είναι η αρχή. Όταν σε έχω αγκαλιά μη φοβάσαι τίποτα. Θα σε γαμούμε όλο και περισσότεροι κάθε φορά και θα παρακαλάς να σε κατουράνε πούτσες. Κάπνισε τα πούρα και χαλάρωσε… αφού το ξέρω, γουστάρεις.

Έχωσε 4 πούρα τεράστια στο στόμα μου κι εγώ μεθυσμένος από την καύλα ρουφούσα και άφηνα την τρύπα μου να γαμιέται. Μόνο καύλα ένιωθα, κόντευα να εκραγώ. Έμεινα ακίνητος καθώς οι 3 τους πλέον ήταν μέσα μου με μία άνεση να με γαμάνε δυνατά χωρίς έλεος. Ο πατέρας μου κάνει νόημα στο Βασίλη. Ο Βασίλης δεν περίμενε και αμέσως έσπρωξε να χωρέσει μαζί με τις άλλες 3 πούτσες. Φώναξα στην αρχή αλλά δε σταμάτησα, άρχισα κι εγώ να κινούμαι δυνατά με αντίσταση στις 4 πούτσες, κάθε φορά να προσπαθώ να χωθούν πιο μέσα μου.

Δεν άργησα , σύντομα έχυνα ασταμάτητα πάνω στον Κώστα και αυτός μάζευε τα υγρά μου και μου τα έχωνε στο στόμα. Ο Κώστας έβαλε μια φωνή δυνατή και έχυσε πρώτος δυνατά μέσα μου. Δε βγήκε από μέσα μου μέχρι που μέσα σε 10 λεπτά έχυσαν και οι 4 μέσα μου. Ένιωθα μια ανακούφιση καθώς κυλούσε ποταμός το χύσι μέσα μου, ανάμεσα στις πούτσες τους, και έσταζε έξω. 'Ένιωθα πράγματι γκαστρωμένος.

Βγήκαν όλοι από μέσα μου και με άφησαν ανάσκελα στο πάτωμα να ηρεμήσω. Η τρύπα μου ένιωθα ότι μπορεί να μπει φορτηγό μέσα. Έβαλα το χέρι μου να δω πόσο πολύ έχει ανοίξει και η γροθιά μου χωνόταν χωρίς καν να πιέσω. Ο Βασίλης με φτύνει στα μούτρα, αρπάζει το σλιπάκι του Αποέλ και το χώνει στην τρύπα μου βαθιά. Μετά μαζεύει τα 4 πούρα που είχαν σβήσει και τα χώνει στον κώλο σχεδόν ολόκληρα μέσα.

Β: - Όπως σε γαμήσαμε σήμερα, κάνε το επί 10. Ετοιμάσου για ακόμα περισσότερα την επόμενη φορά.

Ο πατέρας μου χαμογελάει, και μου κάνει πλάκα τρίβοντας το σώβρακο του στη μούρη μου και μου λέει:

Π: - Μωρό μου γαμιέσαι καλύτερα από οποιοδήποτε πουτανάκι γαμήσαμε η παρέα εδώ στο παρελθόν. Μην πλυθείς, θέλω το χύμα του πατέρα σου και των γαμιάδων σου να τρέχουν στο κωλάντερο σου. Πήγαινε σπίτι να ξεκουραστείς.

Σηκώθηκα γκαστρωμένος, δύσκολα, με το σώβρακο του Αποέλ και τα 4 πούρα στον κώλο, φόρεσα το σώβρακο που είχε ο πατέρας μου και πήγα πίσω σπίτι. Ακόμα δε μπορούσα ηρεμήσω από ότι είχε συμβεί. Ξάπλωσα και κοιμήθηκα όπως ήμουν για καμιά ώρα μέχρι που έλαβα μήνυμα από τον Βασίλη.

"Οι Αποελίστες γαμιάδες θα σε περιμένουν μετά το παιχνίδι του Σαββάτου στα αποδυτήρια. Θα φέρουμε εμείς τα πούρα, να είσαι εκεί..."

Αυτή είναι ιστορία για άλλη φορά.
Copyright protected OW ref: 168798