Ο πατέρας μου και οι φίλοι του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (4 Votes)
Γεια σας. Ονομάζομαι Πέτρος. Όταν ήμουν μικρός είχα καταλάβει ότι μου άρεσαν οι άνδρες, συγκεκριμένα μου άρεσε ο παθητικός ρόλος. Καθημερινά οι σκέψεις μου οργίαζαν, όποιον έβλεπα ήθελα απλά να με γαμήσει, ή καλύτερα να με ξεφτιλίσει. Ήμουν 18 χρονών, είχα τελειώσει το σχολείο το καλοκαίρι του 2017. Η μάνα μου είχε φύγει στους παππούδες μου στο χωριό και είχα μείνει μόνος με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε καταλάβει τις σεξουαλικές επιθυμίες μου, αλλά δε μου έδινε γενικότερα σημασία. Μια μέρα ο πατέρας μου (Κώστας) είχε κανονίσει με τους φίλους του να παίξουν χαρτιά στο σπίτι μας. Οι φίλοι του ήταν οι εξής… ο Γιάννης 49 χρονών παντρεμένος αστυνομικός, ο Σωτήρης 52 χρονών δικηγόρος χωρισμένος, ο Χρήστος 47 χρονών γυμναστής.

Ο πατέρας μου εκείνη τη ημέρα πριν έρθουν άλλαξε συμπεριφορά και μου είπε να καθίσω μαζί τους για να τους πηγαίνω τα ποτά και ότι άλλο χρειάζονται. Μετά από μισή ώρα χτύπησε το κουδούνι. Ήταν όλοι τους. Όταν μπήκαν κάθισαν στον καναπέ εκείνη την στιγμή ο πατέρας μου είπε να τους σερβίρω. Έβαλα σε όλους τους από ένα ποτήρι ουίσκι τους τα έδωσα. Πέρασαν 5 λεπτά και μου κάνει νόημα ο πατέρας μου να πλησιάσω.

- Μικρέ Θέλω σήμερα να μας περιποιηθείς όλους πήγαινε στο δωμάτιο να φέρεις παντόφλες για όλους μας.

Πηγαίνω στο δωμάτιο φέρνω τις παντόφλες και τις αφήνω στο πάτωμα, εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν όλοι να γελάνε.

- Νομίζεις δεν έχουμε καταλάβει τι πουστράκι εισαι; Βγάλε τα παπούτσια όλων μας και ξεκινά να μας προσκυνάς. Ξεκινάω σε όλους με τη σειρά και βλέπω να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους. Ο κύριος Γιάννης έβγαλε τη ζώνη του και ξεκινήσει να με βουρδουλιάζει ενώ έγλειφα την πατούσα του.

- Ο Σωτήρης έλεγε ότι θα σε λίγο θα τους παρακαλάω και μου έριξε μια χλέπα στο πρόσωπο.

Ξαφνικά ενώ τελείωσα με όλους και τους έβαλα τις παντόφλες, γυμνοί όλοι με περικύκλωσαν ο πατέρας μου παίρνει μια παντόφλα και με χτύπησε στα μούτρα.

- Ξεκίνα γλείφε μας με το καλό γιατί υπάρχει και το άγριο. Πήρα την ψωλή του πατέρα μου και πνιγόμουν. Οι πουτσότριχες είχαν μπει μέχρι και στα ρουθούνια στη μύτη μου. Έχυσε σε λίγα λεπτά στο στόμα μου και μου έριξε μια χλέπα στο πρόσωπο. Συνέχισα με τον Κύριο Χρήστο. Όση ώρα τον έγλειφα, ο πατέρας μου είχε πάρει τη ζώνη του και μου έριχνε στα κωλομέρια.

- Θα σε τρελάνουμε στην πούτσα σήμερα… μην τυχών και φέρεις αντίρρηση!

Ενώ τελείωσα με όλους τους, είχα τα χύσια και τις χλέπες τους στο πρόσωπο μου. Ντύθηκαν και ξεκίνησαν το χαρτάκι. Πήγα για λίγο τουαλέτα και τους άκουσα που έλεγαν στον πατέρα μου να κάθομαι μαζί τους να τους κρατάω το τασάκι. Χωρίς να μου πουν τίποτα πήγα και το έκανα. Γέλασαν. Ο κύριος Γιάννης μου λέει:

- Έλα εδώ και από εδώ και πέρα θα μας αποκαλείς όλους αφέντες!

Μετά από μια ώρα είπαν όλοι να κάνουν ένα διάλλειμα. Ο Γιάννης έβγαλε από το σακάκι του ένα ζευγάρι χειροπέδες και μου λέει:

- Βαλε πίσω τα χέρια σου!

Εγώ το σκεφτόμουν και ξαφνικά ο Σωτήρης με ξεκίνησε στα χαστούκια. Ο πατέρας μου έλεγε ότι από εδώ και πέρα μόνο γαμήσι και ξύλο θα τρώω. Ενώ μου έδεσαν τα χέρια με έβαζαν να του γλείφω. Ξαφνικά ο πατέρας μου ξεκίνησε να χώνει την πούτσα του στον κώλο μου. Ούρλιαζα από τον πόνο.

- Σε λίγο θα σε σκίσουμε, θα σε κάνουμε σάντουιτς.

Ξαφνικά βλέπω το Χρήστο να τραβάει βίντεο με το κινητό του και μου λέει:

- Κάτσε καλά. Εσύ θα φαίνεσαι στο βίντεο εμείς όχι.

Δοκίμασε ο πατέρας μου με τον Γιάννη να βάλουν τις δύο ψηλές τους στον κώλο μου. Αισθανόμουν να σκίζομαι στα δύο και έκλαιγα. Για μισή ώρα με έσκισαν. Ξαφνικά με έχυσαν μέσα στον κώλο και οι άλλοι στο πάτωμα. Τα χυσια τους έσταζαν από τον κωλο μου στο πάτωμα. Ο Χρήστος πατάει τα χύσια και μου φέρνει την πατούσα του στο στόμα.

- Γλείφε γρήγορα την πατούσα μου… θέλω να γυαλίζει.

Ο Γιάννης έφερε ένα κομμάτι ψωμί και μου λέει:

- Σήμερα δεν έχεις φάει τίποτα…

και το αφήνει στο πάτωμα στα χύσια. Ενώ καθάριζα το πάτωμα με τη γλώσσα, μου είπαν ότι από εδώ και στο εξής θα τους υπηρετώ και μην πω σε κανέναν τίποτα γιατί έχουν το βίντεο. Εγώ μετά από αυτό θέλω να τους υπηρετώ. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η αγριότητα τους. Μόλις έφυγαν ο πατέρας μου με πήρε στο δωμάτιο για να τον περιποιηθώ.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 168024