Πραγματική πρώτη φορά

Δημοσιεύθηκε από Erotic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας ετεροφυλόφιλος άντρας 35 χρόνων. Δεν είχα ποτέ σκέψεις για άντρες, στην εφηβεία δεν αναρωτήθηκα και ούτε πειραματίστηκα στα φοιτητικά μου χρόνια. Αλλά αυτή είναι η ιστορία που έκανα πρώτη φορά, από ανάγκη, σεξ με άντρα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας ετεροφυλόφιλος άντρας 35 χρόνων. Δεν είχα ποτέ σκέψεις για άντρες, στην εφηβεία δεν αναρωτήθηκα και ούτε πειραματίστηκα στα φοιτητικά μου χρόνια. Αλλά αυτή είναι η ιστορία που έκανα πρώτη φορά, από ανάγκη, σεξ με άντρα.

Δυσκολευόμουν πάντα στις σεξουαλικές σχέσεις. Είμαι εμφανίσιμος, έχω ωραίο κορμί, χιούμορ και γενικά δε μου λείπει κάτι. Αλλά το σεξ, ήταν θέμα. Όχι γιατί δυσκολευόμουν να βρω γυναίκα απλά γιατί οι γυναίκες ενώ θέλουν στην αρχή να κάνουν σεξ μαζί μου, μόλις έβλεπαν το πουλί μου, άλλαζαν γνώμη. Τώρα θα σκέφτεστε ότι έχει κάτι το πουλί μου που τους αποθάρρυνε, σωστά; Δεν είναι άσχημο, δεν είναι παραμορφωμένο και φυσικά δεν είναι μικρό. Αντιθέτως. Είναι πολύ μεγάλο και χοντρό. Πολύ μεγάλο!

Σε πλήρη στύση και με καύλες τρελές φτάνει τα 30 εκατοστά μήκος και 20 εκατοστά περίμετρο. Δεν είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ, αλλά είναι σίγουρα στην πρώτη δεκάδα.

Και ενώ καυλάντιζα γυναίκες και τους έλεγα πως τον έχω μεγάλο και εκείνες χασκογέλαγαν, όταν φτάναμε στο κρεβάτι, το στόμα τους έπεφτε στο πάτωμα γιατί φυσικά νόμιζαν ότι υπερέβαλα. Και ενώ φυσικά χαιρόμουν που τους… βούλωνα το στόμα, ας πούμε, μετά καμία δεν καθόταν να τη γαμήσω. Ακόμη και αυτές οι γενναίες που ήθελαν να γαμηθούν καμία δε μπορούσε να το πάρει όλο μέσα. Για τσιμπούκια δεν το συζητάω καν. Ακόμη και οι πουτάνες που πήγαινα μου ξεκαθάριζαν πως δεν παίζει να κάτσουν να γαμηθούν.

Η ιδέα του να έχεις ένα πραγματικά μεγάλο καυλί είναι καλό στη θεωρία και για να κάνεις χαβαλέ με τους φίλους σου.

Μπορούσα να γαμήσω. Οι γυναίκες έκαναν ουρά να προσπαθήσουν να γαμηθούν με το τεράστιο καυλί. Και γαμάω καλά και με διάρκεια. Αλλά στην καλύτερη μπαίνει το μισό καυλί μου μέσα. Είχα πάντα όνειρο να βυθιστώ ολόκληρος μέσα. Να νιώσω τα αρχίδια μου να χτυπάνε σάρκα. Και φυσικά αυτό δε γινόταν ποτέ. Είναι βιολογικά αδύνατο η γυναίκα να πάρει όλο το καυλί μου στο μουνί της. Για κώλο δεν το συζητάω καν. Εδώ τους μικρούς πούτσους δεν βάζουν μέσα. Θα βάλουν το δικό μου;

Κάποια στιγμή ήμουν στην σάουνα του γυμναστηρίου με έναν φίλο, χαλαρώναμε μετά τη γυμναστική και τα λέγαμε. Είναι νομίζω πραγματικά ο μοναδικός φίλος που έχω που δεν έκανε μόνιμη πλάκα για το πουλί μου. Ναι, σίγουρα κάναμε χαβαλέ αλλά καταλάβαινε ότι υπάρχει θέμα. Και ειδικά αφού γνωριστήκαμε καλύτερα και είχαμε την οικειότητα να είμαστε γυμνοί χωρίς να τον κομπλάρει το πουλί μου, τότε γίναμε καλύτεροι φίλοι. Ήταν κι εκείνος αρκετά μεγάλος, όχι σαν εμένα βέβαια αλλά καταλάβαινε τον προβληματισμό μου. Κουβεντιάζοντας μου έλεγε ότι η ιδέα μου που θέλω να γαμήσω ολοκληρωτικά και μέχρι μέσα μια γυναίκα, με εμπόδιζε να δημιουργήσω πραγματικές σχέσεις. Του εξήγησα ότι ήταν περισσότερο ανάγκη να το νιώσω για να μου φύγει η ιδέα.

3 μέρες μετά από αυτή την κουβέντα έλαβα ένα μειλ από τον φίλο μου με ένα σύνδεσμο για ένα βίντεο. Ο τίτλος του mail έλεγε “Άνοιξέ το σπίτι, μόνος. Μπορεί να είναι η λύση που ζητάς.” Γεμάτος ενθουσιασμό πήγα σπίτι και άνοιξα το βίντεο. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι είναι τσόντα. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε ανταλλάξει τσόντες με το φίλο μου οπότε δεν μου έκανε εντύπωση. Το βίντεο ξεκίνησε δείχνοντας ένα κώλο και το κάτω μέρος της πλάτης. Ωραίος κώλος, στρογγυλός, καλοσχηματισμένος. Ύστερα εμφανίστηκε ένα αντρικό χέρι φορώντας γάντι. Φαινόταν να είναι καλυμμένο με κάτι που δε θα μπορούσε παρά να είναι λιπαντικό. Αργά και μεθοδικά άρχισε να δουλεύει μαστορικά την τρύπα. Σε λίγα λεπτά η τρύπα είχε ρουφήξει 4 δάχτυλα με ευκολία. Καύλωσα. Ούτε που κατάλαβα πως και σε πόση ώρα, η τρύπα είχε διογκωθεί και είχε πάρει όλο το χέρι σχεδόν μέχρι τον αγκώνα. Είχα εκστασιαστεί. Μετά από λίγο το βίντεο τελείωσε. Έτσι για το καλό το είδα άλλες 2 φορές τραβώντας μαλακία. Ύστερα, σχεδόν με χέρια καλυμμένα με χύσια, απάντησα στο mail “Που μπορούμε να την βρούμε;”. Η απάντηση ήρθε σε λιγότερο από ένα λεπτό. “Τον λένε Γιώργο και είναι γνωστός μου”.

Κόλλησα. Αυτή η κωλάρα που κατάφερε να πάρει ένα αντρικό χέρι και σίγουρα μπορούσε να φάει το καυλί μου μέχρι τη βάση ήταν άντρας; Τόση γκαντεμιά; Απάντησα γρήγορα “Ξέχασέ το”.

Το φίλο μου τον πέτυχα πάλι μετά από λίγες μέρες στο γυμναστήριο. Μετά από μια σκληρή προπόνηση, βρεθήκαμε πάλι στη σάουνα. Φυσικά η κουβέντα γρήγορα έφτασε στο βίντεο. “Μαλάκα σκέψου το, είναι μια και μοναδική ευκαιρία να το νιώσεις και να προχωρήσεις”. Ήμουν κάθετος. “Δεν είμαι αδερφή ρε συ, δε μπορώ να γαμήσω άντρα.” Η απάντηση του ήταν πεισματικά ίδια. “Ευκαιρία, έχεις δει άλλη τρύπα να μπορεί να κάνει αυτό; έχεις δει γυναίκα να θέλει ή να μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα;”. Δεν είχε άδικο αλλά δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου πως η δυνατότητα που μου δινόταν επιτέλους να νιώσω την καύλα της πλήρης διείσδυσης θα ήταν με άντρα.

Δεν το άφησα να με τυραννάει πολύ. Γνώρισα ένα γκομενάκι σε ένα μπαρ και γρήγορα καταλήξαμε στο σπίτι μου για τα περαιτέρω. Καθώς τη χαμούρευα, ένιωθα που έβαζε το χέρι της προσπαθώντας να καταλάβει τι παίζει με τον πούτσο μου. Γελώντας με ρώτησε τι έχω στο παντελόνι. Της απάντησα, γέλασε, τον πέταξα έξω, της κόπηκε το γέλιο. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησε. Αλλά σύντομα οι κραυγές ηδονής έγιναν πόνου και μου ζήτησε να προσέχω ή να σταματήσω. Συνέχισα πιο προσεκτικά μέχρι που την άκουσα να χύνει. Εγώ δεν ήμουν ούτε καν κοντά στο χύσιμο. Την επόμενη μέρα ζήτησα τα στοιχεία του παλικαριού.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τα κανονίσαμε. Εξήγησα την κατάσταση και δεν έφερε αντίρρηση στους όρους μου. Δεν ήθελα προκαταρκτικά, δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά να αξιοποιήσω την τρύπα του. Δέχθηκε. Κανονίσαμε για την επόμενη μέρα. Θα πήγαινα σπίτι του, θα μου άνοιγε και θα του έδινα λίγη ώρα να πάρει την στάση στο τραπέζι ώστε να αποφύγουμε άβολες συστάσεις και τα συναφή. Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που είχα άγχος για σεξ. Φοβόμουν πως δε θα καυλώσω.

Έφτασα στην ώρα μου, χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε και ανέβηκα στον όροφο του. Όπως είχαμε κανονίσει, περίμενα 5 λεπτά και ύστερα μπήκα μέσα. Το σπίτι ήταν ωραία διακοσμημένο, με χαμηλό φωτισμό και μουσική να παίζει. Προχώρησα λίγο πιο μέσα και τον είδα, μπρούμυτα ξαπλωμένο στην τραπεζαρία πάνω με τα πόδια κάτω. Τελείως γυμνός. Ήταν ξαπλωμένος πάνω σε μια πετσέτα και αριστερά του ήταν ένα πακέτο XXL προφυλακτικά και λιπαντικό. Λίγο πιο μπροστά ήταν ένας υπολογιστής που έπαιζε μια τσόντα. Ένας μαύρος γαμούσε μια βυζαρού ξανθιά. Εκτίμησα την προετοιμασία αλλά δεν είχα καυλώσει καθόλου. Το άγχος δε με άφηνε. Δε γούσταρα άντρες, απλό.

Πλησιάζοντας τον λίγο περισσότερα, πρόσεξα ότι κάτι εξείχε από την τρύπα του. Κάτι πλαστικό και σε χρώμα δέρματος. Από περιέργεια, το άγγιξα και αμέσως τον άκουσα να βογκάει ελαφρά. Ήταν κάποιου είδους τάπα ή δονητής. Το άγγιξα λίγο και η αντίδραση του ήταν άμεση. Ξεκίνησα να το βγάζω για να δω εν τέλει τι ήταν. Ήταν δονητής, ένας χοντρός δονητής στο χρώμα του δέρματος. Αυτός νιώθοντας το δονητή να βγαίνει και να αδειάζει η τρύπα του, βογκούσε. Εγώ είχα μείνει άναυδος από το μέγεθος του δονητή. Ήταν σίγουρα τόσο χοντρός όσο ο πούτσος μου και σίγουρα εξίσου μακρύς ή μακρύτερος. Μόλις το συνειδητοποίησα αυτό καύλωσα ακαριαία. Σιγά-σιγά άρχιζα να βάζω το δονητή μέσα στον κώλο του και οι γρήγορες ανάσες του και τα βογκητά του με βοηθούσαν στην καύλα μου. Όταν μπήκε μέσα σχεδόν όλος πάλι, τον άφησα και γδύθηκα. Η αλήθεια είναι πως σκοπός μου στην αρχή ήταν να βγάλω μόνο τον πούτσο από το παντελόνι αλλά το πράγμα σοβάρευε γιατί το παλικάρι είχε έρθει για να παίξει καλή μπάλα.

Έπαιξα λίγο τον πούτσο μου να καυλώσει καλά γιατί θέλει λίγο χρόνο και έβαλα την καπότα όσο ταυτόχρονα έπαιζα με τον δονητή. Όταν βγήκε τελείως ο δονητής με ένα ελαφρύ πλοπ, είχα μπροστά μου μια ανοιχτή τρύπα, ροζ και έτοιμη να γεμίσει πάλι. Άπλωσα καλά λιπαντικό σε όλο το μήκος και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην τρύπα. Σιγά-σιγά ξεκίνησα να μπαίνω. Βογκητά καύλας αλλά όχι πόνου με ενθάρρυναν να συνεχίσω και έτσι έκανα. Περίμενα η τρύπα να είναι ανοιχτή και να μην νιώθω πολλά αλλά δεν ήταν έτσι. Ήταν αρκετά σφιχτή δεδομένου του δονητή που είχε φάει και πόσα χέρια πριν από αυτό. Ένιωθα την τρύπα και τον κώλο να ανοίγει όσο έμπαινα όλο και πιο βαθειά μέσα. Έμπαινα σιγά-σιγά από συνήθεια αλλά ένιωθα ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη αντίσταση και αυτό μου έδωσε θάρρος.

Ο μισός πούτσος μου ήταν ήδη μέσα και ξαφνικά με κυρίευσε η καύλα. Αυτή που θες ξαφνικά να χωθείς μέχρι την βάση μέσα. Και αυτό έκανα. Έκανα μπροστά και έσπρωξα όλο τον πούτσο μέσα με την μία. Αυτός φώναξε αλλά ήταν σίγουρα καύλα και όχι πόνος. Τον έβγαλα λίγο έξω και τον βύθισα πάλι μέσα. Ξανά και ξανά. Η αίσθηση με καύλωνε χειρότερα. Πλήρη ελευθερία. Ήταν μακράν το καλύτερο γαμήσι που είχα κάνει στη ζωή μου. Έβγαινα σχεδόν όλος και έμπαινα. Ένιωθα τα αρχίδια μου να βαράνε ξανά και ξανά στον πάτο του. Από την απόλαυση είχα σχεδόν ξεχάσει τον άλλο που το έτρωγε όλο αυτό. Τον άκουγα να βογκάει αλλά είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν ξέρω πόση ώρα τον γαμούσα. Ξαφνικά σταμάτησα και τον ρώτησα αν είναι καλά. Με βραχνή ξέπνοη φωνή μου είπε “μη σταματάς, κοντεύω να χύσω”. Νομίζω η ιδέα πως είχε καυλώσει τόσο χωρίς να ακουμπάει καθόλου το πουλί του με έκανε να θέλω να τον κάνω να χύσει. Μπήκα με φόρα μέσα και ξεκίνησα να τον γαμάω.

Η καύλα που ένιωθα, σε συνδυασμό με τα βογκητά του δεν άργησαν να με φέρουν κοντά στο χύσιμο. Πριν προλάβω να χύσω, τον ακούω να βαριανασαίνει και να λέει πως θα χύσει. Ταυτόχρονα ένιωσα την τρύπα του να σφίγγει γύρω από το καυλί μου καθώς, χωρίς καμία επαφή με το πουλί του και ενώ έσταζε από ώρα, άρχισε να χύνει ξανά και ξανά. Λίγο αυτό, λίγο και η πίεση που ένιωσα με συνεπήρε. Με δύο ακόμη βαθειά σπρωξίματα άρχισα να αδειάζω το φορτίο μου. Αν και ήταν μόνο μερικά δευτερόλεπτα θα έλεγα πως ο οργασμός μου κράτησε πάνω από λεπτό. Όταν και το τελευταίο ρίγος έφυγε ένιωσα εξουθενωμένος. Αλλά και πλήρως χορτασμένος.

Βγήκα σιγά-σιγά για να μην τον πονέσω και ο πάτος του έμεινε ανοιχτός και ροδοκόκκινος. Έβγαλα την καπότα, την άφησα στην τραπεζαρία και πήγα παραδίπλα στον καναπέ να κάτσω. Πραγματικά ένιωθα πτώμα αλλά με μια περίεργη ευφορία. Εκείνος κατέβηκε και πήγε μέσα σε ένα δωμάτιο, για να καθαριστεί υποθέτω. Αν και δεν κάπνιζα, αυτή ήταν μια στιγμή για ένα τσιγάρο.

Έτσι με βρήκε όταν γύρισε, απλωμένο στον καναπέ σαν το χταπόδι το χτυπημένο στα βράχια. Ήρθε και κάθισε παραδίπλα μου. “Δεν περίμενα οτι θα κάτσεις” μου είπε. “Να είμαι ειλικρινής κι εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω. Απλά πρέπει να πάρω μια ανάσα πρώτα. Σε πειράζει;”

Με κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω και απάντησε “Μετά από αυτό που πέρασα, εννοείται πως όχι.” Και γέλασε δυνατά.

Τον παρατήρησα λίγο περισσότερο τότε. Ήταν ένα όμορφο παλικαράκι, με καστανά μάτια και μαλλιά, ωραίο σώμα και λίγες τρίχες στο στήθος. Φαινόταν και στιβαρό το κορμί του. Από το τηλέφωνο που είχαμε μιλήσει δεν ακουγόταν για τέτοιος αλλά και εμφανισιακά δεν ταίριαζε αυτό που μόλις είχαμε κάνει. Αποφάσισα να τον ρωτήσω ευθέως. “Το κάνεις καιρό αυτό; Να παίρνεις τόσο μεγάλα πουλιά;” Γέλασε πάλι. Είχε ωραίο γέλιο και χαμόγελο. “Το λες σαν να είναι συνηθισμένο το μέγεθός σου και μπορώ να το κάνω συχνά. Όχι, συνήθως μόνο με dildo ή με fisting γίνεται αυτό. Εσύ;” Δεν ήξερα τι να απαντήσω. “Δεν έχω γαμήσει άντρα ξανά αλλά και ούτε έχω καταφέρει να γαμήσω έτσι ποτέ στη ζωή μου. Όπως σου είπα στο τηλέφωνο, δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να θέλουν να γαμηθούν”. “Λογικό μου φαίνεται” είπε. “Το πουλί σου είναι τεράστιο. Δεν πίστευα ότι όντως τον έχεις τόσο μεγάλο όσο είπες. Γενικά οι άντρες έχουμε μια τάση να υπερβάλουμε όσον αφορά το μέγεθός μας.” Δεν είχε και άδικο σκέφτηκα. Αλλά στη δική μου περίπτωση τύχαινε να είναι αλήθεια.

Η αλήθεια ήταν πως ήμουν μπερδεμένος. Μόλις είχα κάνει πιθανώς το καλύτερο σεξ της ενήλικης ζωής μου με έναν άντρα. Αλλά περισσότερο στην ιδέα πως ενώ δεν με ελκύουν οι άντρες ότι πιθανώς θα το ξαναέκανα.
Copyright protected OW ref: 167998