Ο ώριμος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Διαβάζω χρόνια τις ιστορίες σας και αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ μια από τις δικές μου ιστορίες, βγαλμένη με αγάπη από το ντουλάπι της τρυπούλας μου. Η ιστορία έγινε πριν δύο χρόνια (ήμουν 26 χρόνων). Είμαι ψηλός, καστανόξανθος, γαλάζια μάτια, κανονικό σώμα και κώλο μικρό και στρογγυλό που κολάζει τους άνδρες.

Μια μέρα λοιπόν που έψαχναν σε ένα site γνωριμιών βλέπω το προφίλ ενός 40άρη κοντούλη άνδρα, με πράσινα μάτια και καστανός με σχετικά γεροδεμένο σώμα. Του στέλνω λοιπόν μήνυμα και αφού αρχίζουμε να λέμε τα γνωστά γεια τι κάνεις κλπ, κανονίζουμε το βράδυ να συναντηθούμε σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Παιδιά όταν τον πρωτοείδα φαινόταν πολύ πιο μικρός και πολύ πιο ωραίος. Του λέω:

- Γεια σου τι κάνεις;

- Καλά είμαι, εσύ;

- Και εγώ καλά είμαι, φαίνεσαι πιο μικρός από όσο γράφεις.

- Τα γονίδια θα φταίνε (γελώντας), λοιπόν πάμε μια βόλτα;

- Βέβαια… πάμε.

Περπατούσαμε και λέγαμε διαφορά ώσπου κάτσαμε σε ένα μέρος και ο τύπος ήταν πολύ ευγενικός και καλός. Μου είπε ανάμεσα στα άλλα ότι είχε χωρίσει ότι του άρεσε πολύ να κάνει σεξ κάθε μέρα με τη σχέση του. Του είπα ότι κι εγώ θέλω συνέχεια σεξ αλλά δε βρίσκω εύκολα τοπ και έχω καιρό να το κάνω. Στο τέλος με ρώτησε αν μου αρέσει, του απαντώ "και βέβαια" και τότε μου λέει να πάμε για σεξ.

Πάμε λοιπόν σπίτι μου στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Ήταν πολύ γλυκός και τρυφερός. Μετά εγώ άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου ενώ του χάιδευα το εργαλείο που ήταν καλό μέγεθος. Μόλις ξεντύθηκα άρχισε να με παίρνει αγκαλιά και να με φιλάει ώσπου τα έβγαλε κι κείνος όλα. Άρχισα να του τον γλείφω. Το παλικάρι ήξερε πως να μου φερθεί και τι να κάνει για να νιώσω καλά. Του τον έγλειφα και αυτός μου γαμούσε το στόμα. Πρώτη φορά έκανα βαθύ λαρύγγι και ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω.

Μετά μου έγλειψε την τρυπούλα και μου έβαλε δάχτυλο. Μου έλεγε τι ωραία τρυπούλα που έχω, ώσπου με ρώτησε αν θέλω να προχωρήσουμε του είπα "ναι". Έβαλε προφυλακτικό και με πήρε αρχικά ανάσκελα. Μου είχε ανοίξει τα πόδια σαν ψαλίδι και με κάρφωνε.

- Μου αρέσει που είσαι τόσο ευλύγιστος και σε ανοίγω όπως θέλω…

μου είπε. Δε μιλούσα… απολάμβανα. Μετά με πήρε πλαγιά και στο τέλος με έστησε στα τέσσερα και ανέβηκε στην πλάτη μου χωρίς να ακουμπούν τα πόδια του κάτω και μου τον κάρφωνε όλο. Ήταν υπέροχος! Στο τέλος έχυσε τον ωραίο του χυμό στο στόμα μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Του είπα ότι έπρεπε να ζούμε στην ίδια πόλη να το κάνουμε συνέχεια και μου απάντησε με γέλια…

- δε θα μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Το παλικάρι οπότε ερχόταν στην πόλη βρισκόμασταν και το κάναμε ήταν πολύ γλυκός και καλός. Αργότερα έκανε σχέση και ελπίζω να είναι καλά.
Copyright protected OW ref: 167841