Πρώτη φορά με το θετό ξάδερφο (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από KitKat
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πρώτη φορά με το θετό ξάδερφο

Είχε περάσει μια εβδομάδα που εγώ και ο Άρης ψάχναμε χρόνο για να κάνουμε τα δικά μας. Όταν πια ήρθε το πρώτο μας ΣΚ που ήμασταν μαζί είπαμε να φύγουμε απoβραδύς και να πάμε να κοιμηθούμε στην παραλία. Στο χωριό μου δεν είχες να φοβάσαι τίποτα με το να κοιμηθείς σε μια παραλία. Έτσι, μαζέψαμε μερικά πράγματα για την νύχτα και φύγαμε για την παραλία. Εκεί αφού στήσαμε την σκηνή μας και ετοιμάσαμε τα πράγματα για το βράδυ αράξαμε στην αμμουδιά και χαζολογούσαμε.

Οι ώρες πέρασαν, ο ήλιος είχε πια δύσει και εμείς απολαμβάναμε μια ήρεμη βουτιά που κράτησε περισσότερο από όσο μια βουτιά. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα μπάνιο γυμνός και πόσο μάλλον με κάποιον που μπορούσα να βλέπω ως το αγόρι μου. Πλατσουρίζαμε για ώρα μέχρι που με βούτηξε και βγήκαμε από το νερό. Καθίσαμε και πάλι στην άμμο μπροστά στην πια μισοσβησμένη φωτιά που ο αέρας στριφογύριζε τις σπίθες από τα καμένα κλαριά.

- Σου αρέσει;… με ρώτησε ο Άρης.

- Ναι.

Απάντησα πως να μην μου άρεσε. Σηκώθηκε και έφερε την κιθάρα του.

- Θα παίξεις;

- Νομίζω το απαιτεί η βραδιά μας... απάντησε.

- Μόνο μην παίξεις κάτι από αυτά που ακούς...

Ο Άρης άκουγε αρκετά σκοτεινή μουσική, που δε μπορώ να πω πως δε μ' άρεσε αλλά όχι για τώρα. Άρχισε να παίζει κάποιες νότες απλά για ζέσταμα και μετά σιγά-σιγά μπήκε στο ρυθμό. Άρχιζε να παίζει την εισαγωγή και νότα-νότα έφτασε στο τραγούδι. Είχε μια φωνή αρκετά βαθιά και μελωδική.

- Έλβις; Σοβαρά;

Τραγούδησε λίγο από το ρεφρέν του "Love Me Tender" και μετά τραβούσε τις νότες όσο μπορούσε. Άφησε την κιθάρα και ήρθε πάνω μου...

- Θέλω να έχουμε μια μαγική βραδιά... και αν κάποτε δεν είμαστε μαζί να τη θυμάσαι και να με σκέφτεσαι όμορφα.

- Θα σε σκέφτομαι πάντα όμορφα... και αν κάποτε δεν είμαστε πια μαζί ίσως θα κρυφογελάμε με αυτές τις αναμνήσεις.

- Ίσως.

Άρχισε να με φιλάει, δυνατά και με πάθος. Κατέβαινε σιγά-σιγά μέχρι που έφτασε στο δέσιμο του κορμιού μου. Με πήρε μαλακά στο στόμα του και έκανε το πάθος μου να ξεχειλίζει. Με ρουφούσε δυνατά, αργά και πάλι δυνατά. Όταν σταμάταγε με έπαιζε με δύναμη και μετά με έπαιρνε και πάλι μαλακά στο στόμα του μέχρι που τελείωσα. Ανέβηκε και με φίλησε.

- Σειρά μου τώρα... του είπα.

- Όχι, σήμερα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. σήμερα θα σε κάνω δικό μου κανονικά…

είπε και με γύρισε. Έφτυσε στο χέρι του και με το σάλιο του άρχισε να μου βάζει δάχτυλα. Αυτό το κάνουμε όλη την εβδομάδα και είναι κάτι που δε μπορώ να χορτάσω. Να τον αφήνω να παίζει με τον κρατήρα του κορμιού μου. Κουνούσε τα δάχτυλά του ρυθμικά μπρος πίσω. Με εκείνον τον τόσο δικό του ρυθμό, γρήγορα και μετά αργά, αργά και μετά γρήγορα, δυνατά και μετά απαλά, ρομαντικά και μετά βίαια. Πλέον είχε τέσσερα δάχτυλα μέσα μου και με είχε υγράνει καλά.

Τότε κόλλησε το κορμί του στο δικό μου, μου χάρισε μερικά φιλιά στο λαιμό και στο στόμα και ύστερα άρχισε να μπαίνει αργά-αργά μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά που θα έμπαινε μέσα μου. Γλίστρησε βαθιά μέσα μου και εγώ τινάχτηκα μπροστά. Εκείνος με έπιασε και με κόλλησε πάλι επάνω του και ψιθύρισε στο αφτί μου "απόψε δε θα πας πουθενά" και άρχισε να κουνιέται πάλι στο ρυθμό εκείνης της νύχτας.

Ήταν υγρός και ζεστός. Στην αρχή ένοιωσα μια ελαφριά δυσφορία αλλά σύντομα υποχώρησε και έγινε καθαρή απόλαυση, απόλαυση και ηδονή, ηδονή και καύλα. Τον ποθούσα τόσο που άρχισα να κινούμαι μαζί του για να τον νοιώθω να μπαίνει βαθύτερα. Τότε με το χέρι του άρχισε να με παίζει και πάλι δυνατά, η καύλα δεν είχε πια όρια. Τελείωσα και πάλι. Εκείνος συνέχισε να μπαίνει δυνατά μέσα μου ως που τελείωσε. Έμεινε για λίγο έτσι. Ακίνητος. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγήκε από την τρύπα μου και ένοιωσα τα υγρά του πάθους του να κυλούν έξω από το κορμί μου. Με πήρε αγκαλιά, μου έδωσε ένα φιλί.

- Σήμερα έγινες δικός μου.

- Θέλω να με κάνεις πάλι δικό σου.

- Θα σε κάνω δικό μου όλο το βράδυ και για πολλά βράδια ακόμα.

Το κύμα ακουγόταν να σκάει στην αμμουδιά κάθε φορά που εκείνος άφηνε τα κύματα του μέσα μου, όλη την νύχτα... και για πολλές νύχτες ακόμα, νύχτες που δεν είχαν κύματα της θάλασσας.
Copyright protected OW ref: 167478