Επιτέλους το γεύτηκα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από freeforall
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.71 (7 Votes)
Ο Νίκος με έστησε στα 4, αφού με έχυσε για 1η φορά στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε για 5 λεπτά. Τότε ένοιωσα τα χέρια του να αγγίζουν τον κώλο μου, να ανοίγουν τα κωλομέρια μου και αισθάνθηκα το καυτό πουτσοκέφαλο του να ακουμπά την παρθένα τρύπα μου. Ηλεκτρικό ρεύμα με χτύπησε και έσπρωξα πίσω για να μπει μέσα μου. Έλιωσα και το ήθελα όσο τίποτα στον κόσμο.

- Σου αρέσει καύλα μου, είσαι έτοιμος να φας το καυλί μου;… με ρώτησε ο Νίκος.

- Μη μιλάς, του λέω, απλά κάρφωσε τον πούτσο σου μέσα μου και κάνε με δικό σου. Πήδα με αργά και βαθιά.

Ένα μικρό κρακ - φλοπ άκουσα και ένοιωσα επιτέλους μία μεγάλη ζεστή ψωλάρα να μπαίνει αργά μέσα μου και να γεμίζει το είναι μου. Ότι καλύτερο είχα νιώσει μέχρι τότε. Με γάμαγε τόσο ωραία. Βασάνιζε αργά και έντονα την κωλάρα μου. Λίγο μετά τον παρακάλαγα να δυναμώσει το ρυθμό και να με ξεσκίσει όσο πιο βαθιά γινόταν. 10 λεπτά μετά με πήδαγε έντονα και βαθιά ώσπου ένοιωσα την καυτή του ανάσα να μου ψιθυρίζει:

- Χύνω καυλιάρη μου βαθιά στο στενό σου πάτο που τον ξέσκισα.

Θεέ μου δε θα ξεχάσω ποτέ την ορμή του και τις ψωλιές που μου έδωσε την ώρα που έχυνε βαθιά μέσα μου. Τι απίστευτη αίσθηση, καύλα και ηδονή ήταν αυτή να νιώθω τον ανδρισμό του και το καυτό του σπέρμα να τρέχει μέσα στην τρύπα μου. Σηκώθηκα και τον έριξα να κάτσει στον καναπέ, γονάτισα και καθάρισα ότι είχε μείνει πάνω στην λαχταριστή πουτσάρα του. Υπέροχη γεύση.

Δεν του άφησα περιθώριο να πάρει ανάσα, είχα εθιστεί και ήθελα να τον φάω πάλι, να μη σταματήσει να με οργώνει αυτή η πούτσα. Σηκώθηκα, καβάλησα τον καναπέ και κάρφωσα τον κώλο μου επάνω στο στειλιάρι του. Ήταν φανταστικό το πήδημα που έκανα. Χοροπήδαγα στην πούτσα του Νίκου και φιλιόμασταν τόσο παθιασμένα και δυνατά για κάνα 20λεπτο μέχρι να σηκωθώ και να κάτσω ανάποδα στο καυλί του αυτή τη φορά. Ανεβοκατέβαινα λυσσασμένα για 5-6 λεπτά, όταν με σήκωσε και με γάμησε στα όρθια ανελέητα και λίγο μετά έχυσε πάλι βαθιά μέσα μου.

Πήραμε λίγες ανάσες. Ήθελα κι άλλο. Ήθελα αχόρταγα τον πούτσο του ξανά και ξανά και ξανά. Έπεσα στο κρεβάτι ανάσκελα. Ήρθε από πάνω μου, σήκωσε τα πόδια μου στον αέρα και τα έβαλε στους ώμους του. Πήρε το διψασμένο σκληρό σαν ατσάλι καυλί του και το έμπηξε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Με γέμιζε απίστευτα. Το σφυροκόπημα που ακολούθησε ήταν λυσσαλέο και αλύπητο. Ένιωθα να σκίζεται η σάρκα μου. Ήταν τρομερό, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Ούτε ξέρω πόση ώρα με γάμησε όταν έγινε η έκρηξη και ένιωσα ποτάμι να ρέει το σπέρμα του μέσα μου, ταυτόχρονα με την δική μου εκσπερμάτωση. 10 λεπτά μείναμε ακίνητοι με το καυλί του να είναι μέσα στον ξεπατωμένο κώλο μου.

Λάτρεψα τόσο πολύ το γαμήσι και την πούτσα του Νίκου που τους επόμενους 7-8 μήνες, κρυφά πάντα από την κοπέλα μου, πηδήχτηκα σε ότι στάση μπορεί να βάλει ο νους.

Έχουν περάσει 7-8 χρόνια από τότε και θα ήθελα πολύ να βρω κάποιον, πάλι, με μια καυτή και σκληρή πούτσα, να μου θυμίσει πόσο υπέροχο είναι να με καρφώνει, να με κάνει να σπαρταράω και να νιώθω τα χύσια του να τρέχουν μέσα μου.

Αναμένω...
Copyright protected OW ref: 165139