Φαντασία μου πλανεύτρα

Δημοσιεύθηκε από elblaxos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.58 (13 Votes)
Είμαι 40 ετών και από τα 20 και κάτι, βασάνιζε το μυαλό μου η ιδέα πώς είναι να έχεις μια πούτσα μέσα στον κώλο σου. Τι αισθάνονται οι γυναίκες όταν τον παίρνουν μέσα τους είτε στο μουνάκι τους είτε κυρίως στο κωλαράκι τους (αφού εμείς δε διαθέτουμε από το πρώτο). Πως είναι να πιάνεις στα χέρια σου μία άλλη πούτσα εκτός από τη δική σου. Και πίστευα ότι αυτό θα έμενε αναπάντητο ερώτημα. Που να ήξερα όμως ότι η ζωή είναι όλο εκπλήξεις.

Ένα Σαββάτο βράδυ βγήκα για ποτάκι χαλαρά καθώς την άλλη μέρα δε δούλευα. Μόνος βέβαια, καθώς η παρέα μου δε μπορούσε κι εγώ βαριόμουν να καθίσω σπίτι. Στο μπαράκι όπως καθόμουν και χάζευα το ποτό μου και τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί ήρθε δίπλα μου ένα παλικάρι γύρω στα 30 αρκετά γεροδεμένο και ψηλότερος ελαφρά από μένα. Μου συστήθηκε ως Σούλης και πιάσαμε την κουβέντα καθότι ήμασταν μόνοι και οι δύο. Μιλούσαμε για διάφορα θέματα ενώ τα ποτά κατέβαιναν γρήγορα. Χωρίς να το καταλάβω πλέον είχα κάνει κεφάλι και άρχισα να ανοίγομαι περισσότερο, το ίδιο και ο νέος φίλος μου. Έτσι κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα όπως μιλούσαμε για τα ερωτικά μας του έθεσα την απορία που με βασάνιζε. Μου είχε πει προηγουμένως βέβαια ότι πηγαίνει με γυναίκες αλλά το έκανε και με αγοράκια αλλά πάντα είχε τον ενεργητικό ρόλο αυτός.

- Τι να σου πω ρε φίλε μου, με όσους έχω πάει μου δείχνανε ότι το απολάμβαναν, ότι τους άρεσε, απλά πρέπει να το θέλεις, να το 'χεις. Εγώ δεν το έχω βλέπεις. Μου είπε.

- Μ…

- Εσύ; Με ρώτησε.

- Τι εγώ;… τον ρώτησα σα να μη κατάλαβα την ερώτηση.

- Το έχεις βρε παιδί μου, το θες, ψάχνεσαι;

Κόμπιασα. Αλλά όπως ήρθε η κουβέντα και λίγο το ποτό απελευθερώθηκα. Ναι ότι το έχω απορία το έχω. Απλά το θέμα είναι αν δε μ' αρέσει τι γίνεται; Ο άλλος θα σταματήσει ή θα συνεχίσει χωρίς να δώσει σημασία στα θέλω μου;

- Δε μου λες; Τσιμπούκι έχεις πάρει ποτέ σου; Αλλά τι ρωτάω ο παπάρας εννοείται πως όχι.

- Ε… του λέω, εννοείται πως όχι.

- Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις;

- Πότε βρε; Τον ρωτάω.

- Τώρα.

- Που ρε Σούλη εδώ; Πας καλά;

- Όχι εδώ βρε. Στις τουαλέτες.

Σκέφτομαι για λίγο. Τι έχω να χάσω όμως; Τίποτα. Στο μαγαζί μου είναι άγνωστοι, όχι βέβαια πως θα ξέρανε τι κάνω αλλά πάντα με ένοιαζε τι θα λένε οι άλλοι για μένα.

- Θες τώρα; Τον ρωτάω;

- Πήγαινε και έρχομαι κι εγώ…

είπε δείχνοντας μου να καταλάβω ότι κατάλαβε ότι δεν ήθελα να μας δούνε μαζί να πηγαίνουμε στην τουαλέτα..

Σηκώθηκα και με πόδια που ψιλοτρέμανε από το άγχος κατευθύνθηκα για τις τουαλέτες. Ευτυχώς το μαγαζί διέθετε αρκετά καθαρές τουαλέτες χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές. Μπήκα στη μία από τις τρεις, αν και ήταν όλες ελεύθερες, και περίμενα. Μετά από λίγο ήρθε και ο Σούλης. Χτύπησε την πόρτα και μπήκε. "Κάτσε", μου έκανε νόημα και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και το κατέβασε μέχρι τα γόνατα. Έμεινε με το μποξεράκι του το οποίο είχε ένα αρκετά μεγάλο φούσκωμα.

Κάθομαι στο καπάκι της τουαλέτας αφού είχα βάλει αρκετό χαρτί και τον κοίταξα. Με τα μάτια μου έκανε νόημα σα να μου λέει συνέχισε, κάνε παιχνίδι όπως θες. Πιάνω τον πούτσο του πάνω από το μποξεράκι και το αισθάνομαι αρκετά μεγάλο. Το κατεβάζω και ξεπροβάλει μπροστά μου ένα παλαμάρι μπροστά μου τεράστιο με δύο μπάλες από κάτω. Το δικό μου πρέπει να ήταν μινιατούρα (που λέει ο λόγος) μπροστά σε αυτό που είχα μπροστά μου. Δεν ήταν τελείως σφιχτός αλλά έδειχνε ότι είχε προοπτικές. Πρέπει να έφτανε γύρω στα 23 εκατοστά όταν θα γινόταν ντούρος αλλά πολύ χοντρός με ένα ροζ χοντρό κεφαλάκι με μία μεγαλούτσικη τρυπούλα στη μέση και γεμάτος με χοντρές φλέβες. Ήταν φρεσκοξυρισμένος και αυτό μου άρεσε ακόμη πιο πολύ. Τον πιάνω ελαφρά στο χέρι μου σαν να ήταν από γυαλί και φοβόμουν μην σπάσει. Άρχισα να το χαϊδεύω απαλά και σιγά-σιγά να του τον παίζω και αυτός μεγάλωνε περισσότερο μέσα στο χέρι μου.

- Μη φοβάσαι αγόρι μου, δε θα σπάσει… είπε ο Σούλης.

Τον κοίταξα, χαμογέλασα και ξανά αφοσιώθηκα στον πούτσο του. "Τι σκέφτεσαι; Ή το κάνεις ή όχι" είπα από μέσα μου ενώ έτρεμα από το άγχος. Πλησίασα το στόμα μου κοντά στο παλούκι που είχα στα χέρια μου. Ήταν μια ανάσα μακριά μου. Ένιωσα το χέρι του Σούλη να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Ακούμπησα τα χείλη μου στην άκρη από το κεφαλάκι του και του έδωσα ένα φιλί. Ήταν ωραία αίσθηση. Το επανέλαβα και κάθε φορά που τον φίλαγα έβαζα το κεφαλάκι λίγο πιο μέσα στα χείλη μου. Σταμάτησα για λίγο, ακούμπησα τα χείλη μου στην άκρη του και άρχισα να τον βυθίζω σιγά-σιγά μέσα στο στόμα μου μέχρι που έβαλα όλο το κεφάλι και άρχισα να το πιπιλάω. Ο Σούλης δε σταμάτησε να με χαϊδεύει στο κεφάλι ενώ κατάλαβα να με πιέζει ελαφρά προς τα μέσα. Ο αρχικός μου δισταγμός άρχισε πλέον να υποχωρεί καθώς ένιωθα ότι μου άρεσε να έχω μια πούτσα μέσα στο στοματάκι μου. Πλέον τον έβγαζα και τον έβαζα λίγο πιο βαθιά κάθε φορά, ενώ με το ένα χέρι έπιανα το ένα κωλομέρι του και με το άλλο έκανα μαλάξεις στα αρχίδια του. Άκουγα μικρούς αναστεναγμούς από το Σούλη κάτι που μου φανέρωνε ότι το έκανα καλά αν και πρώτη φορά. Όσο τον έβαζα πιο μέσα ένιωσα να μπουκώνω, να γεμίζει το στόμα μου και μου ερχόταν να πνιγώ αλλά φρόντιζα να παίρνω ανάσα αφού τον ρυθμό τον έδινα εγώ.

Κάποια στιγμή άκουσα φασαρία από δίπλα πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος ήρθε στην τουαλέτα. Τον έβγαλα από το στόμα μου για να μην κάνω θόρυβο και απλά τον έγλειφα σα να ήταν κανένα παγωτό για να μην πέσει. Ο Σούλης έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αυτί.

- Τι λέει αγοράκι, σου αρέσει η πρώτη εμπειρία;

- Μ… ναι του λέω και του δίνω ένα φιλί στην άκρη της βαλάνου του.

- Όταν έρθει η ώρα θες να χύσω μέσα στο στόμα σου ή να τον βγάλω έξω;

- Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Τα υγρά σου έχουν μια ξινούτσικη γεύση.

Εκείνη την ώρα άκουσα τον τύπο που βγήκε από την τουαλέτα και αμέσως έπιασα την πούτσα του και την ξανάβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω λίγο πιο γρήγορα αυτή τη φορά. Κάποια στιγμή ο Σούλης βγάζει την πούτσα του από το στόμα μου σκύβει μου δίνει ένα φιλί στο στόμα και μου λέει:

- Ήρθε η ώρα αγόρι…

και λέγοντας το, μου πιάνει το κεφάλι και άρχισε με αργές κινήσεις στην αρχή να μου γαμάει το στόμα. Όσο πήγαινε με "γαμούσε" πιο γρήγορα και τα σάλια μου άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα μου ενώ ένιωθα τον πούτσο του να μπαίνει τελείως μέσα στο στόμα μου και να φτάνει στο βάθος του λάρυγγα μου με αποτέλεσμα να νιώθω κάποιες στιγμές ότι πνιγόμουν. Με τα χέρια μου πλέον είχα αγκαλιάσει τα δυο του κωλομάγουλα και όποτε πνιγόμουν τα πίεζα τόσο που νόμιζα ότι έβαζα τα νύχια μέσα του. Τον ένιωσα σιγά-σιγά να τρέμει.

- Αγοράκι θα χύσω, μου λέει.

Από την έκσταση της στιγμής δε σκέφτηκα και πολύ, άσε που δεν προλάβαινα να σκεφτώ. Πως να σκεφτείς έχοντας μια πούτσα στο στόμα σου; Πιάνοντάς του τα κωλομάγουλα δεν τον άφηνα να τον βγάλει από το στόμα μου, έτσι οι πρώτες ριπές από το ψωλόχυμά του μου χτύπησαν την σταφυλή. Ήταν καυτά και παχύρευστα. Όσο έβγαζε τόσο γέμιζε το στόμα μου και σιγά-σιγά τον έβγαλα όλο έξω αφού η στοματική μου κοιλότητα ήταν γεμάτη και μου έβγαιναν από την άκρη από τα χείλια μου. Σηκώθηκα και τα έφτυσα μέσα στη λεκάνη ενώ η γεύση τους ήταν έντονη στο στόμα μου.

- Συγνώμη αγόρι μου αλλά δε με άφησες να βγω, προσπάθησε να απολογηθεί.

- Τι λες βρε Σούλη μου. Απλώς πάνω στην καύλα νόμιζα ότι θα μπορούσα να τα καταπιώ αλλά δεν ξέρω ακόμα. Αν και το ήθελα μου φάνηκαν λίγο ξινά. Μην ξεχνάς ότι είναι και η πρώτη μου φορά.

Αρχίσαμε να μαζευόμαστε. Πρώτος βγήκε ο Σούλης ενώ εγώ πήγα να ξεπλύνω λίγο το στόμα μου για να φύγει αυτή η ξινίλα που είχα αλλά και να μη βγω με τα χύσια του Σούλη στο πηγούνι μου. Πήγα και κάθισα πάλι δίπλα του και συνεχίσαμε την κουβέντα.

- Λοιπόν αγόρι τι λέει η πρώτη φορά; Αν και για πρώτη φορά φαινόταν σαν να το έχεις ξανακάνει πολλές φορές.

- Γιατί το λες αυτό;

- Έβλεπα πως τον έπαιρνες στο στόμα σου, πως τον έγλειφες.

Λέγοντας αυτά ένιωθα την πούτσα μου πάλι να σηκώνεται σκεφτόμενος όσα έκανα στην τουαλέτα πριν λίγα λεπτά.

- Αφού σου είπα ότι το φανταζόμουν από τα πως να είναι. Εξάλλου μου άρεσε η όλη η διαδικασία, να έχω γεμάτο το στόμα μου με ένα παλούκι. Αν δε μου άρεσε θα σταματούσα να είσαι σίγουρος. Και λέγοντας αυτά ακούμπησα το χέρι μου στο μπούτι του.

- Αυτό σημαίνει μάλλον ότι θα σου αρέσει να τον έχεις όχι μόνο στο στόμα σου αλλά και μέσα στο κωλαράκι σου. Γιατί η καύλα εκεί είναι μεγαλύτερη, πας σε άλλα επίπεδα. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

- Το φαντάζομαι αυτό που λες και δε θα διαφωνήσω. Αλλά αν δε δοκιμάσεις δε θα ξέρεις ε;

- Σίγουρα, μου απαντάει.

- Μένεις εδώ κοντά;…

τον ρωτάω ξέροντας πλέον ότι πηγαίνω σε ένα παιχνίδι που δε θα έχει πισωγύρισμα, αλλά και μόνο η ιδέα ότι θα με γαμήσει μια τέτοια πούτσα, ότι θα μου πάρει την παρθενιά του κώλου μαζί με του στόματός μου με καύλωνε. Μπορεί να το μετάνιωνα. Ποιός ξέρει; Αλλά αν δε δοκιμάσεις δε θα ξέρεις, σκεφτόμουν.

- Ναι γιατί;

- Λέω να πάμε να συνεχίσουμε εκεί τη συζήτησή μας αν δε σε ενοχλεί.

- Μ… αγοράκι. Θέλεις να νιώσεις γυναίκα σήμερα ε; Σε τρώει ο κωλαράκος σου, μου είπε πειράζοντάς με καθώς μου χάιδεψε την πλάτη φιλικά.

- Σου είπα ότι θέλω να δοκιμάσω, και από ότι είδα εσύ ξέρεις τι κάνεις.

- Ναι γιατί όχι; Αλλά υπάρχει ένα μικρό θέμα. Έχω ένα κόλλημα. Πες το παραξενιά, χούι;

- Τι;

- Από πίσω είσαι ξυρισμένος; Συγνώμη που σε ρωτάω αλλά..

- Όχι. Σαν άντρας κι εγώ έχω τρίχες. Μόνο από μπροστά είμαι.

- Ε να… αυτό είναι το θέμα, δε μπορώ με τις τρίχες. Με χαλάει. Αν με καταλαβαίνεις.

- Κατάλαβα. Αλλά να ξυριστώ από πίσω δεν μπορώ μόνος μου εκτός αν... το κάνεις εσύ.

- Είσαι σίγουρος για αυτό; Εγώ δεν έχω πρόβλημα μου είπε.

- Οκ…

του λέω, πάμε. Πληρώσαμε και φύγαμε για το σπίτι του το οποίο όντως δεν ήταν και μακριά. Βέβαια στο δρόμο κατάλαβα ότι ήμουν μεθυσμένος όχι όμως τόσο που να μην καταλαβαίνω τι γίνεται. Μπήκαμε στο ασανσέρ και εκεί όσο ανέβαινε με έπιασε από τον κώλο και με κόλλησε πάνω του ενώ με γλωσσοφίλησε. Αφέθηκα στο φιλί του ενώ ένιωθα το χέρι του να με χαϊδεύει την κωλοχαραμάδα πάνω από το παντελόνι μου. Η πούτσα μου έγινε κόκκαλο ενώ καταλάβαινα ότι έχυνα σιγά-σιγά μέσα στο βρακί μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να πιάσω το δικό του παλούκι πάνω από το παντελόνι, αυτό που πριν λίγο μου γάμησε το στόμα και που σε λίγο θα γαμήσει και τον κώλο μου αν πάνε όλα καλά.

Φτάσαμε στον όροφό του και μπήκαμε στο σπίτι. Με το που έκλεισε την πόρτα πίσω του ο Σούλης με κόλλησε πίσω της και με φίλαγε ενώ ταυτόχρονα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Με το που πήγε να πιάσει το μποξεράκι μου και να το κατεβάσει του έπιασα το χέρι. Τραβήχτηκε πίσω και με κοίταξε γεμάτος απορία.

- Ε να…

του είπα και του έδειξα το σλιπάκι από μπροστά το οποίο ήταν μούσκεμα από τα χύσια μου.

- Τι έχυσες αγόρι είπε γελώντας. Δεν είναι τίποτα. Θα το κάνεις πολλές φορές αυτό μέχρι το πρωί είπε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί. Λοιπόν πήγαινε κάνε ένα μπανάκι για να σε περιποιηθώ εγώ από πίσω κι εγώ βάζω δυο ποτάκια.

Πήγα στο μπάνιο και άρχισα να πλένομαι, δίνοντας μεγάλη σημασία στα επίμαχα σημεία. Όσο πλενόμουν δεν άκουσα την πόρτα που άνοιξε και όταν τράβηξε την κουρτίνα τρόμαξα. Τον είδα να κρατάει ένα ποτήρι ουίσκι και να χαμογελάει.

- Πω, πω τι κωλάρα έχεις βρε αγόρι μου; Είναι η τυχερή μου βραδιά μου φαίνεται σήμερα.

Εγώ από τη μία ντράπηκα που με είδε γυμνό, αλλά από την άλλη μου άρεσε αυτό που μου είπε. Πήρα το ποτήρι από το χέρι του και χαμογελώντας του είπα:

- Κοίτα να την περιποιηθείς καλά τότε, μην την αφήσεις παραπονεμένη. Και που ξέρεις...

Έκλεισε την κουρτίνα, πήρε κάτι από το ντουλάπι και φεύγοντας μου είπε να φορέσω το ροζ μπουρνούζι. Συνέχισα το μπάνιο και μόλις τελείωσα φόρεσα μόνο το μπουρνούζι και κρατώντας το ποτήρι βγήκα έξω. Είχε ανοίξει την τηλεόραση και είχε βάλει μία τσόντα με gay και χάζευε. Μόλις με είδε σηκώθηκε με έπιασε από το χέρι και με πήγε στην κουζίνα. Μου έβγαλε το μπουρνούζι και με πρόσταξε να πέσω στα τέσσερα και να τουρλώσω το κωλαράκι μου όσο μπορώ.

- Τι έτσι, κατευθείαν; Εσύ μπάνιο δε θα κάνεις;

Μη βιάζεσαι αγόρι μου… προηγείται άλλο πρώτα, δε σου είπα; Είπε και πήρε μια λεκάνη που είχε αφημένη πάνω στο τραπέζι μαζί με ένα ξυραφάκι και αφρό.

- Α… είπα κι εγώ. Θα κάνεις τον μπαρμπέρη.

Γέλασε και άρχισε να μου ξυρίζει όλη την λεκάνη δίνοντας μεγάλη προσοχή στη κωλοχαραμάδα μου και κυρίως στην περιοχή γύρω από την μικροσκοπική τρυπούλα μου. Ένιωθα τα χέρια του σαν να με χαϊδεύουν καθώς τραβούσε τα κωλομάγουλα για να τεντώσει το δέρμα. Όταν τελείωσε μου έδωσε από ένα φιλάκι στα δύο κωλομάγουλα και ένα ακριβώς στο κέντρο τους, στην τρυπούλα. Εκεί ανατρίχιασα.

- Σαν κωλαράκι μωρού παιδιού… μου είπε. Είσαι έτοιμος. Πάω για μπάνιο. Σαν το σπίτι σου…

είπε και σηκώθηκε. Εγώ αφού έβαλα το μπουρνούζι πάλι πήγα και κάθισα στην τηλεόραση και χάζευα την τσόντα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα gay πορνό, αλλά πάντα μου έκανε εντύπωση ότι μετά το τέλος πάντα τα κωλαράκια ήταν λες και ήταν πηγάδια και ότι ποτέ δεν πονούσαν κατά τη διάρκεια.

Μόλις τελείωσε ο Σούλης βγήκε από το μπάνιο φορώντας το μπλε μπουρνούζι και αφού έβαλε και άλλο ποτό ήρθε και έκατσε δίπλα μου.

- Τι λέει; Καλή; εννοώντας την τσόντα.

- Καλή δε λέω αλλά αυτοί όλοι δεν πονάνε ποτέ; Τον παίρνουν με τόσο χαμόγελο. Άσε που στο τέλος οι κώλοι τους είναι ξεχειλωμένοι.

- Ρε αγόρι αυτοί το έχουν κάνει επάγγελμα, δεν το κάνουν για απόλαυση. Άλλο να το κάνεις όποτε καυλώνεις και άλλο να ζεις από αυτό. Λέγοντας αυτό έβαλε το χέρι του μέσα στο μπουρνούζι μου και μου χάιδευε το μπούτι μέχρι πάνω στα αρχίδια μου.

Πιάσαμε την κουβέντα με διάφορα και όπως καθόταν το μπουρνούζι του είχε ανοίξει από μπροστά και πλέον φαινόταν το παλαμάρι του που χαλάρωνε πάνω στο μπούτι του. Αφού ήπιαμε το ποτό μας και τα ξαναγέμισε άφησε πλέον την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και άρχισε να ασχολείται με μένα. Άρχισε να με φιλάει στο στήθος μου, να ανεβαίνει στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά μου ενώ με το χέρι του είχε ανοίξει το μπουρνούζι μου τελείως και μου χάιδευε την πούτσα μου και τα αρχίδια η οποία είχε και πάλι σηκωθεί. Σηκώθηκα έβγαλα από πάνω μου το μπουρνούζι και έκανα το ίδιο και στον Σούλη. Πράγματι είχε ένα σώμα σφιχτό και καλογυμνασμένο. Έσκυψα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να του γλείφω τα τεράστια αρχίδια του για λίγο και κατόπιν άρχισα να του παίρνω πίπα. Δεν άργησε να βογκάει πράγμα που σήμαινε ότι το απολάμβανε. Μου τράβηξε το κεφάλι και μου έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου. Ξάπλωσε στο παχύ χαλί και μου ζήτησε να κάνω το ίδιο αλλά σε στάση 69.

- Δεν πρέπει να γλείψω κι εγώ λίγο;

Συνέχισα από εκεί που σταμάτησα, ενώ ο Σούλης με έγλειφε ανάμεσα στα μπούτια και κάτω από τα αρχιδάκια μου. Όταν μου πήρε την πούτσα στο στόμα του άρχισα να βογκάω. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στο τσιμπούκι που του έκανα ενώ ταυτόχρονα μου έκανε το ίδιο και αυτός. Τα πρώτα υγρά είχαν βγει μέσα στο στόμα του αλλά δε μου παραπονέθηκε. Με σήκωσε και με έβαλε στα τέσσερα. Έβαλε το κεφάλι του πίσω από τον κώλο μου άρχισε να με φιλάει και να μου γλείφει τα φρεσκοξυρισμένα κωλομάγουλα και σιγά-σιγά έφτασε στην σούφρα μου. Ένα κύμα ηδονής και ανατριχίλας με διαπέρασε. Συνέχισε να γλείφει την τρυπούλα ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια του μου άνοιγε τα κωλομάγουλα για να έχει καλύτερη επαφή. Όλη την ώρα δε σταμάτησα να βογκάω από την ευχαρίστηση.

- Σου αρέσει αγοράκι ε;

- Ναι, πολύ. Ξέρεις να το κάνεις καλά.

Πήρε το μπουκάλι με το ουίσκι και έσταξε λίγο στην κορυφή της κωλοχαραμάδας μου. Αυτό άρχισε να κυλάει προς την τρύπα μου και ο Σούλης άρχισε να το γλείφει σαν να έπινε ουίσκι από το κωλαράκι μου. Τράβηξε την πούτσα μου από πίσω και της έγλειφε το κεφαλάκι ενώ με το κωλοδάχτυλο του κατάλαβα ότι μου χάιδευε την σουφρίτσα μου και να της βαράει χαστουκάκια. Με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άφησε την πούτσα μου και ξανάρχισε να μου γλείφει τη σούφρα, ενώ μου έβαλε το κωλοδάχτυλο στο στόμα μου. Άρχισα να το γλείφω σαν να ήταν καμιά πούτσα. Το πήρε από το στόμα μου και το ακούμπησε στην άκρη στην τρυπούλα. Άφησε λίγο σάλιο και άρχισε να σπρώχνει το δάχτυλο μέσα της.

Μ… έκανα όταν ένιωσα το σφιγκτήρα μου να υποχωρεί και να μπαίνει λίγο μέσα μου. Το έβαλε λίγο και το ξαναέβγαλε και αυτή την κίνηση την έκανε αρκετές φορές. Ίσα που έβαζε το δάχτυλό του μέσα και ένιωθα τη σούφρα μου να το τραβάει πιο μέσα αλλά ο Σούλης να μη το αφήνει ενώ η καύλα μου να ανεβαίνει επικίνδυνα. Με αυτό το βάλε βγάλε πάντως ένιωσα το σφιγκτήρα μου να χαλαρώνει αρκετά και το κατάλαβε ο κάτοχος του δαχτύλου. Πλέον με κάθε είσοδο το έβαζε λίγο πιο μέσα ενώ ταυτόχρονα μου φιλούσε το κωλομάγουλο. Το άφηνε για λίγο μέσα και ξανά έξω.

- Σούλη μου θα με κάνεις να χύσω γαμώντας με μόνο το δάχτυλο του είπα.

- Χύσε αγόρι μου όσο θες. Σου είπα ότι θα το κάνεις αρκετές φορές αυτό σήμερα…

και λέγοντας αυτά άρχισε να σκαλίζει το εσωτερικό του κώλου μου με το δάχτυλο.

- Μ… ωραία είναι, ναι συνέχισε, μ…

Άρχισε και πάλι να το βάζει και να βγάζει βγάζει το δάχτυλο για λίγο. Κάποια στιγμή το βγάζει τελείως έξω φτύνει ξανά στην τρυπούλα μου και αφού χαϊδεύει για λίγο με τα δύο του δάχτυλα τη σούφρα τα πιέζει να μπουν. Μετά από λίγη πίεση νιώθω την τρυπούλα μου να ξανανοίγει και τα δύο του δάχτυλα να βρίσκονται πλέον στο εσωτερικό του κώλου μου. Με το που μπήκαν ένα αχ κοφτό βγήκε από τα χείλη μου ενώ πήγα προς στιγμή να τραβηχτώ για να βγουν από μέσα μου, αλλά την κατάλληλη στιγμή σταμάτησε να σπρώχνει ο Σούλης για να τα συνηθίσω. Και ξανάρχισε την ίδια διαδικασία με πριν.

- Πρέπει να έχεις ανοίξει πολλά κωλαράκια εσύ, του είπα γυρνώντας προς το μέρος του.

- Αρκετά αγόρι μου, είμαι λάτρης του ωραίου κώλου και ο δικός σου είναι απίθανος…

μου απάντησε δίνοντάς μου ένα φιλί, και συνέχισε το σκάλισμα του κώλου και το άνοιγμά του. Έχοντας τα δυο του δάχτυλα μέσα μου έβαζε δύναμη για να τα ανοίξει οπότε η σούφρα μου τεντωνόταν και άλλο. Με κάθε κίνηση ένιωθα το σφιγκτήρα μου να τεντώνεται και να κλείνει, μια ωραία αίσθηση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ μέχρι τώρα.

- Βάλε μου και άλλο αγόρι μου. Χωράει κι άλλο, άνοιξε μου τον καλά.

Πήρε λίγο λιπαντικό και έβαλε στα δάχτυλα αλλά και στην τρυπούλα μου. Το ένιωσα κρύο αλλά δε με ένοιαζε. Ήξερα ότι ήταν για καλό. Ακούμπησε τα τρία του δάχτυλα πλέον και τα έσπρωξε. Ξεφώνισα ελαφρά καθώς με την είσοδό τους στο κωλαράκι μου ένιωσα σα να σχίζεται ο σφιγκτήρας μου. Δε μπορούσε να τα βάλει βαθύτερα έτσι απλώς τα άνοιγε ακριβώς στην άκρη της σούφρας μου χαλαρώνοντας έτσι περισσότερο το σφιγκτήρα μου.

- Μωρό μου ήρθε η ώρα να αφήσουμε την προθέρμανση. Νομίζω πλέον ότι είσαι έτοιμος.

Σηκώθηκε και στάθηκε μπροστά μου με την πούτσα του τελείως τεντωμένη. Ήταν όντως τεράστια.

- Όλο αυτό θα μπει μέσα μου; Θα χωρέσει;…

και τον έπιασα με το στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω. Όσο πάρει μωρό, δε θέλω να αγχώνεσαι. Απλά να είσαι ήρεμος, να μου έχεις εμπιστοσύνη και να το απολαύσεις. Λέγοντας αυτά έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου και του φόρεσε ένα προφυλακτικό. Πήγε πίσω από το κωλαράκι μου και πιάνοντάς με από κάτω μου το σήκωσε πιο πολύ, τελείως τουρλωμένος. Είχα πάρει ένα μαξιλάρι από τον καναπέ και το έβαλα κάτω από το κεφάλι μου για στήριγμα. Ένιωσα το παλούκι του να ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στην κωλοχαράδρα μου. Το έβαζε ανάμεσα στα μπούτια μου σαν να τα γαμούσε και ξανά προς τα πάνω. Κάποια στιγμή ακούμπησε το κεφαλάκι ακριβώς στη σούφρα μου. Είχα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι και με τα δυο μου χέρια έπιανα τα κωλομάγουλα μου και τα άνοιξα τελείως. Με το που έβαλε λίγη δύναμη καταλάβαινα σαν κάτι μεγάλο προσπαθούσε να παραβιάσει την είσοδο του κώλου μου. Κάτι που δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα.

- Χαλάρωσε, όσο σφίγγεσαι τόσο περισσότερο δύσκολο το κάνεις.

- Εύκολο το έχεις, αχ…

εκείνη ακριβώς την στιγμή από την πίεση άνοιξε η σούφρα μου και μπήκε λίγο το κεφαλάκι. Πόνεσα και πήγα να τραβηχτώ. Επειδή κατάλαβε τι πήγα να κάνω με έπιασε από τα καπούλια και με ακινητοποίησε. Αφού πήρα μια ανάσα ξανάρχισε να σπρώχνει ελαφρά, μόνο που τώρα με κάθε σπρώξιμο η πούτσα του προχωρούσε ελαφρώς μέσα στο κωλαράκι μου αφού η παραβίαση είχε γίνει. Με κάθε σπρώξιμο ένα βογκητό έβγαινε από τα χείλη μου και έβαζα το κεφάλι μου μέσα στο μαξιλάρι για να μη σηκώσω την πολυκατοικία στο πόδι ενώ με τα χέρια μου δεν κρατούσα τα κωλομάγουλα απλώς τα έσφιγγα για να μεταφέρω αλλού τον πόνο. Ο Σούλης τον έβγαλε έξω και τον ξαναέβαλε πάλι. Αυτή τη φορά η είσοδος ήταν λίγο πιο ανώδυνη και σπρώχνοντας τον έβαλε λίγο πιο μέσα από πριν. Γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος και με δάκρυα στα μάτια από τον πόνο τον παρακάλεσα να σταματήσει. Ένιωθα ένα τεράστιο παλούκι να έχει μπει στη σούφρα μου και να προσπαθεί να τη σκίσει. Ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει στα δύο και είχα την εντύπωση ότι θα είχα γεμίσει με αίματα από πίσω.

- Αγόρι μου λίγο ακόμη και αν δεν αντέχεις άλλο θα σταματήσω, οκ;

Έγνεψα με το κεφάλι μου. Ξαναέβγαλε την πούτσα του έξω και αφού με χάιδεψε με αυτή στην κωλοχαράδρα μου την ξαναέχωσε πάλι μέσα σιγά-σιγά. Τώρα δεν ένιωσα τόσο πόνο όσο πριν, μπορώ να πω ότι κατάλαβα ότι μπήκε μέσα μου αλλά δεν τραβιόμουν να ξεφύγω πλέον απ' αυτόν. Συνέχισε αρκετές φορές να το κάνει και κάθε φορά έμπαινε πιο βαθιά μέσα μου. Πλέον ο πόνος άρχισε να με αφήνει και τη θέση του να την παίρνει η απόλαυση. Πλέον με γαμούσε αργά αλλά σταθερά χωρίς να μπαινοβγαίνει και να τον βάζει μέχρι εκεί που το είχε ανοίξει. Ήξερε τι έκανε ο κωλομπαράς.

- Μ… συνέχισε. Είναι ωραία, ναι, κι άλλο.

- Τι έγινε πουστράκι;… σου φύγανε οι αναστολές και οι φόβοι;

- Ναι αγόρι μου, θέλω κι άλλο, τον θέλω όλο μέσα μου. Θέλω να με ξεσκίσεις στο γαμήσι σήμερα. Το ήθελε ο κώλος μου και δεν ξέρω γιατί άργησα. Ναι…

Βγήκε έξω και ένιωσα τον κώλο μου να αδειάζει. Σαν κάτι να έλειπε. Η πούτσα μου πλέον είχε χαθεί αφού είχα χύσει πιο πριν και δεν πρόλαβε να μαζέψει κι άλλα.

- Μη όχι τώρα. Μπες μέσα ξέσκισέ με την πουτάνα αναφώνησα κουνώντας τον κώλο μου. Δεν το βλέπεις ότι είμαι μια κρυφή πουστάρα που έψαχνε πούτσο; Και τώρα που τον βρήκε της τον στερείς;

Με πιάνει από τα κωλομάγουλα, τα ανοίγει και ακουμπάει τον πουτσοκέφαλο ακριβώς στην ανοιγμένη πλέον σούφρα μου. Ένιωθα ότι την τραβούσε μέσα σαν μαγνήτης. Με μία κίνηση εκεί που δεν το περίμενα έσπρωξε με τη μία και ένιωσα τον κώλο μου να ανοίγει τελείως και ο πούτσος του να μπαίνει βίαια μέσα στην κωλάρα μου πιάνοντας πάτο ενώ τα αρχίδια του χτύπησαν πάνω στο σώμα μου. Ένιωσα ότι θα μου έβγαινε από το στόμα, ότι θα μου ξέσκιζε το στομάχι.

Ένα "αχ…" μου βγήκε δυνατά από το στόμα που πρέπει να με άκουσαν μέχρι το ισόγειο ενώ μια θολούρα μου ήρθε, η οποία σιγά-σιγά έφυγε καθώς άρχισε το σφυροκόπημα του κώλου μου.

- Θες να σε ξεσκίσω ε πουστάρα;… ορίστε, όλη δικιά σου, όλη μέσα στο κωλαράκι σου. Θα στο ανοίξω σήμερα πούστη θα στο κάνω πηγάδι…

και άρχισε να με γαμάει με γρήγορο ρυθμό. Με είχε πιάσει από τα καπούλια πλέον και με πηγαινοέφερνε στην πούτσα του τόσο έντονα που κάθε φορά ένιωθα τα αρχίδια του σα να με χαστουκίζουν.

- Θα είσαι η πουτάνα μου πλέον, θα σε κάνω να μη μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα καργιόλη.

- Ναι κι άλλο μέσα, πιο βαθιά γαμιά μου, βάλε και τις αρχιδάρες σου μέσα μου. Τα θέλω όλα μέσα μου, μέσα στην κωλάρα μου μωρό μου. Εσύ είσαι ο πρώτος μου, εσύ με ξεπαρθένιασες, θέλω να θυμάμαι για μια ζωή το πρώτο ξέσκισμα του κώλου μου. Αχ καύλα μου γάμα αυτή την τρυπούλα, άνοιξέ τη. Ξεχείλωσέ τη.

Δεν ήξερα κι εγώ τι έλεγα από την ηδονή. Σε κάθε βύθισμά του ένιωθα να με χτυπάει στον προστάτη και αυτό με τρέλανε. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα νιώσει έτσι.

- Ποια τρυπούλα ρε ξεκωλιάρη; Χωνί είναι πλέον δεν είναι τρύπα. Χύνω πουστάρα χύνω καργιόλη και για αυτό φταίει η κωλάρα σου.

Τον ένιωσα να συσπάται κάμποσες φορές και να πιέζει περισσότερο τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου σαν να ήθελε να το βάλει ακόμα πιο μέσα. Μόλις τελείωσε έκατσε με την πούτσα του μέσα μου πάνω στο κώλο μου για να πάρει μια ανάσα και βγήκε από μέσα μου σιγά-σιγά. Μόλις βγήκε τελείως ξάπλωσα πάνω στο χαλί ενώ ένιωσα τη σούφρα μου να τσούζει ελαφρώς και ένα κενό μέσα στο κωλάντερο μου. Ο Σούλης έβγαλε το προφυλακτικό και μου το έδειξε λέγοντας μου

- Δικό σου δημιούργημα καυλιάρη μου.

- Και που είσαι ακόμα πουτσαρά μου, του είπα. Είναι μεγάλη η νύχτα. Εκτός αν δε...

- Λες να μη θέλω;… με πρόλαβε. Κάτσε να πάρουμε μια ανάσα πρώτα. Ήταν να μην τον φας ε; Λοιπόν σου λύθηκε η απορία τόσων ετών;

- Εσύ τι λες; Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Είναι ωραίο πράγμα και κακώς δεν το δοκίμασα τόσα χρόνια. Εσύ πως και δεν έχεις περιέργεια;

- Είναι να το έχεις. Εγώ δεν το έχω, δεν είμαι του να πάρω και να δώσω. Μόνο δίνω. Εξάλλου συγκρίνεται το δικό μου κωλαράκι με την δική σου την κωλάρα; Γιατί πουστράκι έχεις ένα ολοστρόγγυλο και αφράτο κωλαράκι που είναι για πολλά γαμήσια. Και μου έδωσε ένα χαστουκάκι στο κωλομάγουλο ενώ σηκώθηκε να πάει για μπάνιο. Τον ακολούθησα κι εγώ και μπήκαμε μαζί στην μπανιέρα οπού εκεί δεν παρέλειψα να του πάρω και μια πίπα. Τελειώσαμε το μπάνιο και βγήκαμε πάλι στο σαλόνι όπου βάλαμε ποτάκι να χαλαρώσουμε. Δεν κάναμε καν τον κόπο να ντυθούμε αφού ξέραμε και οι δύο ότι θα είχε και συνέχεια. Αφού αδειάσαμε τα ποτήρια με το κρασί (το είχαμε γυρίσει σε κάτι πιο ελαφρύ) σηκώθηκα και πήγα και τα γέμισα. Γύρισα και άφησα τα ποτήρια στο τραπεζάκι και έκατσα πάνω στα πόδια του με ανοιχτά τα δικά μου σαν καμιά πουτάνα που ήθελε να γαμήσει το μουνί της. Τον έπιασα από το κεφάλι και άρχισα να του ρίχνω γλωσσόφιλα ενώ με το χέρι μου του χάιδευα τον πούτσο. Αυτός τσίμπαγε τις ρώγες μου στην αρχή και μετά άρχισε να πασπατεύει τα κωλομέρια μου. Δεν άργησε να μου βάλει κωλοδάχτυλο το οποίο πλέον έμπαινε άνετα μέσα μου. Κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια του και του έγλειφα εναλλάξ τα αρχίδια όταν δεν είχα την πούτσα του στο στόμα μου. Μόλις είδα ότι ήταν ντούρος πάλι πήρα λίγο λιπαντικό και το έβαλα πάνω του. Πήγε να σηκωθεί αλλά τον έσπρωξα πίσω.

- Η σειρά μου τώρα αγόρι μου. Να σου δείξω και τι έμαθα…

του είπα και τον φίλησα. Έπιασα την πούτσα του με το χέρι μου και την ευθυγράμμισα με την τρύπα μου. Έκατσα σιγά-σιγά πάνω της ώσπου με λίγη πίεση άνοιξε τα τοιχώματα της σούφρας μου και μπήκε μέσα μου. Ένα μ… ακούστηκε ταυτόχρονα και από τους δυο μας και έκατσα μέχρι να μπει όλη μέσα μου. Με το παλούκι του μέσα μου πλέον σηκώθηκα στα πόδια μου και τον έπιασα από τους ώμους. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω σιγά-σιγά πάνω της ενώ την ένιωθα σα να τρίζει μέσα στα τοιχώματα του κώλου μου.

- Αχ… αγόρι μου, δεν ξέρεις τι χάνεις. Και ανεβοκατέβαινα. Τέτοιο παλούκι να ξεσκίζει την κωλάρα μου δεν το φανταζόμουνα ποτέ.

- Μαθαίνεις γρήγορα πουτανάκι ε; Μόνο που δεν έβαλες προφυλακτικό.

- Θα το βάλεις μετά, άσε με τώρα να γαμηθώ ο καργιόλης, είπα και ανέβασα ρυθμό. Μ… ναι, τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου, τι παλούκι χωμένο στην κωλάρα μου. Αχ…

και σταμάτησα ενώ ένιωθα την ρίζα της πούτσας του στη σούφρα μου. Άρχισα να κινούμαι κυκλικά ενώ τον ένιωθα να μου ξεχειλώνει τη σούφρα.

- Πω, πω βρε πουστράκι, που τα έμαθες αυτά;

Με έπιασε από τα κωλομέρια μου και σηκώθηκε όρθιος ενώ εγώ τύλιξα τα πόδια μου πίσω από τη μέση του. Άρχισε να με γαμάει στο όρθιο χωρίς να ακουμπάω τα πόδια μου στο έδαφος. Η πούτσα μου ήταν κόκαλο και τα πρώτα υγρά βγήκαν. Με ξάπλωσε στον καναπέ χωρίς να τη βγάλει από μέσα μου και συνέχισε το σφυροκόπημα. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα από τα μπούτια μου και τον χάιδευα με τα δάχτυλα, όσο αυτός μπαινοέβγαινε μέσα μου.

- Χύνω η πουστάρα, χύνω έχοντας μια πούτσα στην κωλάρα μου…

φώναξα και τα χύσια μου πετάχτηκαν πάνω στην κοιλιά μου. Ο Σούλης χαλάρωσε λίγο το ρυθμό, έβγαζε το παλούκι από το κωλαράκι μου και το ξαναέβαζε σιγά-σιγά. Το έκανε 2 με 3 φορές και συνέχισε να με γαμάει με πολύ χαλαρό ρυθμό. Έτσι ένιωθα όλο το μήκος της πούτσας του που εισέρχονταν στο κωλάντερο μου.

- Πω, πω τι απόλαυση, τι ηδονή μου χαρίζεις γαμιά μου.

Όταν πλησίαζε να τον βάλει όλο, τον κάρφωνε με τη μία στο βάθος μου και ξανά σιγά προς τα έξω. Με τα δάχτυλά του πήρε λίγο από τα χύσια μου και μου τα έφερε στο στόμα. Άρχισα να τα γλείφω σαν να ήταν γλειφιτζούρι, τα ένιωθα κολλώδη και παχύρευστα με μια πικρίλα αλλά δε με ένοιαζε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Λίγο το αλκοόλ που έτρεχε στο αίμα μου, λίγο η πούτσα που γαμούσε το κωλαράκι μου, λίγο η ηδονή δε με ένοιαζε για τίποτα άλλο από το να ζήσω την εμπειρία αυτή, το ξέσκισμά μου. Σιγά-σιγά μου έφερε και έγλειψα όλα τα χύσια μου, ακόμα και αυτά που είχαν μείνει στην πεσμένη πλέον πούτσα μου. Μόλις τελείωσαν με φίλησε στο στόμα παίρνοντας και αυτός μια γεύση από τα υγρά μου.

- Τώρα είναι η σειρά μου πουστράκι…

είπε και άρχισε σιγά-σιγά να επιταχύνει. Όπως τον είχα από πάνω μου έβλεπα πλέον την απόλαυση στο πρόσωπό του, τον τράβηξα από τον σβέρκο και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο με πάθος ως ευγνωμοσύνη που με ξέσκιζε ενώ αυτός συνέχισε να με σφυροκοπάει.

Αχ… ναι καργιόλη, ξέσκισέ με…

και του χάιδεψα το στήθος του.

- Παλιοπούτανο και μου το έπαιζες αθώα. Καργιόλα θα σε ξεσκίσω σήμερα. Παλιόπουστα. Ο κώλος σου είναι προορισμένος να τρώει πολλές πούτσες. Μη του το στερήσεις αυτό.

Πλέον δε με γαμούσε, αλλά με βίαζε. Αλλά είχε ανοίξει τόσο η σούφρα μου που δεν καταλάβαινε από πόνο. Τον έβγαζε έξω και τον κάρφωνε βίαια μέσα στο έντερο μου. Είχε ιδρώσει από τη προσπάθεια και από το τρόπο που με ξέσκιζε αλλά παρόλα αυτά δεν κατέβαζε τον ρυθμό, αλλά επιτάχυνε. Κατάλαβα ότι πλησιάζει η ώρα να τελειώσει.

- Χύσε μέσα γαμιά μου, γκάστρωσε με, γέμισε μου με τα χύσια σου την κωλάρα μου. Αχ… ναι τα θέλω όλα μέσα μου.

Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει βγήκε από μέσα μου και τα χύσια του πετάχτηκαν από το πουτσοκέφαλο του πάνω στην κοιλιά μου και στο στήθος ενώ κάποιες σταγόνες έφτασαν και δίπλα από τα χείλια μου.

- Γιατί γαμιά μου, γιατί δεν έχυσες μέσα μου;…

του είπα και έγλειψα τις σταγόνες που ήταν δίπλα στα χείλια μου, ενώ με τα δάχτυλά μου πήρα και λίγα από τα χύσια στη κοιλιά μου και τα έγλειψα και αυτά.

- Θα το κάνω κοριτσάκι μου και αυτό, αλλά όταν θελήσω εγώ. Είπε και ξάπλωσε δίπλα μου.

Έβαλα το χέρι μου στον κώλο μου στη θέση που ήταν ο σφιγκτήρας. Ποιος σφιγκτήρας; Με το που πίεσα λίγο με το δάχτυλο αυτό μπήκε μέσα.

- Πω, πω ρε Σούλη. Ξεχείλωσε το κωλαράκι μου.

Χάιδεψε το κωλομάγουλο και έβαλε τα δύο δάχτυλα μέσα τελείως άνετα. Χωρίς να τα βγάλει, έβαλε και το τρίτο χωρίς κανένα ζόρι. Τα έβγαλε και προσπάθησε να βάλει τέσσερα. Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει και να τα δέχεται και αυτά.

- Τι λέει;… θα βάλεις όλο το χέρι σου μέσα στο μουνάκι μου;… του είπα γελώντας.

- Γιατί δε σου φτάνει η πούτσα μου πουστράκι;

Μέχρι το άλλο πρωί με γάμησε άλλες 2 μία στο μπάνιο και μία στην κρεβατοκάμαρα ενώ δεν παρέλειψε να με ξεσκίσει και το πρωί που ξυπνήσαμε. Μάλιστα από εκείνο το πρωινό έχω τη φωτογραφία του ξεσκισμένου κώλου μου να χύνει αφού τελείωσε μέσα μου.

Κάπως έτσι φαντάζομαι το ξέσκισμά μου αν ποτέ καταφέρω να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς και τις φοβίες μου. Μια πούτσα υγιή και περιποιημένη που να κουμπώνει τέλεια στο κωλαράκι μου.
Copyright protected OW ref: 164777