Cruising για πάντα

Δημοσιεύθηκε από bigamer
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.70 (5 Votes)
Θέλω να μοιραστώ μία πρόσφατη ιστορία καύλας.

29 Χρονών, Αμφισεξουαλικός όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενες ιστορίες. Τον τελευταίο χρόνο είχα μία σχέση με κοπέλα όπου περνούσα καλά και έτσι είχα καιρό να μπω σε διαδικασία αναζήτησης κάτι άλλου. Εντάξει καμία τσόντα και μαλακία με gay - bi τσόντες εννοείται!

Χώρισα πρόσφατα και άρχισα να μπαίνω πάλι στο τρυπάκι να θυμηθώ τα παλιά καλά αντρικά γαμήσια. Όντας λάτρης του cruising από τότε που ανακάλυψα τα τσοντοσινεμά και το τι γίνεται εκεί, αποφάσισα να πάω μετά από τόσο καιρό. Μπήκα μέσα. Αγχωμένος λίγο, σαν να έμπαινα πρώτη φορά. Σε λίγο όμως με κυρίευσε μόνο το αίσθημα της καύλας. Πηγαίνοντας να βρω μία καμπίνα να αράξω περνάει ένας τύπος κοντός αλλά με ωραίο κορμί και με καρφώνει στα μάτια. Συνέχισα και άραξα σε μία καμπίνα, διάλεξα την τσοντούλα μου, άναψα τσιγάρο και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου πάνω από το τζιν.

Σε 2 λεπτά σκάει ο τύπος που είχα δει μόλις μπήκα. Μπαίνει μέσα, κλείνει την πόρτα.

- Θες παρέα;

- Ναι, Τι γουστάρεις;

- Παθητικός είμαι.

Τον αρπάζω και τον αρχίζω στα γλωσσόφιλα. Αυτός μου έτριβε δυνατά τον πούτσο που είχε γίνει πέτρα απευθείας. Του γλείφω το λαιμό και του λέω να τον πάρει στο στόμα. Μου ζήτησε να αράξω στο κάθισμα. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το τζιν και να τρίβει το πρόσωπό του πάνω στο καυλί μου. Μου έκανε μια από τις καλύτερες πίπες. Έπαιζε με το πουτσοκέφαλο. Έγλειφε τα αρχίδια. Έτριβε την περιοχή γύρω από τον πούτσο μου απαλά και αυτό με έφτιαχνε ακόμα πιο πολύ. Σηκώνεται και μου λέει…

- Τον θέλω μέσα μου.

Βγάζει καπότα, μου τη βάζει, σηκώνομαι και τον στήνω στα όρθια. Έχω χοντρή πούτσα αλλά νομίζω είχε γίνει ακόμα πιο πολύ. Πονούσε μέχρι να μπω αλλά γούσταρε και βογκούσε. Όταν άρχισα να τον γαμάω με δύναμη βογκούσε πολύ δυνατά και μαζεύτηκε κόσμος από έξω. Τον γαμούσα, φιλιόμασταν και του έπαιζα τη ρώγα με το ένα χέρι και με το άλλο τον μαλάκιζα μέχρι που άρχισε να τρέμει και έχυσε στη χούφτα μου. Τότε καύλωσα τέρμα και άρχισα να χύνω καθώς τον γαμούσα. Ήταν από τα καλύτερα γαμήσια μου.

Αφού ντυθήκαμε και αράξαμε λίγο καθώς είχαμε γίνει μούσκεμα, μου είπε πως πρέπει να φύγει. Από ότι κατάλαβα ήταν παντρεμένος. Εγώ έμεινα να βλέπω τσόντα και κάνοντας τσιγάρο απολαμβάνοντας την αίσθηση που μου άφησε αυτό το γαμήσι.

Ξαφνικά μπαίνει ένας νεαρός μέσα, με τέλεια χείλια, κλείνει την πόρτα και μου λέει:

- Μπορώ να δω τη ψωλή σου; Σας άκουγα. Θέλω να τη δω μόνο.

Του λέω "οκ αλλά δεν είμαι για φάση τώρα". Γονατίζει, με ξεκουμπώνει και του δείχνω τη μισοπεσμένη ψωλή μου. Μου λέει όπως την φαντάστηκα... χοντρή και ωραία. Άρχισε να μου την παίζει. Του λέω άστο γιατί πριν λίγο έχυσα και μου λέει πλύθηκες; Του λέω όχι ακόμα και την παίρνει στο στόμα. Άρχισε να μου τη γλείφει τόσο αισθησιακά, που καύλωσα μετά από λίγο και άρχισα να χάνομαι στην απόλαυση. Του τραβάω κάποια στιγμή το κεφάλι και του λέω σταμάτα γιατί θα χύσω. Με κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και τη βάζει ξανά στο στόμα, ρουφώντας σαν τρελός μέχρι που άρχισα να μουγκρίζω και τον έχυσα στο στόμα.

Και θα το ξαναπώ. Cruising για πάντα. Έχουν περάσει 4 μέρες από το περιστατικό και ακόμα έχω το χαμόγελο της επιτυχίας. Και πάμε για άλλα!
Copyright protected OW ref: 163958