Ένα βράδυ με τον Άκη

Δημοσιεύθηκε από ale
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (87 Votes)
Με τον Άκη είχαμε βρεθεί για πρώτη φορά πριν περίπου ένα χρόνο. Είναι περίπου στα 35 με άτριχο σώμα, πούτσα 18 εκ. λίγο χοντρή, με ωραίο καυλί. Την πρώτη φορά αν και είχα λίγο το τρακ και η απειρία μπορώ να πω ότι πέρασα ωραία, άτομο με ωραίο χαρακτήρα και πολύ ευγενικός.

Προ ημερών αποφάσισα να τον επισπευτώ και να περάσω μαζί του ένα δίωρο στο κρεβάτι του. Έγινε το σχετικό τηλεφώνημα, χάρηκε που με άκουσε και κλείσαμε ραντεβού κατά της 9 στο σπίτι του. Το απόγευμα το πέρασα με το να ετοιμάζομαι για τον Άκη. Ξυρίστηκα παντού, έκατσα πάνω από μια ώρα στη μπανιερά με αρωματικά φυτά, έβαλα κρέμα σώματος, άρωμα, φόρεσα ένα δαντελωτό μαύρο στρινγκ και από έξω τη φόρμα μου. Η καρδία μου χτυπούσε σαν να πήγαινα στο πρώτο μου ραντεβού. Πάρκαρα το αμάξι και κατευθύνθηκα στην πόρτα της πολυκατοικίας του. Μου άνοιξε στο πρώτο χτύπημα και με περίμενε στην πόρτα σαν καλός οικοδεσπότης.

Με καλωσόρισε με ένα φιλί σχεδόν στο στόμα, πέρασα μέσα καθίσαμε δίπλα-δίπλα και μετά τα προκαταρτικά "τι κάνεις, πως περνάς", του είπα ότι δεν τον έβγαζα από το μυαλό μου και ήθελα πολύ να τον επισκεφτώ και να γαμηθώ μαζί του χωρίς το τρακ της πρώτης φοράς. Παίρνω την πρωτοβουλία και με το χέρι μου αρχίζω να του χαϊδεύω τη πούτσα που ήταν είδη ψιλοκαυλωμένη. Σκύβει και με γλείφει στο λαιμό και στο πίσω μέρος του αυτιού. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά, σηκώνομαι, τον πιάνω από το χέρι και τον τραβώ προς το δωμάτιο του λέγοντας του "σε θέλω, δεν αντέχω άλλο…" και αγκαλιαζόμαστε φιλώντας ο ένας τον άλλο.

Με μια κίνηση του κατεβάζω τη φόρμα μαζί με το σλιπάκι και έχω μπροστά στο πρόσωπο μου τον υπέροχο πούτσο του. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον παίρνω στο στόμα μου. Ο Άκης τα έχει χάσει, "καμία σχέση με την πρώτη μας φορά…" τον ακούω να μου λέει. Σηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάζοντας τον στα μάτια βάζω σχεδόν όλη τη πούτσα του στο στόμα μου. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου βγάζει τη φόρμα. Επιφώνημα θαυμασμού ακούγεται βλέποντας το στρινγκ μου. Το βγάζει με προσοχή, με βάζει στα 4 και αρχίζει να μου γλείφει την τρύπα.

Είναι πρώτος στο γλείψιμο, η καύλα με ανεβάζει στα ουράνια, προσπαθεί να μου βάλει τη γλώσσα μέσα μου και χάνω τα λογικά μου από καύλα. Με γλείφει για αρκετή ώρα, δεν αντέχω άλλο και τον παρακαλώ να καθίσω πάνω στο καυλί του. Τον ξαπλώνω στο κρεβάτι, παίζω για λίγο το καυλί του με τη γλώσσα μου και βάζοντας το προφυλακτικό κάθομαι πάνω από το καυλί του. Προσπαθώ σιγά-σιγά να περάσει το κεφαλάκι του το σφιγκτήρα μου και αυτό δε θα αργήσει να γίνει. Πόνεσε λίγο γιατί είχα καιρό να βάλω κάτι μέσα μου και είχε κλείσει για καλά η τρύπα μου. Δεν άργησα να τον πάρω όλο μέσα μου. Πόνος και καύλα ανακατεμένα. Κάθισα για λίγο ακούνητος να χαλαρώσω και άρχισα να τον βγάζω και να τον βάζω σιγά-σιγά. Η καύλα παίρνει τη θέση της από τον πόνο. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου και αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Η τρύπα μου χαλάρωσε και έπαιρνε τη πούτσα του Άκη με ευκολία. Του είπα ότι είμαι έτοιμος και μπορεί να με γαμήσι όπως θέλει.

Με γάμησε στα τέσσερα, στο πλάι, το καυλί του έμπαινε και έβγαινε πλέον χωρίς αντίσταση και μου χάριζε μόνο καύλα. Με ξαπλώνει ανάσκελα, μου σηκώνει τα πόδια και μπαίνει μέσα μου. Φώναξα από καύλα. Με έπαιρνε σε γρήγορο ρυθμό.

- Θέλω να χύσεις επάνω σου χωρίς να τον παίξεις…

μου λέει και αυτό δεν άργισε να γίνει. Από το καυλί μου άρχισαν να τρέχουν οι πρώτες σταγόνες χωρίς να το καταλάβω. Τις έπαιρνα με το δάκτυλο μου και τα έβαζα στο στόμα μου. Αυτό καύλωσε τον Άκη πιο πολύ, μου κάρφωσε την πούτσα του όσο μπορούσε πιο βαθιά και την κράτησε μέσα μου. Μεγάλες ποσότητες σπέρματος έβγαιναν από το καυλί μου και γέμισαν όλο το σώμα μου. Παρακάλεσα τον Άκη να μείνει μέσα μου για λίγο προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου. Ίσως να ήταν η πρώτη φορά που έχυσα τόσο σπέρμα και αισθάνθηκα τόσο μεγάλη ηδονή κατά το χύσιμο. Μείναμε σε αυτή τη θέση και εγώ δεν ξέρω για πόσο. Βγήκε από μέσα μου και ξάπλωσε δίπλα μου σχεδόν αγκαλιάζοντας με τρυφερά.

Σηκώθηκε έβαλε ένα ποτήρι κρασί και καθίσαμε να χαλαρώσουμε. Του άρεσε που ήμουν τόσο εκδηλωτικός και δεν είχα καμία σχέση με αυτόν που γνώρισε την πρώτη φορά. Είπαμε πολλά και διάφορα και περνούσε η ώρα ώσπου άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να παίζω με τη πούτσα του που δεν άργησε να πάρει θέση μάχης. Δεν είχε χύσει και ήταν μες την καύλα το αγόρι μου. Του την πήρα στο στόμα μου και την έπαιζα για ώρα. Μου ζήτησε να με γαμήσει για δεύτερη φορά. Ήθελε να χύσει κι αυτός. Φυσικά και δεν του χάλασα χατίρι αν και είχα λίγο τρακ για δεύτερη φορά. Μπήκε μέσα μου με τη μια και ήταν μια απόλαυση. Με γαμούσε για ώρα σε όλες τις στάσεις. Κάθισα επάνω του σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα λέγοντας του διάφορα ερωτόλογα. Με είχε ανάσκελα όταν ήταν έτοιμος να χύσει. Ζήτησε να χύσει επάνω μου δεν του χάλασα το χατίρι. Ήθελα κι εγώ εξάλλου να αισθανθώ ξένα χύσια στο σώμα μου.

Δυο τρεις φορές μέσα έξω με δύναμη, πόνεσαν τα σωθικά μου, κατάλαβα ότι έφτασε η ώρα να απολαύσω τα χύσια του γαμιά μου και αυτό δεν άργησε. Μεγάλες ποσότητες καυτού σπέρματος γέμισαν το κορμί μου ταυτόχρονα έχυσα κι εγώ.

Καθίσαμε στο κρεβάτι ξαπλωμένοι Ο Άκης με το χέρι του άπλωσε τα χύσια μας σε όλο το σώμα μου. πίνοντας λίγο-λίγο το κρασάκι μας και παίζοντας ο ένας με το σώμα του άλλου. Ήταν ώρα να αποχωριστώ τον Άκη. Σκούπισα τα χύσια μας (δεν ήθελα να κάνω μπάνιο, ήθελα να πάω στο σπίτι μου με τα χύσια του γαμιά μου στο σώμα μου), φόρεσα τη φόρμα μου, πήρα μια αγκαλιά τον Άκη, τον ευχαρίστησα για την ηδονή που μου χάρισε με ένα φιλί στο στόμα που τόσο ήθελε και έφυγα.

Βγαίνοντας στο δρόμο ήμουν πολύ ευδιάθετος χαρούμενος και ευτυχισμένος είχα περάσει ένα υπέροχο βράδυ με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μπαίνοντας στο σπίτι με ρώτησε η γυναίκα μου που ήμουν και είχα κλείσει το τηλέφωνο. Χαριτολογώντας της απάντησα ότι είχα πάει να με γαμήσουν.

- Μπράβο μου απάντησε πέρασες ωραία;

"Αφάνταστα…" της απάντησα και κατευθύνθηκα στο μπάνιο να βγάλω τα χύσια από το σώμα μου.

Σήμερα που σας γράφω σκέπτομαι να ζητήσω από τον Άκη αν δεν έχει πρόβλημα να περάσουμε μαζί ένα Σ/Κ. Ελπίζω να δεχτεί.

Τελικά είναι ωραίο να γαμιέται και ο άντρας αραιά και που.
Copyright protected OW ref: 163747