Kinky στου κυρ Κώστα

Δημοσιεύθηκε από Boyforoldmen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)
Ήταν καλοκαίρι, τέλη Αυγούστου και η ζέστη ήταν αφόρητη. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν σε ένα κατάστημα με δορυφορικά συστήματα για το μεροκάματο. Είναι Πέμπτη απόγευμα και πέφτει τηλεφώνημα από το αφεντικό ότι έσκασε μια εγκατάσταση σε ένα πελάτη στον Άλιμο αλλά εκείνος ήταν διακοπές και θα έπρεπε να πάω εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο πελάτης θέλει μόνο βράδυ επειδή θα λείπει. Αφού μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο συμφωνήσαμε να πάω το ίδιο βράδυ να ξεμπερδεύω. Έφτασα κατά τις 9, μου άνοιξε ένας ώριμος άντρας 67 ετών, κος Κώστας, με τριχωτή κοιλιά και γυαλιά μυωπίας. Φορούσε μόνο ένα μποξεράκι. Εγώ είμαι 1.73, 68 κιλά, άτριχος και είχα φροντίσει να είμαι φρεσκοξυρισμένος παντού.

- Συγνώμη για την αμφίεση αλλά έχει πολύ ζέστη σήμερα.

- Δεν υπάρχει πρόβλημα…

του απάντησα, αφού το θέαμα δε με χάλαγε καθόλου. Οι άντρες αυτής της ηλικίας είναι του γούστου μου. Αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις Στρώθηκα αμέσως στη δουλειά για να τελειώσω και αφού εγκατέστησα την κεραία στην ταράτσα, κατέβηκα πάλι στο σπίτι να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με σπασμένα κανάλια από το εξωτερικό. Αφού του έδειξα πως λειτουργεί μου σκάει την ερώτηση.

- Κανάλια με τσόντες έχει έτσι;

- Εννοείται… του απαντώ γελώντας και του τα δείχνω.

- Σε παρακαλώ, μου λέει, θα ήθελα αν έχει να μου βάλεις και με αγόρια.

Η αλήθεια είναι ότι σάστισα για λίγο γιατί δεν το περίμενα.

- Έχει και από αυτά… του απαντώ.

- Μη νομίζεις, δεν είμαι Gay, μου λέει, απλά μου αρέσει να βλέπω.

- Δεν υπάρχει πρόβλημα κι εγώ βλέπω αρκετές φορές και τυχαίνει και βάζω ένα κανάλι που έδειχνε 3 αράπηδες να πηδάνε ένα λευκό αγόρι.

- Αυτό βάζει καλές… του λέω.

- Όντως καλό φαίνεται. Ξέρεις έχω έναν φίλο στην ηλικία μου που μένει από επάνω και καμιά φορά βάζουμε καμιά τσοντούλα και βαράμε μαλακία. Ε… στην ηλικία μας δύσκολα να βρούμε κάτι καλό. Θέλεις να καθίσεις λίγο να ξεκουραστείς, να σε κεράσω μια μπίρα;… μου πρότεινε.

- Οκ γιατί όχι… δέχτηκα με προθυμία.

Επειδή είχε πολύ ζέστη έκλεισε τα παράθυρα και έβαλε aircondition. Μου έφερε τη μπίρα και καθίσαμε στον καναπέ. Η τσόντα εν τω μεταξύ έπαιζε κανονικά και το θέαμα είχε αρχίσει να με φουντώνει.

- Πολύ ωραίο κωλαράκι έχει αυτό το αγόρι, μου είπε και άρχισε να χαϊδεύει το καυλί του έξω από το μποξεράκι, το οποίο είχε ήδη σηκωθεί ενώ εγώ είχα καρφωθεί επάνω του.

- Αφού σου αρέσουν κι εσένα δε σε πειράζει να την παίξουμε λίγο; Εμένα μου αρέσει αυτή η φάση…

και πριν προλάβω να απαντήσω τον πέταξε έξω. Ήταν ένα πολύ καλό καυλί με λίγες κουρεμένες τρίχες όχι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά αρκετά χοντρό.

- Ελεύθερα απάντησα εγώ.

Αφού έβγαλε το μποξεράκι του και άραξε παίζοντας το καυλί του μου είπε:

- Μη ντρέπεσαι οι δύο μας είμαστε αν θέλεις γδύσου κι εσύ…

και φυσικά δεν έχασα δευτερόλεπτο και γδύθηκα. Το καυλί μου είχε μεγαλώσει αλλά δεν ήταν εντελώς σηκωμένο. Ο Κώστας είχε πια παρατήσει την τσόντα και είχε επικεντρωθεί στο σώμα μου ενώ συνέχιζε να μαλακίζεται.

- Έχεις ωραίο άτριχο σώμα… μου είπε.

- Ευχαριστώ πολύ…

απάντησα και κάθισα κι εγώ δίπλα του. Η πούτσα του είχε κοκκινίσει από την καύλα και είχε σηκωθεί για τα καλά. Εγώ χάιδευα νωχελικά το καυλί μου.

- Έχεις πιάσει πούτσα ποτέ; Με ρώτησε.

- Ναι αλλά δεν έχω πολλές εμπειρίες… απάντησα.

- Σου άρεσε;

- Πολύ…

απάντησα εγώ και κοιτούσα πιο επίμονα το δικό του καυλί.

- Θέλεις να πιάσεις το δικό μου;…

με ρώτησε και έβγαλε τα χέρια του από την πούτσα του. Εγώ δεν απάντησα, το έβαλα στην παλάμη μου και άρχισα να του το παίζω αργά. Εκείνος χώθηκε πιο βαθιά στον καναπέ και έβγαλε ένα βογκητό ικανοποίησης.

- Έχεις ωραία πούτσα και χοντρή, του είπα…

και γύρισα στα 4 επάνω στον καναπέ φέρνοντας το κεφάλι μου κοντά στο καυλί του ενώ το κωλαράκι μου είχε στηθεί. Ο Κώστας έβαλε το χέρι του στο κωλαράκι μου και έπαθε πλάκα.

- Πω… τι κωλάρα είναι αυτή…

είπε και άρχισε να μου χαϊδεύει με το κωλοδάχτυλο την κωλότρυπα μου. Αμέσως έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να του γλείφω την πούτσα από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι και μόλις έφτασα στην κορυφή το έβαλα στο στόμα μου αργά και βαθιά. Εκείνη την ώρα ένιωσα το δάχτυλο του να βυθίζεται στην τρύπα μου και έβγαλα ένα βογκητό καύλας.

- Σου αρέσει καυλίτσα ε;…

με ρώτησε ενώ το καυλί μου έσταζε υγρά από την καύλα. Η φωνή μου έγινε πιο λεπτή και με ακόμη ένα βογκητό απάντησα "πολύ". Συνέχισα να γλείφω και να ρουφάω το καυλί του. Εκείνος έχωσε πιο βαθιά το δάχτυλο του και άρχισε να το πιέζει πιο δυνατά. Η τρύπα μου ήταν λίγο στενή και αφού έβγαλε το δάχτυλο του μου το έφερε στο στόμα για να το σαλιώσω. Αμέσως το έβαλε ξανά στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να το σπρώχνει. Εγώ συνέχισα να του ρουφώ την πούτσα. Μετά μου έδωσε δύο δάχτυλα για σάλιωμα και με μαλάξεις άρχισε να μου τα καρφώνει στο κωλαράκι μου.

- Σου αρέσει να σου ανοίγω τον κώλο καυλίτσα μου;

- Μ… ναι…

απάντησα εγώ. Όταν πια τα δάχτυλα του μπαινόβγαιναν με άνεση στη τρύπα μου λέει:

- Θέλω να σε γαμήσω.

Εγώ έμεινα στα 4 και περίμενα να πάει πίσω μου, αλλά ο Κώστας μου ζήτησε να βάλω τα πόδια μου επάνω στον καναπέ και το σώμα στο πάτωμα. Εκείνος όρθιος μου έφερε τα πόδια προς το κεφάλι μου και με ένα απότομο σπρώξιμο με έκανε να στηρίζομαι πλέον στη σπονδυλική μου στήλη με τη σούφρα μου τουρλωμένη προς τα επάνω και το καυλί μου να πλησιάζει στο στόμα μου. Φόρεσε προφυλακτικό, ήρθε από επάνω μου και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στη τρύπα μου. Με το χέρι του άρχισε να το πιέζει προς τα μέσα και ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι τα τοιχώματα του κώλου μου να υποχωρούν. Βογκούσα σα μικρό πουτανάκι και είχα αφεθεί. Σταδιακά κουνιόταν όλο και πιο γρήγορα και πιο βαθιά.

- Σου αρέσει να σε γαμάω;

- Ναι, πολύ… με καυλώνεις!

Οι κινήσεις του ήταν πιο βίαιες και αισθανόμουν τα αρχίδια του να βρίσκουν στα κωλομέρια μου. Το καυλί μου παλλόταν και αυτό με την κίνηση του και ξαφνικά ένας μεγάλος πίδακας από σπέρμα πετάχτηκε από την ουρήθρα μου στο στόμα μου και το λαιμό μου. Δε μου είχε ξανασυμβεί αυτό και ήταν απίθανο. Ο Κώστας σταμάτησε προς στιγμή και με ρώτησε ελαφρώς ξενερωμένος.

- Έχυσες;

- Λίγο αλλά μη σταματάς του απάντησα συνέχισε να με γαμάς.

- Καυλιάρα…

μου απάντησε και έβγαλε τη πούτσα του γρήγορα και την έφερε στο στόμα μου. Αφού μάζεψε τα χύσια μου με το καυλί του μου είπε:

- Ρούφηξε τα από το καυλί μου ανωμαλάκι μου και μου το έχωσε στο στόμα. Εγώ σαν καλή πουτανίτσα ρούφαγα την πούτσα του με τα χύσια μου και η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο! Και ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα… χτυπάει το κουδούνι. Είχα τόση καύλα που δεν κουνήθηκα και έμεινα με το καυλί και τα χύσια στο στόμα.

- Λογικά ο Σταύρος θα είναι από επάνω, μου είπε. Να του πω να μπει ή θέλεις να τον διώξω;… με ρώτησε.

- Δεν ξέρω, δικό σου είναι το σπίτι…

απάντησα. Ο Κώστας γέλασε και πηγαίνοντας προς την πόρτα είπε.

- Θα περάσεις καλά σήμερα! Δεν ήξερα αν έπρεπε να σηκωθώ ή να μείνω έτσι αλλά σηκώθηκα. Όντως ήταν ο κος Σταύρος στην πόρτα ένας εξηντάρης με καραφλίτσα πιο αδύνατος από τον Κώστα. Μπήκε και έμεινε με ανοικτό το στόμα.

- Τι γίνεται ρε Κώστα;

- Άσε τα τι γίνεται και κλείσε την πόρτα μη μας πάρουν χαμπάρι.

Ο Κώστας πήρε μια ακόμη μπίρα και ήρθε να με συστήσει.

- Ο Χ θα είναι το πουτανάκι μας για απόψε. Αν θέλεις να συμμετέχεις γδύσου.

- Τον έχυσες;…

ρώτησε ο Σταύρος που διέκρινε τα λίγα χύσια στο στόμα μου

- Α όχι αυτά είναι δικά του. Τον βοήθησα λίγο να τα πιει…

είπε γελώντας και ρούφηξε μια γουλιά μπίρας.

- Σαν να μου έπεσε λίγο…

είπε ο Κώστας που με τη φασαρία είχε χάσει τη στύση του. Δεν έχασα χρόνο πήγα μπροστά του, έπεσα χαμηλά, έβγαλα το προφυλακτικό, και τον πήρα στο στόμα. Ο Σταύρος πήρε λίγο θάρρος και είπε:

- Πω, πω καύλα

- Δε σου είπα. Είναι μεγάλη ανωμαλάρα και καυλώνει με όλα.

Καθώς ρουφούσα την πούτσα του Κώστα στα όρθια έβλεπα με την άκρη του ματιού μου το Σταύρο να γδύνεται. Πριν προλάβω να καταλάβω, αισθάνομαι μια δεύτερη πούτσα στο μάγουλο μου. Τραβιέμαι λίγο και αντικρίζω μια πούτσα 17 εκατοστά περίπου, εντελώς στητή να κοιτάζει προς το ταβάνι καυλωμένη. Απίθανα σκέφτηκα. Την έπιασα και την έβαλα στο στόμα μου ενώ με το άλλο χέρι τραβούσα μαλακία στον Κώστα. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που ζούσα. Όπως ρουφούσα το καυλί του Σταύρου, σήκωσα το βλέμμα μου και τον ρώτησα;

- Σου αρέσει;

- Με τρελαίνεις καυλιάρικο μου…

απάντησε εκείνος κι εγώ έχωσα τη πούτσα του τόσο βαθιά που πήγα να πνίγω.

- Θες να πάρεις μια γεύση από το κωλαράκι του; Είναι σκέτη καύλα… είπε ο Κώστας.

- Αμέ απάντησε ο Σταύρος. Χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα προφυλακτικό και του το φόρεσα με το στόμα. Σηκωθηκα και περίμενα διαταγή. Με έπιασε από το κωλομερι και με πήγε σε ένα τραπέζι στο σαλόνι.

- Ξάπλωσε ανάσκελα…

μου είπε και φυσικά υπάκουσα. Μου σήκωσε τα πόδια και χαϊδεύοντας τα μου τα έβαλε στους ώμους του. Εγώ πήγα να βάλω το δάχτυλο μου στην τρύπα μου να την ανοίξω λίγο αλλά ο Σταύρος μου το τράβηξε.

- Μη φοβάσαι, θα σου την ανοίξω εγώ για τα καλά…

και έπιασε την καυλωμένη πούτσα του και την έφερε στην κωλοτρυπίδα μου. Την έσπρωξε βαθιά μέσα μου κι εγώ έβγαλα έναν βογκητό πόνου και καύλας.

- Πω, πω τι απίστευτη κωλάρα έχει είπε στον Κώστα.

- Δε σου είπα εγώ; Απάντησε ο Κώστας και πίνοντας μπίρα μου έφερε το καυλί του στο στόμα μου.

Ο Σταύρος με πήδαγε όλο και πιο δυνατά και μου έσκαγε κωλοσκάμπιλα ενώ μου μίλαγε συνεχώς πρόστυχα.

- Τι ξεκωλιάρα είσαι εσύ; Γουστάρεις τον πούτσο μου; Θα σε γαμάω όλο το βράδυ. Δε θα μπορείς να περπατήσεις μετά.

Εγώ όσο απαντούσα "Ναι θέλω κι άλλο…" τόσο τον καύλωνα. Μετά από λίγο μου ήρθε να κατουρήσω. Είχα πιει και λίγη μπίρα και πολύ νερό λόγω ζέστης.

- Θέλω να κατουρήσω... είπα.

- Θες να σταματήσουμε; Με ρώτησε ο Σταύρος και πήγε να τραβηχτεί, ενώ εγώ μέσα στη καύλα απάντησα.

- Μου αρέσει να κατουράω με καυλί στο κωλαράκι μου. Ο Κώστας δεν έχασε χρόνο και τράβηξε το τραπεζομάντηλο του τραπεζιού.

- Κατούρα τότε… είπε.

Ο Σταύρος έχωσε βαθιά τη πούτσα του μέσα μου και έπιασε το καυλωμένο καυλί μου. Αφού χαλάρωσα για δύο δευτερόλεπτα άρχισα να βγάζω τα χρυσά υγρά μου. Επειδή ήμουν καυλωμένος πεταγόταν ψηλά και μακριά. Ο Σταύρος έστρεψε την πούτσα μου προς το κεφάλι μου και σημάδευε το στόμα μου. Από την πολύ καύλα άνοιξα το στόμα μου και άρχισα να τα καταπίνω και να πέφτουν και στο στήθος μου ενώ συνέχιζε να με γαμάει με μανία.

- Βρωμιάρα... είπε ο Κώστας. Ήπιες τα χύσια σου με το καυλί μου τώρα θα πιεις και τα κάτουρα σου…

και μου έβαλε το καυλί του στο στόμα μου. Πνιγόμουν λίγο αλλά είχα καυλώσει τόσο πολύ που δε με ένοιαζε τίποτα πια. Μόλις τελείωσα, ο Κώστας τραβήχτηκε και με ρώτησε:

- Χόρτασες; Πριν προλάβω να απαντήσω έστρεψε το καυλί του στο στόμα μου και άρχισε να με κατουράει κι εκείνος. Μου το έφερνε κοντά και του το έγλειφα από κάτω, ενώ αισθανόμουν την πούτσα του να αδειάζει. Την έβαζα και στο στόμα μου έτσι όπως άδειαζε. Όσα δεν έπινα πετάγονταν έξω στο πρόσωπο μου και το σώμα μου. Όταν ο Κώστας άδειασε ήθελα κι άλλο.

Ο Σταύρος εν τω μεταξύ με γάμαγε συνέχεια και μονολογούσε:

- Τι καυλάκι είναι αυτό; Τι ανωμαλάκι;

Ο Κώστας γύρισε και μου είπε:

- Τώρα θα σε γαμήσω εγώ.

Ο Σταύρος βγήκε από η σούφρα μου και ο Κώστας με πήρε από το χέρι, με σήκωσε και με έσπρωξε να κάτσω στα 4 στο πάτωμα.

- Εκεί θα σε γαμήσω στα ούρα μας…

μου είπε και φόρεσε προφυλακτικό.

- Όσο θα σε γαμάω θέλω να μου καθαρίζεις το πάτωμα μου…

είπε κι έσκυψα να γλείψω τα κάτουρα μας. Όπως ήμουν τουρλωμένος, ακούω το Σταύρο:

- Μισό λεπτό Κώστα…

και αισθάνομαι καυτό υγρό να πέφτει στα κωλομέρια μου και την κωλοτρυπίδα μου. Με κατούραγε και ο Σταύρος. Αμέσως έπιασα τα κωλομάγουλα μου και άνοιξα τον κώλο μου να δεχθεί τα υγρά του. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Μόλις τελείωσε και ο Σταύρος ανέλαβε δράση ο Κώστας. Ένιωσα τη χοντρή του πούτσα να μπαίνει στην κατουρημένη τρύπα μου. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Ο Σταύρος ήρθε κοντά μου, ανασήκωσα τη μέση μου, του έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να του ρουφάω την πούτσα.

- Σου αρέσει να τρως την πούτσα μου;…

με ρώτησε κι εγώ απαντούσα με βογκητά "ναι… πολύ". Κάποια στιγμή ο Κώστας βγήκε, με έπιασε από τη μέση και με γύρισε ανάσκελα, έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος στα κάτουρα σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και ξαναμπήκε μέσα μου.

- Θέλω να σε κοιτάζω…

είπε και όπως με γάμαγε, αισθανόμουν την κοιλιά του πάνω στα μπούτια μου. Ο Σταύρος έφερε πάλι την πούτσα του στο στόμα μου. Συνέχισα να τη ρουφώ με μανία. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είχε καυλώσει πολύ και ετοιμαζόταν να χύσει. Την έβγαλα από το στόμα μου και του την έπαιξα πιο δυνατά προς το στήθος μου. Σε δευτερόλεπτα έβγαλε μια κραυγή και καυτό σπέρμα πετάχτηκε στο στήθος μου εγώ του την έπαιζα πιο αργά αλλά δυνατά πλέον και με το καυλί του άπλωνα τα χύσια του στο σώμα μου. Ο Κώστας καύλωσε πολύ με το θέαμα. Μου βούτηξε τα μπούτια με δύναμη και αφού με κάρφωσε όσο πιο βαθιά μπορούσε φώναξε.

- Σε χύνω ξεκωλάκι μου, παρ' τα στην κωλάρα σου.

Είχα παραλύσει και δε μπορούσα να κουνηθώ. Μόλις βγήκε από τον κώλο μου, έβγαλα το προφυλακτικό του με προσοχή και άδειασα το σπέρμα του στο σώμα του.

- Πω, πω… τι καύλα ήταν αυτή;…

είπε ο Κώστας, ενώ ο Σταύρος είχε σηκωθεί όρθιος.

- Θέλω να χύσω κι εγώ τους είπα.

- Μα φυσικά και θα χύσεις μου είπε ο Κώστας και μου έπιασε τα πόδια με μια κίνηση μου τα σήκωσε και με κράτησε στη στάση που αρχικά είχε φύγει λίγο χύσι από το καυλί μου.

- Θα τα πιεις όλα αυτή τη φορά…

είπε ο Κώστας και φώναξε στον Σταύρο.

- Σταύρο φέρε από το ψυγείο ένα αγγούρι. Είχα μείνει κάγκελο ενώ τα χύσια τους και τα κάτουρα έσταζαν από το κορμί μου. Ο Σταύρος έφερε το αγγούρι και μου το έβαλε στο στόμα.

- Σάλιωσε το λίγο…

μου ζήτησε κι εγώ το ρουφούσα σαν καλή καργιόλα. Αφού το έγλειψα λίγο, ο Σταύρος το έφερε στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να μου τη χαϊδεύει.

- Το θέλεις πουτανίτσα;… με ρώτησε.

- Ναι… βάλτο σε παρακαλώ…

παρακαλούσα εγώ ενώ το καυλί μου πήγαινε να σπάσει. Ο Σταύρος βύθισε το αγγούρι αλλά έφτασε μέχρι ένα σημείο και πετάχτηκε προς τα έξω επειδή ήταν πολύ μεγαλύτερο από τις πούτσες που είχα φάει. Δεν έχασε χρόνο και το ξαναπίεσε με μεγαλύτερη δύναμη και έτσι το κωλαράκι μου το δέχθηκε με προθυμία. Εγώ έβγαλα ένα βογκητό αφού αισθάνθηκα πόνο.

- Πόνεσες;…

με ρώτησε ο Κώστας ενώ συνέχιζε να με κρατάει στην ίδια στάση

- Λίγο αλλά μου αρέσει…

απάντησα εγώ. Ο Σταύρος άρχισε να κουνάει το αγγούρι και αισθανόμουν ότι μου ξέσκιζε την κωλότρυπα. Αλλά με καύλωνε πολύ που δύο άντρες με διαχειριζόντουσαν έτσι. Ο Κώστας πίεσε κι άλλο τη μέση μου και το καυλί μου έφτασε ακριβώς στο στόμα μου. Εγώ έβγαλα τη γλώσσα μου και έφτανα ίσα-ίσα να το γλείψω.

- Τι καργιολάκι είσαι εσύ;…

μου είπε ο Κώστας και έπιασε λίγο το καυλί μου και το έπαιζε.

- Άνοιξε καλά τώρα…

μου είπε. Εγώ αμέσως άνοιξα το στόμα μου και εκείνος πίεσε με ολόκληρο το σώμα του και σχεδόν μου έβαλε το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα μου. Δεν ήθελα και πολύ το σπέρμα μου άρχισε να βγαίνει καυτό κατευθείαν στο στόμα μου.

- Πιες τα όλα πουτανάκι. Έτσι…

μου έλεγαν και οι δύο και ο Κώστας πίεζε ώστε να μη σηκωθώ και χάσω καμία σταγόνα. Ο Σταύρος πίεζε το αγγούρι όσο πήγαινε στον κώλο μου και εγώ κατάπινα τα χύσια μου και δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα αυτή η καύλα! Αφού κατάπια και την τελευταία σταγόνα μου με άφησαν και οι δύο και σηκώθηκαν. Έβγαλα το αγγούρι από τον κώλο μου και με το ζόρι σηκώθηκα να πάω προς το μπάνιο να πλυθώ. Όπως καταλαβαίνετε έμεινα τη νύχτα μαζί τους. Το τι ακολούθησε θα το διηγηθώ σε επόμενη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 162975