Ο φόβος μετατράπηκε σε απίστευτη καύλα

Δημοσιεύθηκε από imprezza
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (8 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Χ και θα σας διηγηθώ την ιστορία μου που μου συνέβη πριν 3 εβδομάδες. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι straight αλλά τώρα τελευταία ήθελα να δοκιμάσω και με το ίδιο φύλο σεξ.

Είναι βράδυ Τρίτης και μιλάω με ένα φίλο μου να πάμε για καμιά βόλτα γιατί έσκασα μέσα στο σπίτι και έτσι κανονίζουμε να πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι. Συναντιόμαστε στο μέρος που είχαμε κανονίσει και αφού μιλάμε και λέμε τα νέα μας και η ώρα έχει περάσει αποφασίζουμε να φύγουμε. Στο δρόμο μου έλεγε συνέχεια για τις σεξουαλικές του ανησυχίες και ότι κάποια βράδια σκέφτεται ότι πηγαίνει με άντρες και ότι θα ήθελε να το δοκιμάσει αν και σκέφτεται ότι θα το μετανιώσει. Ώσπου να φτάσουμε σπίτι του μιλάμε για αυτό και μου προτείνει να ανέβω σπίτι του να κάνουμε ένα τσιγάρο και να πιούμε μια μπύρα. Αφού και εγώ είχα την ίδια ανησυχία μαζί του αλλά φοβόμουν να την πω σε κάποιον, του λέω οκ θα ανέβω.

Ανεβαίνουμε κάνουμε το τσιγάρο πίνουμε και την μπύρα μας και νιώθω ότι θέλει να μου προτείνει το ίδιο που θέλω και εγώ. Έτσι παίρνω το θάρρος και του δίνω ένα γλωσσόφιλο. Κάνει πίσω τρομαγμένος και μου λέει δεν πρέπει να γίνει αυτό και τότε τον ξαναφιλάω και φιλιόμαστε σίγουρα 5 λεπτά παθιασμένα. Μου λέει να πάμε να κάνουμε μπάνιο και τον βλέπω ότι η φωνή του έχει αλλάξει από την καύλα. Κάνουμε μπάνιο και σκύβει να μου πλύνει την πούτσα. Τη βάζει στο στόμα και δεν προλαβαίνει να τη βάλει 2-3 φορές και χύνω στο πρόσωπο του. Τρομαγμένος εγώ γιατί δεν πρόλαβα καν να του πω ότι χύνω και να του ζητήσω συγγνώμη, παίρνει τα χύσια με το δάχτυλο του και τα βάζει στο στόμα του.

Βγαίνουμε από το μπάνιο και πάμε στο δωμάτιό του και χαμουρευόμαστε ούτε εγώ θυμάμαι πόση ώρα. Ενώ του γλείφω τις ρώγες και έχει καυλώσει σαν τρελός, βάζω την πούτσα του στο στόμα μου και αρχίζω και τον πιπώνω, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Σταματάω και τον ρωτάω αν τον πονάω ή το κάνω σωστά και με μια θηλυκότητα μου λέει "καύλα μου με έχεις τρελάνει". Δεν προλαβαίνει να πει κάτι άλλο και χύνει στο στόμα μου κάτι που μου άρεσε απίστευτα. Αφού σκουπίζομαι μου λέει ότι θέλει να τον γαμήσω, βγάζει από το συρτάρι καπότα και μου τη φοράει με το στόμα. Ανεβαίνει πάνω στο καυλί μου που ήταν έτοιμο να εκραγεί από καύλα. Αφού τον γαμάω κάνα 5λεπτο σε αυτή τη στάση, τον γυρίζω στα 4 και δεν προλαβαίνω να μπω 2-3 φορές… χύνω στην κωλάρα του. Η καύλα από όλη αυτή τη φάση ήταν μαγική.

Αφού φιλιόμαστε για πόση ώρα πάλι, του λέω ότι θέλω να με γαμήσει κι αυτός και έτσι κάθομαι στα 4, αλλά η τρύπα μου ήταν πολύ στενή και βάζει λιπαντικό στα δάχτυλα του για να με ανοίξει. Νιώθω ένα κάψιμο αλλά και μία τρομερή καύλα. Αφού με άνοιξε όσο πιο καλά γινόταν, νιώθω το καυλί του να μπαίνει στη τρύπα μου. Τώρα νιώθω λίγο πόνο αλλά και λαχτάρα να καταφέρει να μπει όλη μέσα. Αφού ζορίστηκε για κάποια ώρα, τελικά κατάφερε να μπει ολόκληρη μέσα και νιώθω κάψιμο, πόνο, καύλα, όλα μαζί. Μου άρεσε πάρα πολύ και κουνιόμουν κι εγώ μαζί του. Με γαμούσε σίγουρα 10 λεπτά στα 4 και μετά μου αλλάζει θέση σε ιεραποστολικό. Αφού με γαμάει άλλα 10 λεπτά σε αυτή τη στάση, μου λέει με απίστευτη καύλα ότι θέλει να χύσει στο στόμα μου και φυσικά του λέω ναι. Με μια απότομη κίνηση, βγάζει την πούτσα του από τον κώλο μου, βγάζει και την καπότα και τον παίρνω όλο στο στόμα. Του κάνω πίπα ώσπου νιώθω τα καυτά του υγρά μέσα στο στόμα μου. Τότε σκύβει και όπως τα χύσια του τρέχουν από το στόμα μου τα γλείφει με τη γλώσσα του και φιλιόμαστε με πάθος. Πήγαμε για μπάνιο και μετά ξαπλώσαμε αγκαλιά ώσπου κοιμηθήκαμε έτσι όλο το βράδυ μαζί.

Από τότε πηδιόμαστε αρκετές φορές, και κάθε φορά είναι και πιο ωραία. Υπάρχει και συνέχεια αλλά αυτό… σε άλλη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 161594