Πως τον γνώρισα

Δημοσιεύθηκε από wicked
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (8 Votes)
Πάει καιρός που είμαι μόνος. Όχι πως δεν με έχουν προσεγγίσει άντρες που θέλουν να γίνουν μέρος της ζωή μου, αλλά πάντοτε ο τρόπος τους ήταν κάπως παρωχημένος. Ένα βράδυ κι ενώ ξενυχτούσα μελετώντας, όντας κουρασμένος, είχα ανοιχτό το λάπτοπ. Όταν έκανα διαλείμματα από την μελέτη είχα συνήθεια να καυλαντίζω στο site, να βαράω καμία μαλακία γιατί αλλιώς δε θα την πάλευα με τόση πίεση. Κι εκεί που μελετούσα λαμβάνω ένα μήνυμα. Αφορμή για διάλλειμα σκέφτηκα και αρχίσαμε να μιλάμε. Ενώ στη γραφή του ήταν ευχάριστος τύπος, οι φωτογραφίες του δεν μπορώ να πω πως με κολάκευσαν, τόσο. Είχε συμβεί εκείνη τη μέρα ένα διαδικτυακό ευτράπελο και το μοιράστηκα μαζί του.

- Δεν καταλαβαίνουν, μου είπε, εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε χημεία.

Αν και μου φάνηκε πολύ γλυκό, αναρωτήθηκα, «μα που τη βρήκε τη χημεία;». Συνεχίσαμε να μιλάμε και εκεί που τα λέγαμε μου λέει.

- Ώρα για διάλλειμα, πήγαινε κάνε ένα ντουζάκι και εγώ θα σου έρθω σε μισή ώρα. Μην ανησυχείς μόλις τελειώσουμε θα σε αφήσω να συνεχίσεις το διάβασμα σου. «Πω… λέω, όρεξη έχει τώρα τούτος εδώ, βέβαια είχα καιρό με όλη αυτή την εξεταστική να κάνω σεξ, δε με χαλάει». Τελικά οι καύλες υπερίσχυσαν.

- Μπαίνω για ντους, του στέλνω, θα σε περιμένω με την πόρτα ανοιχτή, κλείδωσε αφού μπεις.

Κι αυτό συνέβη, αφού τέλειωσα το ντους μου σε είκοσι λεπτά χτύπαγε το θυροτηλέφωνο. Άνοιξα. Ξεκλείδωσα την πόρτα του διαμερίσματος. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Στήθηκα στα τέσσερα και τον περίμενα. Αυτός μπήκε. Κλείδωσε όπως του είχα ζητήσει. Τον άκουγα να γδύνεται και έπειτα να περπατά προς το δωμάτιο μου. Δε γύρισα να δω. Δεν ήθελα να ξενερώσω ή να κόψω την καύλα μου σε περίπτωση που δε μου άρεσε, διότι καθαρές φωτογραφίες του δεν είχα δει.

Αυτός ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με γλείφει. Αργά και ηδονικά. Λες και δεν είχε γλείψει πιο γλυκιά τρύπα στη ζωή του. Είχε καιρό γκόμενος να μου το κάνει με τόση αφοσίωση. Θα πρέπει να το έκανε πάνω από δέκα λεπτά. Είχα χαθεί σε όλο αυτό και η τρύπα μου είχε μαλακώσει αφάνταστα. Εκεί μπήκα στον πειρασμό να γυρίσω λίγο το πρόσωπο μου να τον δω και είδα στα κλεφτά τα μάτια του να οποίο ήταν καρφωμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και περίμεναν να γυρίζω να τον δω. Μόλις πήρε αυτό που ήθελε, ξαφνικά διέκοψε το γλειφοκώλι και ανασηκώθηκε. Λέω εδώ είμαστε.

Πήρε θέση το πουτσοκέφαλο στη σούφρα μου και με μια κίνηση άρχισε να το βάζει. Η δουλειά που είχε κάνει και το λίγο λιπαντικό που είχα βάλει εγώ από πριν, έκαναν τη δουλειά τους για να μπορέσει να μπει εύκολα. Και έτσι έγινε δεν του πήρε παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα να έχει χωθεί ολόκληρη η πούτσα του μέσα μου και τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω μου. Ήταν ο πούτσος του τόσο σκληρός που οριακά μου έσκιζε την τρύπα. Αυτό που δεν ήξερα από πριν ήταν ότι του άρεσε το κοπάνημα. Κι όταν λέω κοπάνημα εννοώ ότι αφού μπήκε μέσα άρχισε να σφυροκοπάει την αχρησιμοποίητη σούφρα μου χωρίς έλεος. Ώσπου τον άκουσα να λέει

- Δε θες να δεις το πρόσωπο του γαμιά σου;

- Πολύ, του λέω.

Μόλις το ακούει βγαίνει από μέσα μου, με γυρίζει ανάσκελα και χωρίς δεύτερη σκέψη χώνεται στη σούφρα μου η οποία έκαιγε και είχε αρχίσει να πονάει. Εκείνος, παρά ταύτα, απτόητος. Συνέχισε να με σφυροκοπεί θαυμάζοντας τις εκφράσεις πόνου και ηδονής που έπαιρνε το πρόσωπου μου όταν έχωνε την πούτσα του μέσα μου, και τις αντίστοιχες ανακούφισης και παράκλησης όταν έβγαινε. Δεν άντεχα βεβαία πολύ και κοιτώντας στον με παρακλητικό ύφος του λέω:

- Σε παρακαλώ θέλω να με χύσεις. Τα θέλω όλα μέσα. Δικά μου.

Του το έλεγα, λες και είχα να πιω νερό ένα μήνα και θα μου έδινε νερό. Λες και ήμουν μέρες νηστικός και θα μου έδινε να φάω. Αλλά εδώ που το σκέφτομαι κάτι αντίστοιχο συνέβαινε.

- Αν και σε έχω γαμήσει πολύ λίγο, σε λυπάμαι να σε ταλαιπωρώ… λέει.

Μόλις τέλειωσε την πρόταση του άρχισε να επιταχύνει. Εγώ είχα τρελαθεί από τον πόνο και την καύλα και ενώ με κοίταγε στα μάτια άδειασε μέσα μου όλα του τα χύσια. Αφού βγήκε από μέσα μου. Μου έφερε την πούτσα του να του την καθαρίσω. Κι άρχισα να του παίρνω πίπα. Ενθουσιάστηκε.

- Α εσύ είσαι πολύ καλός! Θα σου φέρνω φιλαράκια να τα περιποιείσαι. Κανονικά είσαι για δεύτερο γύρο, αλλά τώρα έχει διάβασμα, σε λίγο θα σε αφήσω.

Καθίσαμε λίγο αγκαλιά. Δεν ήθελα να διαβάσω. Ήθελα να μείνει στο κρεβάτι μου έτσι αγκαλιά μαζί μου. Μετά σηκώθηκε και αφού το ξεπροβόδησα έφυγε. Συνειδητοποίησα πως δεν είχα μάθει το όνομα του… μα δε θα ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα.
Copyright protected OW ref: 161238