Με το Φώτη και το φίλο του τον Άλκη

Δημοσιεύθηκε από wicked
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (8 Votes)
Μένω χρόνια στην Αθήνα κι έχω αλλάξει πολλά σπίτια. Μια περίοδο λόγω οικονομικής στενότητας χρειάστηκε να μείνω σε μια γκαρσονιέρα στον Πειραιά στην Κοκκινιά. Κι ενώ είχα συνηθίσει να μένω στο κέντρο της Αθήνας δεν περίμενα να βρω τίποτα καλό. Εκεί γνώρισα το Φώτη. Έναν τριανταπεντάρη χωρισμένο με έναν γιο δεκαπέντε ετών. Είναι μελαχρινός με μπλε μάτια, πολύ γοητευτικός, κανονικό σωματότυπο και μια ωραία καλοσχηματισμένη πούτσα που ήξερε να τη χρησιμοποιεί για να με ικανοποιεί. Έτσι δεν άργησε να με γοητεύσει και να ασκεί επιρροή πάνω μου. Αφού κάναμε δυο τρεις φορές σεξ αρχίσαμε να έχουμε στενή επαφή μιας και μέναμε πολύ κοντά. Από καιρό μου έλεγε:

- Θα σου φέρω έναν φίλο μου να σε γαμήσουμε μαζί.

Εγώ καύλωνα με τα λόγια του και του έλεγα «ναι» , αν και δεν το πίστευα πως θα το έκανε πράξη γιατί κάθε φορά κάναμε πολύ καλά δυνατά γαμήσια. Μια μέρα, Σάββατο ήταν, ξυπνάω με ένα μήνυμα του και μου λέει:

- Πλύσου σε μισή ώρα θα είμαστε σπίτι σου.

- Είμαστε; Εννοώντας; Του λέω.

- Θα έρθω με ένα φίλο μου να σε πάρουμε και οι δύο, δεν ακούω πολλά-πολλά, σε μισή ώρα θα είμαστε εκεί.

- Μα, δε θα προλάβω, του λέω.

- Αδιάφορο, εμείς είμαστε ήδη σπίτι μου και τον έχω κάνει τούρμπο με αυτά που του λέω, οπότε ετοιμάσου και τώρα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στο ντους, ξεβίδωσα το τηλέφωνο και άρχισα να πλένομαι βαθιά, γιατί ο Φώτης είχε μεγάλη πούτσα κι εγώ σιχαίνομαι τα ατυχήματα. Ευτυχώς που εκείνη την ημέρα η κοιλιά μου ήταν σε καλή κατάσταση και μπόρεσα να καθαριστώ βαθιά. Σε μισή ώρα κτύπαγε το κουδούνι μου. Εγώ μέσα στο άγχος, για να δω ποιος θα είναι, αν θα είμαι καθαρός και ούτω καθ’ εξής, άνοιξα και τους περίμενα με μια πετσέτα στην πόρτα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό ήταν στην πόρτα μου.

- Από εδώ ο Άλκης, μου λέει.

Τον κοίταξα καλά-καλά, ήταν ακόμη πιο ψηλός από τον Φώτη. Πρέπει να ήταν ένα ενενήντα σίγουρα. Λίγη αραίωση στα μαλλιά που του έδινε τρελή γοητεία και ένα χαμόγελο πονηρό.

- Περάστε, τους λέω.

Μόλις μπήκα ο Φώτης μου βγάζει την πετσέτα και με σπρώχνει στο κρεβάτι. Αρχίζουν να γδύνονται και οι δυο, ώσπου έμειναν ολόγυμνοι. Είχαν σχεδόν την ίδια ψωλή ο Άλκης ίσως λίγο πιο μικρή, αλλά μου ήταν αδιάφορο.

- Έλα, μου λέει ο Φώτης.

Πλησίασα και άρχισα να τους γλείψω τις πούτσες λαίμαργα μια τη μια, μία την άλλη. Έπαιρνα βαθιές πίπες και τις κατέβαζα μέχρι το λαρύγγι και άκουγα και τους δυο να βογκάνε.

- Καλός ο μικρός, λέει ο Άλκης.

- Είδες που στα έλεγα; Του λέει ο Φώτης.

Και αρχίζουν να φιλιούνται παθιασμένα. Με είχαν γραμμένο στα αρχίδια τους, κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα με ενοχλούσε. Στην πραγματικότητα με καύλωσε που ήμουν το παιχνίδι τους. Αφού ζεσταθήκαμε λιγάκι ο Φώτης ανέλαβε να δίνει διαταγές και σους δύο μας.

- Ξάπλωσε, του λέει, κι εσύ γλείψ' τον όπου σου πει.

Στήθηκα στα τέσσερα και άρχισα να παίρνω πίπα στον Άλκη και να τον κοιτάω με τα παραπονιάρικα μάτια μου. Αυτό τον καύλωνε. Ο Φώτης από πίσω μου άρχισε να μου κάνει ένα υγρό βαθύ γλειφοκώλι. Θα πρέπει να το έκανε σίγουρα ένα δεκάλεπτο γιατί ένιωθα την τρύπα μου μαλακωμένη και μουλιασμένη από το πολύ γλείψιμο, όταν μου ακούμπησε το γυμνό του πουτσοκέφαλο και χωρίς δεύτερη σκέψη μου το κάρφωσε ελαφρά μέσα μου μέχρι να μπει ολόκληρο το κεφάλι. Εγώ από πριν, όταν κατάλαβα τι πάει να κάνει είχα σηκώσει το βλέμμα μου και κοίταζα τον Άλκη. Αυτός καύλωνε με τις εκφράσεις μου που έτρωγα τον γυμνό πούτσο του Φώτη στο στενό μου κωλαράκι. Ο Φώτης ξεκίνησε σίγα-σίγα να κάνει αργές κινήσεις, αλλά εγώ πόναγα λιγάκι. Ξαφνικά βγαίνει.

- Κρίμα να το παιδεύουμε το κωλαράκι, στο μπάνιο το έχεις το λιπαντικό;

Του γνέφω καταφατικά ενώ είχα στο στόμα μου την ψωλή του Άλκη. Έρχεται παίρνει μια γενναία ποσότητα λιπαντικού την απλώνει στην πούτσα του, βάζει και λίγο στη σούφρα μου, η οποία πάγωσε στιγμιαία, και μια κίνηση παίρνει πάλι θέση πίσω μου. Βάζει το κεφάλι όπως και πριν. Τώρα όμως η τρυπούλα μου δεν μπορούσε να αντισταθεί και με μια δεύτερη κίνηση αργή σταδιακή, αρχίζει να τον βάζει μέχρι που εξαφανίστηκε μέσα μου. Αυτό ήταν… έκανε ένα δυο λεπτά να συνηθίσει η κωλάρα μου τον πούτσο του. Μόλις το κατάλαβε άρχισε να με πηδάει δυνατά. Ο Άλκης γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να τον φιλάει πάλι. Με έπαιρναν πίπα κώλο σαν το τελευταίο πουτανάκι.

- Θέλω κι εγώ, λέει ο Άλκης.

- Έλα, του λέει.

- Έτσι;

- Ναι ρε αφού δε βλέπεις πόσο του αρέσει έλα να τον γαμήσεις.

Αλλάξανε θέσεις, εγώ άρχισα να καθαρίζω την πούτσα του Φώτη και ο Άλκης άρχισε σαν τρελός να οργώνει τη σούφρα μου. Του είχε γυρίσει το μάτι.

- Πω τι καύλα είναι αυτό το μικρό, καίει η σούφρα του.

- Τι νομίζεις ρε, μαλακίες θα σου έλεγα, του κάνει ό Φώτης.

- Κρατιέμαι για να χύσω.

- Κρατήσου, έχουμε κι άλλα να του κάνουμε.

Εγώ άκουγα και καύλωνα κι άλλο.

- Έλα να κάτσει πάνω μου, μου λέει ο Φώτης, κι εσύ όρθιος στο κρεβάτι να σου καθαρίσει τον πούτσο.

Έτσι έγινε… τον ακούσαμε και οι δύο πιστά. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχα βρεθεί να καβαλάω την πούτσα του Φώτη και ο Άλκης να φαίνεται ακόμη πιο τεράστιος. Όρθιος στο κρεβάτι. Είχα λιώσει από την καύλα. Ξαφνικά ο Φώτης του κάνει νόημα και του λέει:

- Από πίσω του τώρα!

Εγώ τον κοίταξα καλά-καλά.

- Τι κοιτάς, θα φας διπλό αγοράκι, θα χορτάσεις πούτσο σήμερα καργιολάκο.

- Πούτσα και σπέρμα (μου λέει στο αυτί)

Ο Άλκης ήταν ήδη από πίσω μου και έμπαινε. Η σούφρα δεν έδειξε καμία αντίσταση από την καύλα. Ήξεραν και οι δυο καλά τι έκαναν. Ωστόσο ένιωθα να σκίζομαι στα δύο. Δυο μεγάλες πούτσες στο κωλαράκι μου, τι απίστευτη καύλα. Άρχισαν και οι δυο να γαμάνε με δύναμη. Δυο πούτσες ταυτόχρονα σφυροκοπούσαν το κωλαράκι μου, αυτό είχε μαλακώσει είχε γίνει σα μουνάκι.

- Ρε δεν αντέχω, λέει στον Φώτη, θέλω να χύσω.

- Χύσε τι περιμένεις;

- Έτσι; Μέσα;

- Ναι ρε δε βλέπεις που δε λέει τίποτα;… όλα τα θέλει, είναι πουτανάκι από τα λίγα.

- Να χύσω ε;

- Ναι

- Να χύσω ε;

- Ναι ρε καυλιάρη χύσε.

Τότε γυρίζω και τον κοιτώ παρακλητικά.

- Παρ' τα μου κάνει, σου χύνω το κωλαράκι, όλο μέσα, σε γκαστρώνω.

Ο Φώτης ήταν μέσα μου όλο αυτό το διάστημα, είχε τρελαθεί.

- Έλα να σου καθαρίσει τον πούτσο του κάνει.

Και έτσι επιστρέψαμε στην προηγούμενη στάση. Ο Φώτης με γάμαγε έχοντας ως λιπαντικό τα χύσια του φίλου του αφού με σφυροκοπούσε κι εγώ ένιωθα να στάζω ολόκληρος πηχτά χύσια από τον κώλο μου. Μόλις τα ένιωσε στα αρχίδια του μου λέει.

- Τα νιώθεις στον κώλο σου; Εγώ στα αρχίδια μου, πάρε και τα δικά μου πουτανάκι μου.

Έχυσε κι αυτός μέσα. Με γάμαγε μέχρι να του πέσει. Ο Άλκης κάθισε δίπλα του και άρχισαν αν φιλιούνται.

- Δείξε μας τον κώλο σου, μου λέει ο Φώτης.

Υπακούοντας γύρισα στα τέσσερα.

- Άνοιξε το να αδειάσει.

Κι αυτό το έκανα.

- Είδες τι του κάναμε;… στάζει το κωλαράκι του.

- Λοιπόν εσύ δε θες να χύσεις έτσι; Δε μας νοιάζει κιόλας, αφού έχυσε το κωλαράκι σου τουλάχιστον πέντε φορές. Σηκώθηκαν ντύθηκαν και με άφησαν χυμένο μόνο στο κρεβάτι να τον παίζω μόνος.
Copyright protected OW ref: 161183