Φιλία με προνόμια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)
Γεια σας ονομάζομαι Σ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία από την αρχή του καλοκαιριού. Από το γυμναστήριο ένας τύπος γύρο στα 35 με 37 ο Ν. Μου την έπεφτε μέσω fb εγώ δεν του έδωσα σημασία μιας και είμαι straight και εκείνο το διάστημα που ξεκίνησε είχα και σχέση. Εδώ να σας πω πως είμαι ψηλός 1.93 με σχετικά γυμνασμένο σώμα κανονικός σε βάρος. Μια μέρα, ενώ γύρναγα από μία δουλειά είδα το Ν.

- Ωπ, ομορφόπαιδο… τι λέει;

- Μια χαρά ρε Ν.

- Πως τα πας.

- Λίγα τρεχάματα μωρέ αλλά όλα καλά.

- Θα ήθελες το βράδυ να βγούμε για κάτι χαλαρό.

- Ναι αμέ.

- Ωραία θα περάσω κατά τις 23.00 να σε πάρω με το αυτοκίνητο.

- Οκ θα σε περιμένω.

Ανταλλάξαμε αριθμούς και το βράδυ ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου. Μου πρότεινε να την αράζαμε σε καμιά παραλία χαλαρά με καμιά μπύρα. Δέχτηκα και σκέφτηκα ότι άμα το πράγμα έφτανε σε δύσκολο επίπεδο θα το έκοβα μιας και ο ίδιος ήταν πολύ ευγενικός και με σεβόταν. Φτάσαμε στην παραλία και κάτσαμε ήταν αρκετά ζεστή βραδιά αρχίσαμε να μιλάμε γενικά και αόριστα και κάποια στιγμή το θέμα έφτασε στο ερωτικό.

- Μικρέ παίζει καμιά γκομενίτσα;

- Κάτι παίζει αλλά με έχει στον πάγο αυτή την περίοδο.

- Σα δε ντρέπεται να έχει τέτοιο μανάρι στο περίμενε.

- Εσύ έχεις κάτι;

- Έλα τώρα ρε Σ. Δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι gay.

- Κοίτα το έχω καταλάβει και δεν έχω θέμα, όπως ξέρω ότι έχεις και σχέση με κάποιον.

- Και δεν σε χαλάει;

- Κοίτα ξέρω που το πας αλλά δεν είμαι gay. Δεν το αποκλείω όμως να παιχτεί καμιά φάση, είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος αλλά μέχρι εκεί.

- Εννοείται πως μέχρι εκεί. Κι εγώ δε θέλω παραπάνω.

Άπλωσε το χέρι του και μου χούφτωσε το πόδι έκανε κίνηση και με φίλησε κοντοστάθηκε για λίγο με κοίταξε και μου είπε:

- Δεν γίνεσαι gay με το να ξεκαυλώνεις με ένα φίλο, με τον όποιο τρόπο, που και που…

και με ξαναφίλησε με γλώσσα και αρχίσαμε να χουφτωνόμαστε και να χαμουρευόμαστε. Βγάλαμε τις μπλούζες μας και ξεκίνησε να μου πιπιλάει τις ρώγες και να μου φιλάει το λαιμό. Είχα καυλώσει απίστευτα με τον Ν. Να με γλείφει παντού. Σηκώνομαι ξαναφιλιόμαστε και τότε ορμάω εγώ στο σώμα του και το οργώνω με τη γλώσσα μου. Είχε ωραίο σώμα άτριχο, αδύνατο και λίγο γυμνασμένο. Σε κάποια φάση με ξαπλώνει, μου βγάζει τη βερμούδα και μου φίλαγε το καβλί πάνω από το μποξεράκι. Μου το κατεβάζει και αρχίζει να με πιπώνει για κάνα πεντάλεπτο, πολύ καλό τσιμπούκι κακά τα ψέματα.

Σηκώνεται, βγάζει και αυτός την βερμούδα του και το μποξεράκι του και ενώ εγώ κάθομαι οκλαδόν, ανεβαίνει πάνω μου και ξαναξεκινάμε το χαμόυρεμα και τα γλειψίματα. Σε κάποια φάση, παίρνει ένα προφυλακτικό από το παντελόνι του, μου το φοράει και κάθισε πάνω στον πούτσο μου. Ξεκίνησε να αναστενάζει και που και που να με φιλάει. Μετά από λίγο τον ξαπλώνω, ανεβαίνω και συνεχίζω να τον πηδάω σε ιεραποστολική στάση και μετά από κάνα δεκάλεπτο ξεκίνησε να χύνει μέσα σε φωνές από καύλα. Μετά από 5-6 χωσίματα ακόμα, βγαίνω και χύνω κι εγώ πάνω στον Ν. Μετά από ένα γερό γλωσσόφιλο ξαπλώσαμε πάνω στην άμμο ξεθεωμένοι.

- Σκέτη καύλα είσαι μικρέ.

- Και εσύ ξέρεις να πηδιέσαι τέλεια.

- Τι λες μικρέ καυλιάρη βουτάμε;

- Αμέ… φύγαμε.

Μπήκαμε στη θάλασσα και τότε ο Ν ήρθε και τύλιξε τα πόδια γύρω από τη μέση μου και ξαναρχίσαμε το φάσωμα.

- Τι λές ψήνεσε για έναν ακόμα γύρω.

- Πάντα ψήνομαι για ένα καλό γαμήσι.

Βγήκαμε έξω και γαμηθήκαμε άλλες 2 φορές. Μετά ντυθήκαμε και φύγαμε. Φτάσαμε έξω από το σπίτι μου.

- Φιλαράκι πέρασα υπέροχα.

- Ήταν ωραία, ξεχαρμάνιασα κι εγώ.

- Όποτε γουστάρεις ξεκαύλωμα πάλι, μη ντραπείς.

- Ναι ρε μέσα, αλλά παραέξω τελείως φιλικά.

- Εννοείται αυτό μανάρι.

Γύρισα σπίτι και αφού έκανα μπάνιο έπεσα κατευθείαν για ύπνο. Η φιλία μου με τον Ν συνεχίζεται ακόμα και σήμερα και όποτε υπάρχουν ορέξεις ρίχνουμε και κάνα πήδημα στα κρυφά μιας και τώρα εγώ έχω σχέση.
Copyright protected OW ref: 160952